Pikapostaus!

Nonnih, nyt joulun alla saatte tyytyä mun pikapäivityksiin. Vähän haipakkaa pitää, enkä aijo ottaa stressiä ainakaan blogauttelusta ;) Stressiä piisaa muutenkin ihan riittämiin ihmisen elämässä :D

Mun stressitasot tosin ovat laskuunpäin :) Jei! Kävin tänään muunmuossa tapaamassa tätä aivan ihanaa työterveyslääkäriäni Leena Rämöä. Ollaan molemmat todella tyytyväisiä siihen, millä mallin mun työkuviot tällä hetkellä rullaa :) Olen niin tyytyväinen saamaani palveluun ja huolenpitoon tämän lääkärin osalta, että päätin viedä hänelle pienen joulutervehdyksen ja hän oli kyllä silminnähden kiitollinen siitä :) Mikä olikaan joulun ainakin yksi tärkeimmistä tehtävistä? Mun mielestä ehdottomasti jakaa hyvää mieltä. Mä en tarkoita sillä tänäkään vuonna suunnatonta lahjahurjastelua, koska mun mielestä lahjojen määrällä tai laadulla ei voi mitata sitä tärkeintä, eli välittämisen määrää.

EILEN meillä olikin valmentajani Salla Kaurasen kanssa kuntocheck Solana Fitness Centerissä Hakaniemessä. Oli tosi mageeta mennä sinne näyttämään kuntoa. Kyllähän muo hintsusti jännitti, että mitä Salla sanoo, mutta sain niin hyvää palautetta, että parempaa en olisi voinut toivoakaan. Mun kunto on kuulema kiristynyt todella hyvin ja jos tahti jatkuu tähän malliin olemme kuulema ajoissa valmiina :) Hyvä niin. Mulla on kuulema tosi hyvä selkä ja upeat olkapäät. Jaloistakin saadaan kuulema hyvät, että mun on turha sitä pelätä / jännittää. Se mikä vaatii eniten työstämistä nyt, on mun syvät vatsalihakset! Vatsapalathan jo näkyykin ihan ok, siihen nähden missä vaiheessa dieettiä mennään, mutta mun ikuisuusongelma, pieni pömppä, on saatava vekka! Käytiin yhdessä läpi erinäisiäkin hyviä ja uusia liikkeitä millä voin asiaa korjata.

Ja koska mä olen rehellinen, niin tunnustin juoneeni sunnuntaina Latten :o Joo-o, tästä mä juurikin tunsin syyllisyyttä. Mietin, että näin sitä ihminen vaan on tyhmä eläin, itseään huijaava otus! Vaikka järki sanoo, että Latte on kaloripitoinen kahvijuoma, niin jokin pirulainen vasemman olkapään päällä kuiskii sun korvaan, että sehän on ”vain” kahvi maidolla! No eihän se ole, ei ole ei! No nyt on Lattet sit latteteltu tältä dieetiltä ja kun näin sanon, niin tiedän, että tästä kurkusta ei mene ala yksikään Latte enää! Jos tuskin koskaan enää! :D Ongelmahan ei piile siinä, että se nyt olisi romahduttanut mun kuntoa. Ongelma on sen turhissa kaloreissa. Kaloreissa joista ei ole mitään hyötyä kehityksen kannalta! Onneksi mulla on tiukka, suorasanainen valmentaja. Pieni potku persuksille on aina hyvästä. Otetaan ne tarvittavat kalorit siitä ruoasta joka kehittää ja ylläpitää kuntoa ja edistää dieettiä :)

Kuntocheckin päälle tempastiin sitten ETUREISITREENI! Pääsin kokeilemaan niin kutsuttua luistelumattoakin. Wuhuu, siistii. Salla laitto mut taas koville. Treeni vietiin ihan loppuun asti, niin loppuun, että viimeisissä tankohackeissa tipahdin täysin. Ei vaan enää noussut niin ei noussut ja mä olin tehnyt kaikkeni. Sain kehuja siitäkin, että uskallan viedä treenin loppuun asti :) ja koivista kuulema löytyy paukkuja, vaikka mä pidän niitä onnettomina riukuina :D

Treenissä oli mukana supersarjoja. Ihanaa polttavaa pumppia. Kun Salla laitto mut vääntämään pystyprässiä, niin voin kertoa, että muutkin salilla olijat varmasti kuulivat, että jotakuta rääkätään nyt oikein huolella. Sieltä vielä ne viimeiset pakkotoistot vaikka jalat huusivat hoosiannaa. Asenteella, sitä Kertun kutsumaa rähinää, sitä oli Solanassa eilen ilmoilla isosti!

Kuulumisten vaihdon lomassa Sami esitteli mulle mahdollisesti tulevan tiimihaalarin :D Vähän siisti olikin. Toivottavasti saisimme sellaiset :) Semmonen koko haalari on mitä parhain kisapaikalla. Löysä, helppo vetää päälle ja pois eikä kisaväri kärsi ;) Mä niiiiiin tahdon sellaisen!

TÄNÄÄN mä sitten eksyin jälleen Kampin Fressiin treenaamaan. Pääsin tälläkin kertaa ilmaiseksi ;) Kiitos siitä Aimolle ;) Kampin Fressin mä esittelinkin teille taannoin. Mulla oli vuorossaan RINTA- OJENTAJAT JA OLKAPÄÄT! Yksi lempparitreeneistäni. Hyvällä pöhinällä vedin sen läpi :)

– vinopena smith
– pullover laite
– rintaprässi

– päänyliveto taljassa
– pushdown narulla taljassa
– kapee penkki
– ranskalainen kp

– viparit sivulle istuen kp.
– viparit eteen taljassa
– takaolkasoutu laitteessa (tosi hyvä tuntuma löytykin!)

Ja koska sauna on nyt pannassa :D niin menin suihkun kautta aulaan evästelemään ja juttelemaan Aimon kanssa. Edelleen mainostan miten mukava ja hyvä palvelu tuolla Fressissä on. Tytöt lämmitti jopa mun eväät :) Hyvillä mielin sain lähteä jouluostoksille Kampin ostoskeskukseen. Mukaan tarttui pientä kivaa. Mä en aijo tuhlata lahjoihin!

Fressi Fressiläinen ;)

Huomenna ois taas duunipäivä. Sitä odotellessa. Hyvillä mielin kohti joulua. Ollaan kuulolla. HEI NY!