Pikkujoulut!

Meidän pikku tonttuneidit joulupipareita nauttimassa :) Tätä ennen syötiin kunnon jouluateria. Laatikoita, rosollia ja kinkkua, nams. Tytöt on niin intopiukkana, että oikein sydäntä lämmittää katsoa tätä ylitsepursuavaa ilon määrää tässä talossa tänään :)

Meidän pikkuemäntä oli leiponut mummin kanssa näin hienoja pipareita meille näihin pikkujouluihin :) Juh, ja kyllä maistuu.

Itse olen myös panostanut tähän iltaan. Kynttilöitä palaa ympäriinsä, parvekkeella myös. Olen siivonnut ja laittanut jouluisaksi asuntoa. Tytöille on varattu kaikki joulun herkut mitä kuvitella saattaa ja illan aikana olisi tarkoitus katsoa Joulutarina :) Likat saivat itse valita leffaherkut. Tällä hetkellä sulattelen torttutaikinaa ja vuorossa on siis seuraavaksi torttujen leivontaa. Itse juon glögiä parasta aikaa, tytöille maittaa Light Cola :) Eilen ostin pikku tontuille tonttulakit ja ne ovatkin kovassa huudossa. Likat ovat itse värjänneet poskensa punaiseksi. Mulla on täällä kaksi pikku tonttua tonttuilemassa. Ihanaa! Nää on näitä äitinä olon huippuhetkiä, kun saapi tohustella tämän pikku väen kanssa. Illalla aijon myös jakaa neideille pikkujoululahjat. Ostin molemmille prinsessa kaulakorut ja korvakorut, sekä Bratz tarroja. Joulunyssäköihin menee mukaan myös parit joulusuklaat ;) Itelleen tulee niin hyvä mieli tästä.

Pikku emännän ystävän äiti pääsee siis tänä iltana relaa aikuisten tapaan. On onni että olen saanut tavata tämän ystäväni, ihan näin sattumalla päiväkodin kautta, kun tytöt tutustuivat, meistäkin tuli ystäviä. Asumme aivan naapureissa :) loistavaa.

Joululaulut pauhaa… ja, ah… elämä on taas niin seesteisen ihanaa… maistuu hyvälle :) Sydämessäni tunnen myös jotain… erästä ihmistä kohtaan, se ei muutu… ja no, meidän mennyt vuosipäivä tietysti nostaa tunteita pintaan ja lähestyvä merkkipäivä… joka oli tärkeä päivä vuosi sitten! Nih… huoh, elämä on tällaista.

Oikein mukavaa lauantai iltaa kaikille. Olitte sitten pikkujouluissa tahi kotosalla…tahi missä vain. Pus!