Posetreeniä!

Iltaapa iltaa. Tänään tuli suunnattua nokka kohti Forever Myllypuroa :) Olinkin jo hyvissä ajoin paikalla, sillä suunnitelmissa oli treenata ennen posetreeniä. Niin myös tein. Ainut vaan, että salillehan ei pääse ilman ”avainta” sillä sunnuntaisin Myllypurossa ei ole vastaanotto auki. No ei se mitään sillä Tiina bongasi mut siitä aulasta syömästä välipalaani ja pääsin sitten samalla ovenavauksella sisään :)

Tänään vetäsin aika random treenin. Painotus oli HAUIKSILLA JA OJENTAJILLA, mutta myös OLKAPÄÄT ja REIDET sekä POHKEET saivat osansa. Aloittelin ensin hauiksien ja ojentajien supersarjoilla. Jösses, kyllähän taas osu ja uppos. Olihan se taas hyvä, että olin laittanut hiukset ja meikannut, kun jäätävä hiki teki selvää niistä molemmista. Noh, onneksi löytyi pipo treenikassista. Se on aina varma valinta :D

– HK JA OJENTAJAT TALJASSA SUPERSARJAT 5X12 kumpikin lihas
– SCOTTI JA KAPEE PENKKI SUPERSARJAT 5×12 kumpikin lihas

– VIPARIT SIVULLE JA ETEEN SUPERINA noin 4 sarjaa muistaakseni 10-12toistoa

– HACK + POHKEET 4X10 

-VINOPENKKILAITE 15-10 X3

Ihan haipakkaa vauhtia pidin yllä, nimittäin koko hoitoon meni aikaa noin 50 minsaa :)

Yksi tämän päivän odotetuin asia oli se että näin Jeritan :) Jeritaahan mä olin kannustamassa Lahden kisoissa. Jerita on mulle tuttu jo vuosien takaa, sillä hän kävi yhteen aikaan vetämässä spinningtunteja Let´s Go Centerissä. Jeritan vetämät tunnit olivat ihan parhaita ja mulla on edelleen hyvä muisto niistä. Pikkasen on meikäläinenkin niistä ajoista muuttunut. Niihin aikoihin olin pitkä, hoikka, pitkähiuksinen jumppari, nyt olen jotain kyllä ihan muuta :D Mutta liikunta maistuu edelleen, tosin vähän eri muodoissa. Vaan kyllä menisin heti jos Jerita vetäs vieläkin spinnu tunteja :) Tiukassa kunnossa oli nainen, kyllä figureen vaan :)

Alustuksen ja esitelmän aiheeseen liittyen meille piti aluksi Else Lautala. Hän kävi kertomassa meille mitä meininki on tuolla Ameriikassa :) ja uusia juttuja on tulossa tännekin :) Check it out! Aika paljon oli puhetta bikinistä, joten se ehkä ihan snadisti meni multa ohi. Tosin Elsekin vissiin pisti merkille, että mä en ole ehkä se bikinikisaaja porukassa, sillä kun päästiin figureen, hän jostain syystä katsoi aika usein mun suuntaan :D No minkä mä sille mahdan, etten ole ehkä se kedon kaunein kukka :D eli naisellisin yksilö :D Mä olisin ihan oikeesti varmasti maailman huonoin bikinikisaaja ever :D Musta toisinaan tuntuu, että tämä BF:n on mulle vähän turhan naisellinen homma vetää läpi, mutta katsotaan katsotaan :) Kyllähän se korkokengillä kävely taittu tänäänkin ihan ok, mutta voi helvata kuulkaa, kyllä on työstämistä, voi että on vielä työstämistä. Se on kuitenkin aika hemmetin iso osa hommaa, minkälaisen vaikutuksen esiintymiselläsi tuomaristoon teet. Ei vaan riitä, että on kova kondis, hyvällä esiintymiselläkin voi paikata jopa lihaskunnossa olevia puutteita :o Että tästä mulle nyt sitten opiksi. Puuuh.

Mutta palatakseni vielä Elseen, kyllä hänen habituksestaan näki, että on tullut pyörittyä fitness hommissa vähän pidempäänkin. Vaikka hänellä oli verkkarit päällä, esimerkit poseerauksista sai mut vakuuttumaan. Miten se voikin tulla niin selkäytimestä joillakin. Ihan sama kun Tiina näyttää mallia. Miten se voikin näyttää niin iisiltä. Sit tulen minä :D ohhoijaa :D

Tämä kuva ei nyt ole tältä päivältä. Ikävä kyllä ei tullut otettua yhtään kuvaa koko reissulta :(

Summasummarum. Reissu oli hyvä ja opettavainen jälleen kerran. Ei kun seuraavaa kertaa odotellessa.  Hyvä fiilis jäi. Kyllähän tällaiset tapaamiset aina antavat vähän perspektiiviä siihen, millä mallin oma kunto on versus muiden lajin kanssa vehtaavien. Meitä ei tällä kertaa ollut kuin kourallinen paikalla, toisaalta hyvä niin, sillä treeni on tietysti sitä intensiivisempää mitä vähemmän jengiä on lineupissa :D Ja mikä aivan mahtava ja iloinen ylläri, Tiina jakoi meille kaikille sponssinsa Fitnesstukun alennuskoodit :) Jei!

Tästä on hyvä jatkaa uuteen viikkoon. Jälleen kerran tästä tuli boostia kympillä lisää :D Hei ny!

4 vastausta artikkeliin ”Posetreeniä!”

Kommentointi on suljettu.