Perjantaipöhinää!

Mikäs sitä oli aamu(päivä)llä herätessä ukkosen jyrinään. Taisin siinä sitten kääntää vain kylkeä, vetää whippettini lähemmäs peiton alle ja jatkoin vielä hetken köllimistä. Sitten alkoikin se arpominen, että mennäkkö autolla vai fillarilla salille. Yhtenä hetkenä satoi ja taas toisena paistoi… mutta koska sitä vaihtelua jatkui siinä hyvän tovin, päätin sitten ottaa varman päälle ja mennä autolla :)

Ei mun maha nyt ihan liikaa ole kärsinyt tästä kesälomapossuttelusta. Itse asiassa meinas pudota leuka, kun astuin iltapäivällä salin vaa´alle. Multa on tippunut paino lähes kilon :o OMG! Toivottavasti se on lähtenyt siitä ittestään, eli fläsästä, eikä mun rakkaista lihaksistani ;) Sitä mä en ehkä kestäis.
Mutta ennenkuin pääsin lähtemään salille, keksin taas kaikenlaista oheistoimintaa. Tuli muun muossa pakottava tarve taas vähän parturoida hiuksia :D Minä ja mun hiukset = ikuinen dilemma :D No mutta nyt lähti taas oikealta puolelta hiukset vekka :o uu mama!
No jah minä :)
Salilla oli TÄNÄÄN vuorossaan SELKÄ-TAKAOLKA JA HAUISPÄIVÄ! Ja kyllähän tuli jumpattuakin. Taas PUDOTUSSARJOJA muun muossa kulmasoudussa. Tein selälle neljä liikettä ja hauiksille kolme. Sarjoja noin neljä jokaisessa liikkeessä. Toistot siellä 6-12 välillä riippuen vähän liikkeestä :) Tulihan sitä pitempiä sarjoja pumpattua aina ensiksi lämmittelyksi alle, ennenkuin panin kunnon raudat peliin. Ja ilokseni sain taas huomata, että painot senkuin nousee vain :) jei! Kehitystä kehitystä. Teinkö tänään kulmasoudussakin tangolla 75 kilolla sarjan :o ja hei, mä muistan kun 50 kiloa oli vielä helvetin painava :D Näin ne ajat muuttuu ;) Kehitystä? Todellakin! Ja niin pitääkin.
Treenin päälle vielä poseharkkoja. Hymyilin mielessäni, että tästä on glamour kaukana kun katoin itseäni peilistä. Kisakengissäkiin mulla oli salisukat jalassa :D Ahhaha ja sitten sitä pitäs (ja aijonkin) näyttää kunnon fitness prinsessalta. Mutta kaikki tää mitä tässä matkalla tapahtuu ennen kisoja, niin siinä ei kyllä hirveesti glitteri loista ja bling blingit on aika kaukana. Ainut mikä kimaltelee on valtoimenaan valuva hiki iholla. Ja sitä riitti tänäänkin. Mutta itse asiassa mä diggaan ihan sikana tästä. Kunnon puskemisesta salilla, ei haittaa vaikka tukka ois pystyssä ;) Ai niin, ai miksikö mulla on polvissa noi tuet / lämmittimet? Noooooh, tänään oikeastaan ihan vain siksi, että tein puolikasta mavea ja joo, kyllä se tanko aina kuitenkin vähän siihen ihoon raapasee vaikka kuinka yrittää välttää… joten ne oli ihan suojana vaan :D haha.
Sitten kokeilin elämäni ensimmäistä kertaa putkirullailua. No eihän mulla ole minkään valtakunnan hajua, miten sitä kuuluu tehdä niinkuin oikein, mut tässä rullaan reittä sivulta ja tää kuva oli jotenkin pakko laittaa, koska mun ilme kertoo ehkä enemmän kuin tuhat sanaa. Ai kamala että muuten tuntui. Vissiin vois noi jalatkin kopeloida läpi joskus oikein kunnolla :o Rullailin myös selkää ja voi vitsi että teki gutaa :)
Jaaha sitten meitsi oli SO BUSTED Filmtownin karkkilaareilla. Yht´äkkiä kuulen että multa kysytään ” Oletko sä Päivi?” Öööö, siis joo oon mä. (mielessä vaan pyörii, että pitäskö mun nyt tuntea tuo ihminen jostain, apua!!!). Mutta tilanne selvisi. Kyseessä oli henkilö jonka luokse olen menossa maanantaina hierottavaksi :D Mutta eikös sitä niin sanota, että apinan tuntee kaikki, vaan apina ei tunne ketään :D haha… Ja sitten hän vielä kysyi: ”Niin eikö sulla ole se tän kokoinen koira?” ja samalla näytti varmaan jotain puolentoista metrin korkeutta :D ”Juu, kyllä mulla on just se koira :D” Meidän Pentti, niin kuuluisa ;) Ei kait siinä, ei kun leffa pyörii ja naassia naamaan. Nyt kun vielä voi, niin täytyy ;) Ollaanhan taas kuulolla. Hei ny!

2 vastausta artikkeliin ”Perjantaipöhinää!”

  • :) repesin totaalisesti, kyllä mä taidan kysyy ensikerralla että mitä SE teki siellä filkkarissa ;)
    Hyvät vatsat sulla, voi sinne pari irtaria upottaakin :)

Kommentointi on suljettu.