Perjantai touhustamista

Jänniä sattumia tässä kahden viimeisen päivän aikana :D Keskiviikkona kun yritin katsoa väliin jäänyttä Salkkarijaksoa, niin netti meni poikki. Eilen yritin katsoa jälleen tuota samaista jaksoa, niin katkesi sähköt koko hemmetin kämpästä :o Alettiin tässä naureskelemaan, että kyseinen ohjelma on kirottu :D ja että mä en enää uskalla katsoa tuota jaksoa, tiedä mitä seuraavaksi tapahtuu :D No tuo eilinen sähkökatkos oli aika kiusallinen, kieltämättä, nimittäin oli ruoanlaitto juuri kesken. Onneksi en ollut ehtinyt laittaa jauhelihoja vielä pannulle paistumaan. Aluksi tietty luultiin, että normi sähkökatko, mut kun alko vähän kestää, niin menin stedaa syttyykö käytävään valot ja syttyhän ne. Sitten panikoimaan, et mitä v**tua???? Sulakkeet aivan ehjät???? Ei kun soittamaan Vantaan Energian päivystykseen (kellohan oli tietty yli neljä) että mikä mättää. Mä jo sieluni silmin näin, että joku lasku jäänyt maksamatta, vaikka tiesin, ettei niin voi olla, ei vaan voinut olla!!!! No ei siellä päässä kuulema mitään vikaa ollutkaan. Eli nyt epäilys kohdistui asuntokohtaiseen pääsulakkeeseen, johon pääsee vain huoltomies käsiksi. Whaaaaat, meitsi oo ees tiennyt, että on vielä jotain pääsulakkeita jossain muualla kuin tässä asunnossa. Noooooooooh, ei kun soittelee päivystävälle huoltomiehelle. Ei vastaa… jonota…ei vastaa…jonota… jonota… jonota… Ja joo, vihdoin ja huoltomies lähtee Pasilasta tännepäin. No ongelma ratkesi vihdoin, mutta kyllä tässä parisen tuntia oltiin ilman sähköjä. Onneksi kännyköissäkin on fikkarit nykyisin :D Aika onneton sitä oikeesti on ilman sähköä ei sitä tuu ees aatelleeksi ennenkuin joutuu olemaan ilman sitä!!!! Puuuh… No siitä huolimatta uskaltauduin vielä kolmannen kerran katsomaan sitä Salkkarijaksoa ja jee, ainakaan vielä ei ole mitään tapahtunut ;) hih.

Treeneissä pysytään samoilla linjoilla: lisää muotoa /massaaa käsiin ja reisiin…ja selkään ja ja ja ja ja… Mutta ihan kivasti sitä on jo nyt, mutta liikaa sitä ei voi saada, ei mun treenaustaidoilla :D ei pelkoo varmastikaan. Vaikka edelleen muistuu ne parikin kertaa mieleen kun jotkut rouvasihmiset ovat salilla alkaneet kovaan ääneen pohtimaan, miten epänaisellista on kun nainen treenaa niin että lihakset tulee oikein esille :D buoahhaa… En allekirjoita ;) Kateellisten panettelua sanon minä :D Eli jatkan edelleen. Eilen sain Jn innostumaan ajatuksesta että lähtisimme kokeilemaan seinäkiipeilyä. Itse olen tota miettinyt jo pitkään, mutta kynnys on ollut siinä, ettei ole ollut ketään frendiä, jonka sais messiin. Muutama duunikaveri on käynyt kokeilee ja ovat tykänneet. Sit mulla on yks tuttu joka on jo vuosia harrastanut kiipeilyä, muuallakin kuin seinillä ja se on ihan myyty siihen hommaan. Kiinnostais kovasti kokeilla, eipähän se paljon maksa jos käy tsekkaa tuon homman. Sitä paitsi, varmaan ois hyvää treeniä käsille ja ihan koko kropalle. Let´s see :) Toisaalta mulla menee tällä hetkellä viikosta jo niin monta tuntia salitreenaamiseen, että en tiedä mihin väliin tuon nyt ymppäis, sen ois pakko korvata vain joku salitreeni, eipä siinä oikein muu auttais. Päivässä kun rajallinen määrä tunteja ja viikossa päiviä :D

Tyttö lähti niin tohkeissaan kouluun, niillä on tänään siellä Halloween juhlat ja meidän neiti pukeutui zombie tytöksi. Tehtiin neidistä nätti zombie :) Voi toista kun oli niin tohkeissaan… ja jestas… kyllä oli nätti neiti, odottelen vain, kun likasta tulee isompi neiti, millainen sydäntenmurskaaja siitä vielä tuleekaan ;)

Tänään siis iltavuoroon, joten jospa sitä vaikka hilpasis salille tästä seuraavaksi. Huomenna ois tarkoitus mennä Pitkäkosken koirapuistoon puistoilee, sinne on tulossa muitakin Irlanninsusikoiraihmisiä. Näitä kavereita kun ei juuri näe tuolla liikenteessä, niin ois kiva mennä moikkailee muitakin. Eli siellä sitten huomenna :) Illasta en vielä tiedä, mut jotain kivaa… kattoo nyt. Palailemisiin.