Perjantai!

Nonnih, perjantaihan se sitten taas on. Viikot vierähtää siivillä. Katotaan vierähtääkö sitten kun dieetti alkaa :D Toivoa saattaa :)

Pientä Halloween tunnelmaa heti aamusta :) Neiti oli vamppyyri, kuten kuvasta voi nähdä :) Aika onnistunut pikaratkaisu :) Ei tarvii kummosia sijoituksia, että saapi ihan kivaa aikaiseksi.

Muutenhan päivä meni hyvin pitkälti chillatessa. Mikä Halloween, missä… ei koske muo muuta kuin pikku neidin osalta. Olin alustavasti suunnitellut, että josko tämä olisi nyt sitten se viimeinen mahdollisuus ennen dieettiä käydä vähän yöelämässä… mutta njääääääh… ei muo sit kuitenkaan jaksanut kiinnostaa, enkä ole nähnyt vaivaa sen eteen että olisin järjestänyt mitään. Ja no, taas tulemme tähän, että ei muo kukaan enää minnekään kemuttamaan pyydäkään, kun on vissiin tullut aika selväksi, etten lähde kuitenkaan ;) Mutta hei, come on, kyllä mä joskus saatan yllättää :p … mutta en ainakaan seuraavaan puoleen vuoteen, joten unohtakaa mitä sanoin ;)

Tänään oli pakko verestellä mukavia muistoja viime sunnuntailta Myllypurosta. Duunasin siis jalkojen nostoa smithissä ja yllätyin kuinka hyvin se sujui ilman avustajaa. No problems! Ihan oikeesti, rohkeesti vaan tekemään tätä. Tää on niiiiiin hyvä liike :)

Illalla neidillä oli kuviskerho ja meitsi meni, kuinka yllättävää, sillä aikaa salille. Okei oikei… mun piti olla vekka puntilta tää viikko, mut vähän :/ ihan vähän vaan :) Hieman supersarjoja hauiksille ja ojentajille. Takareittä ja peffaa. Lopuksi hieman vatsarutistuksia ja pientä poseerausta.

– hk taljassa, ojentajat taljassa supersarjat
– hk tangolla, ranskalainen kp supersarjat

– takareidet istuen restpause
– taaksepotku taljassa
– jalkojen nostot smithissä

-vatsat vastuksella

Juu kyllä se laittaa puuskuttaa. Mulla taisi olla smithissä 90 kiloa ja tein 12 toiston sarjoja :)
Pientä kuntotsekkausta ennen dieettiä :)
Ja sitä samaa edestä :)

Kyllä mä ehkä hieman ihmettelen tosiaan tätä suomalaista tapaa suhtautua juhlapyhiin. Se on melkein automaatio hyvin hyvin hyvin monille, että oli juhla mikä tahansa, siihen liitetään aina biletys ja alkon kanssa lotraus. Ei siinä, joillain se pysyy ihan hyvin lapasissa, mutta kyllä sitä toisinaan joidenkin lärväkirjapäivityksiä seuratessa vaan päivittelee, että miten ihmeessä tuo jaksaa. No ohan sekin eräänlaista kuntoa, että jaksaa riekkua viikonloput läpeensä baareissa :D mutta ei sellaista kuntoa jota mä kaipaisin tai tavoittelisin missään määrin. Ne ajat meni jo ;) Ihmiset sokaistuu hyvin hyvin hyvin nopeesti ja helposti sille omalle alkoholinkäytölleen. Monen mielestä siinä ei ole mitään ihmeellistä. Mutta jos nyt ihan totta puhutaan, niin siinä vaiheessa jos on ryypättävä joka viikonloppu tai viikolla tulee naukkailtua vähän vinettoa ihan vaan siivotessa tms. niin kyllä mä väitän, että on jo ongelma!!! Herätkää ihmiset!

Tämän vuoksi on aivan mahtavaa, että on ollut mahdollisuus kasvattaa omaa kaveripiiriään tuonne body ihmisten suuntaan :) Sen vuoksi mäkin olen aina ihan innoissani osallistumassa kaikkiin mahdollisiin yhteistreeneihin yms. että näkee tämänkin elämäntavan omaavia ihmisiä.

Juu kyllä, dieettiin on jo valmistauduttu. Huomennahan on kaupat kiinni, joten minä kävin jo tänään hakemassa pari kassillista dieettiruokaa kaappeihin. Nyt on hyvä ja helppo aloittaa homma :)
Mitäs sieltä löytyykää? No yllättäen aika paljon rahkaa, raejuustoa ja sokeroimatonta mehukeittoa. Ihan normi settiä siis. Mutta tottahan tähän kuuluu paljon muutakin ;)
Onneksi sentään jotkut voivat syödä entiseen malliin vielä maanantaistakin eteenpäin :D

Jotkut ovat väläytelleet ilmoille jonkinmoista fitness ähkyään :o Mä en ole moista kokenut. Mietin, että miksihän ja tulin siihen tulokseen, että varmaan sen takia, että mä en ole missään vaiheessa kelannut olevani mikään fitness typy :D Mä oon vaan bodannut, miettimättä sen enempää onko se nyt sitten sitä fitnesstä vai not. Kun aloitin puntilla käynnin, en mä varmaan ollut kuullutkaan mistään fitness life stylestä :D Ehkä ne jotka ovat lähteneet siihen trendiin mukaan vaan sen vuoksi, että se on nyt niin in, ovat kokeneet pienen kyllästymisen jo tässä vaiheessa. Mutta kun mun fitness elämä ei ole missään vaiheessa perustunut vain siihen kuinka monta Better Bodies toppia ja trikoota mun kaapista löytyy tai kuinka kylmäpuristettua ja luomua mun öljyt ja vermeet ovat, niin en ole saanut ähkyä. Mulle on ihan sama mitkä pieruverkkarit mä vetäsen jalkaan, ruoan laatu on mulle tärkeetä, mut siihen se sit jääkin. Mä en tee siitä taidetta :D Ne joilla silmissä siintää se bikini misu look, ovat ehkä huomanneet, ettei siihen nyt autakaan pelkät jumppatrikoot ja ruoat, vaan se vaatii raakaa duunia, perse hiessä, naama väärällään, tukka sutturassa päivästä toiseen, ehkä jopa vuodesta toiseen, ennenkuin sä olet se misukka mitä siellä lavalla nähdään. Tähänkö sitten tyssäsi se fitness into???? :D Niin vissiin. Karu totuus on paljastunut :) Ja siitä karusta totuudesta mä nautin ehkä just eniten :)

Että näillä mennään kohti unelmaa. Edelleen intoa täynnä näiden vuosien jälkeen. Valmiimpana kuin koskaan aikaisemmin. Hyvä pössis vois sanoa :) Kun vaan saan olla terve, niin homma skulaa :) Näihin kuviin ja tunnelmiin päätän tämän laatupläjäyksen. Kiitos kiinnostuksesta. HEI NY!

Yksi vastaus artikkeliin ”Perjantai!”

  • Joo mä kans mietin et onko se ähky omaan tekemiseen vai siihen että sitä on joka tuutissa… jos se tulee omaan niin silloin kun alkaa vituttaa ja pitäs laittaa isompaa vaihdetti kehiin, siinä se todellinen luonne ja fitness punnitaan. Ei auta ähkyt pääsemään kisaan asti jos se tavoitteena on.

Kommentointi on suljettu.