Perjantaita!

Perjantai iltaa vaan kaikille. Tänään mulla on ollut hieman huono päivä. Mutta ONNEKSI se ei liity millään tapaan tähän mun harrastukseen tai meneillä olevaan dieettiin. Kaikki mun sisällä oleva angsti ja ahdistus liittyy ihan puhtaasti duuniasioihin :/ Tästä olen puhunut aikaisemminkin. Mutta tänään on tosiaan ollut poikkeuksellisen ärtynyt olo ja kiukku nousee pintaan kun vain ajattelenkin asiaa.

Eilisen lepopäivän välipalaherkku. Joo todellakin herkku. On se jännä, miten ruisleipäkin alkaa maistumaan niiiiiiin makoisalle :D Kyllä ihminen on outo kokonaisuus :o

Dieetti on mielestäni sujunut hyvin. Ei ole ollut vaikeuksia pysyä annetuissa ohjeissa. Ei vieläkään :D Olo on hyvä. Aika mukava fiilis, kun sellainen pöhö on poissa :) Valehtelisin jos väittäisin, ettei tee mitään herkkuja mieli. Tottahan toki tekee, mutta ei todellakaan niin paljon, että se olisi mitenkään häiritsevä tunne. Jännä seurata, miten nämä fiilikset tästä muuttuu. Jotenkin voisi kuvitella, että alku olisi hankala ja sitten helpottaa ainakin jossain vaiheessa ja sitten loppua kohden taas vaikeutuu. No katsotaan onko fiilikseni oikea :D Mutta sen verran hyvin tunnen itseni, että jos johonkin ryhdyn, sen teen, enkä periksi anna. Tietysti terveyden ehdoilla edetään :)

Posket klommolla tänään puntilla. Kuinkahan karu mun naamasta tuleekaan tämän dieetin aikana :o

Koska tänään on perjantai, niin meillä on tytön kanssa yhteinen harrastusaika. Eli sillä välin kun pikku emäntä on kuvaamataidonkerhossa, minä suuntaan aina salille. Niin tein tänäänkin. Jälleen kaksi tuntia tehokasta treeniaikaa :) Salilla käynti on mulle kyllä parasta terapiaa ja tapa kanavoida ahdistusta ja mahdollista muuta pahaa oloa pois :) Jos salille mennessä on paska fiilis, niin sieltä poistuessa on AINA  ihan loistava olo :)

Tumput turvoksiin oli päivän teema :)

TÄNÄÄN oli ohjelmassa SELKÄ JA HAUIS. Sopi mulle oikein hyvin. Juuri sellainen oli fiiliskin, että näitä halusin tehdä :)

– kulmasoutu kp
– ylätalja levee
– ylätalja kapee nurinpäin ja oikeinpäin :D
– levee alatalja
– pullover taljassa

– hk tangolla
– hk kp
– hk taljassa käsi kerrallaan
– hammerkäännöt taljassa

– hooverit

Koska tosiaan käsky kävi valmentajalta, että nyt on treenattava syviä vatsalihaksia, niin minähän teen tietysti työtä käskettyä. Tänäänkin siis  syviä vatsalihaksia jumpaten :)

Hooverit +15kg kyllä polttaa ja kovasti.

Tänään en ehtinyt enää treenin päälle saunoa, koska tuli yllättäen :D kiire hakemaan tyttöä kerhosta. Olin jo matkalla soittamassa likalle, että tulossa ollaan ja kaivoin puhelinta verkkareitten taskusta. Jaa, no jäi soittamatta. Olin tunkenut hiusharjan taskuuni puhelimen sijasta. Voiko dieetti jo tässä vaiheessa lahottaa päätä? No en oikein usko. Ennemmin uskon, että tämä toipuminen noista duunihommista on pehmentänyt mun kuuppaa :D Onneksi neiti ei ollut pahoillaan mun neljän minuutin myöhästymisestä, vaikka en saanutkaan soitettua hänelle :/ Oli hän kuulema miettinyt, että onkohan se äiti niin väsynyt, että on unohtanut mut tänne :D No en sentään niiiiiiin väsynyt! :D

Kotimatkalla kurvattiin vielä kaupan kautta. Ostin pikku neidille maitoa ja jogurttia, itselleni hieman dieettikamaa. Okkei, neiti sai perjantai illan iloksi vähän herkkuja :)

Tässä on meitsin perjantai illan herkut, nimittäin päivälliseni :)
MUN! Mähän en ole mikään limusieppo, todella harvoin ostan limua esimerkiksi kotiin. Tänään ostin! Tämä on niin kutsuttu pahan päivän vara. Päivälle jolloin tekee mieli jotain hyvää :)
Ja MUN!
Ja neiti leffaherkkuineen :) Ihan oikeesti, mun ei ees tehnyt mieli. Sitä paitsi, okei, tiedän et noi kyseiset sipsit maistuu ihan hyvälle, mutta niistä lähtevä haju on aika ällö. Ei todellakaan herätä himoa :D Joten ihan sama ;)

Loppuilta on ollut ihan jees. Päivän angstit on karisteltu harteilta. Huomenna voisin aloittaa päiväni aerobisella vedolla. Neidillä on poikkeuksellisesti koulua huomenna kolme tuntia. Sen jälkeen hän lähtee pikkusiskolleen yökyläilemään. Mulla on siis hyvin aikaa keskittyä itse asiaan ;) :D Ja sunnuntaina keräännymme jälleen porukalla Myllypuroon treenailee poseeraamista :) yeppee. Sitä odotellessa :)

Mukavaa viikonloppua kaikille. Nauttikaa. Niin minäkin yritän :) HEI NY!