Pidot senkuin paranee

Jaahas, keskellä viikkoa mennään. Nopeasti aika rientää. Eilen oli niin sanotusti suunnittelematon vapaapäivä. Mulla piti siis tänään olla lepopäivä, mutta sainkin eilen kutsun haastatteluun, liittyen duunijuttuihin, niin tokihan minä sinne sitten lähdin ja päätin siirtää treenit tälle päivälle :)

Tänään päätin kokeilla jotain uutta ja kivaa ojentajatreeniin. Lähdinkin kokeilee, millaista tuntumaa syntyisi kun tekee pushdownia yhdellä kädellä Human Sport laitteessa. Juu-u, kyllä toimi :)

TÄNÄÄN oli vuorossaan RINTA – OJENTAJAT JA OLKAPÄÄT. Oli jotenkin ”väsähtänyt” fiilis kun lähdin salille, mutta kummasti sitä taas sai itsestään tehoja irti kun ryhtyi vaan hommiin.

– vinopena smith
– pullover kp
– ristikkäistalja

– päänyliveto taljassa
– pushdown taljassa
– ojentajadippi
– ojentajaprässi

Ja tosiaan lopuksi sitten kokeilin tätä.

Että semmonen treeni tänään. Mukavastihan se kulki. Eiköhän sitten oteta huomenna uusiksi :)

Pientä posetreeniä vielä lopuksi :)

Tänään olikin aikamoinen ylläri odottamassa salilla kun saavuin sinne. Oli nimittäin ilmestynyt ilmoitus että TAMMIKUUSSA 2014 meidän salille avataan Crossfit-sali :) Uuuuuu jee, vähänkö on pakko päästä kokeilee.

Ei muuta kuin Crossfittaamaan tammikuussa :)

Tänään on ollut oikeastaan aika onnistunut päivä. Sain hyviä uutisia duunirintamaltakin, joten kummasti se heti kohentaa mielialaa :) Mun luottotrimmi kävi tänään kaunistautumassa. Olenkin maininnut, että trimmailen säännöllisesti yhtä koiraa. Länsiylämaanterrieri. Tälläkin kertaa hänellä oli korvatulehdus :( Siinä on kyllä rotu, joka ei tervettä päivää näe :/ ikävä kyllä. Joka kerta jaksan mainita tästä, mutta kun se on karu tosiasia.

Mutta siis näillä eväin huomiseen. Nyt hieman kaffetta ja pian nukkumaan. Jei! HEI NY!