Pumppaan pumppaan!

Hola hola. Täällä ollaan. Sunnuntai on saapunut taloon ja huomenna olisi jälleen duunipäivä :) Jännittäväksi tämän duunipäivän tekee se, että minä olen se joka avaa puljun. Olen siis ensimmäinen talossa :D enkä ole aikaisemmin kyseistä toimipistettä avannut, itse asiassa tämä on vasta toinen kerta kuin ylipäätään olen siellä. Ilmeisesti muhun luotetaan ;)

Sunnuntain teemana oli salilla OLKAPÄÄT – SELKÄ JA TAKAOLAT! Sanon taas, että mun lempparitreeni, mikähän näistä ei muuten sit ois :D Kunnon pumppia, jäätävää poltetta, ah! Jälleen fillarilla salille :) Kyllä on nyt hyötyliikuntakin huipussaan, kun auto on poissa. Ja se hiilijalanjälki vain pienenee koko ajan :) Yeppee!

– pystypunnerrus laitteessa
– viparit sivulle kp (hitaat alaslaskut, jestas mikä polte!)
– yhden käden viparit taljassa ja kp
– pystypunnerrus kapee ote smith (ja tässä kans olkapäät tuleen!)

– alatalja käsi kerrallaan
– ylätalja kapee vastaote
– ylätalja niskan taakse
– facepull

Painot oli kyllä kovat ja sarjat kuitenkin puhtaita. Olen todella tyytyväinen tähän päivään. Loistava boogie jos näin voi sanoa ;)

Tuossa ystäväni fabossa kyselikin, että minäkö se olin joka salilla tänään karjui? :D No sanottakoot, että kyllä mä varmasti aika äänekkäästi ährään. Kun ottaa koville, ottaa koville. Ja hei, ei kipuu, ei hyötyy! Moni muukin voisi vääntää rohkeemmin tiukemmalla asenteella. Tuntuu että varsinkin naiset himmailevat, eivät vissiin kehtaa vetää ihan räkä poskella asenteella :D Ei siinä, että niin pitäisi aina treenata, mutta tässä vaiheessa kehitystä se kyllä vaatii jo sitä räkä poskella asennetta ;) itsensä haastamista ja voittamista kerta toisensa jälkeen. Kehitys on se mihin tässä pyritään, ei ylläpito!

Kiristellään kiristellään. Onnekseni sain jälleen todistaa että paino oli holahtanut alaspäin.  Nyt mennään 71,9 kilossa, eli kohta voi sanoa, että kymppi on lähtenyt :) Olen kyllä tyytyväinen. Voisi olla niinkin, että joulun jäljiltä paino olisi koholla :o Onneksi ei nyt sit kuitenkaan ole, ei niillä mun syömisillä :) Ja hyvä mieli tuli, kun sain positiivista palautetta valkulta. Hän on kuulema musta tosi ylpee, etten lähtenyt possuilee jouluna. 
Ja niitä syviä vatsoja, jumankekka mä oon vääntänyt niitä.  Jos ei ala tulosta syntymään, niin vika ei voi ainakaan olla siinä, ettenkö olisi niitä treenannut. Tässä siis astetta rankempi malli jalkojen laskusta. Ajatushan on se, että alaselkä ei saa irrota missään vaiheessa maasta (tässä tapauksessa rullasta) kun jalkoja viedään kohti lattiaa hitaasti ulos puhalluksen aikana. Sitten vielä hieman tasapainoilet tuossa patukan päällä, niin jo on kumma jos ei syvät vatsalihakset aktivoidu. 
Ja nyt mä TUNNUSTAN! Tämä on osuus jota ehkä nyt sitten vähän tässä häpeän, mutta kerron sen teille silti. Mä ostin sähkötupakan. Kyllä, näin mä kuulkaa tein. Mä olen ollut sellainen satunnaistupakoitsija. Mä en ole riippuvainen tupakasta, koska voin olla ihan hyvin polttamatta pitkiäkin ajanjaksoja. Mä en tykkää tupakan hajustakaan. Mutta jostain syystä, toisinaan, joskus mun tekee mieli tupakkaa ja sitten on tullut pössyteltyä :/ Ei hyvä, tiedetään. Sata ruoskaniskua ansaitsisin! Näin dieetillä olen sitten joutunut kohtamaan tämän tupakan ”himon” uudelleen. Kun kaikki ”nautintoaineet” ovat ihan nollissa tai minimissään, niin sitten tällainen satunnaistupruttelu on tullut kehiin :/ Mjäh! En tykkää. Joten päädyin siihen ratkaisuun, että hankin sähkötupakan, niin ei tarvitse miettiä sitä asiaa enää. Tässä tuotteessa ei ole edes nikotiinia (sitä saa kyllä tilattua netistä jos haluaa!). Säiliö täyteään menthol maulla ja tupakka ladataan ihan USB liittimellä tietokoneessa :) Sain niin perusteellisen esittelyn paikallisessa K-Kaupassa näistä tuotteista, etten voi muuta kuin kiittää asiantuntevaa henkilökuntaa. Päädyin sitten tähän hifistelymalliin :) Musta sen olla pitää, kuten tiiätte :D Jos nyt sitten tulee se fiilis, että tekee mieli pössytellä, niin pössytellään sitten vesihöyryä menthol maulla :) Käy se niinkin ;) 
Pikku emäntä nauttii herkkuateriastaan, eli perunasosetta ja lihapullia. Nam nam. Kyllä kulho tyhjeni aikasta haipakkaa taas :) Hyvä äiti pisteet kerätty siis tältä päivältä ;) Niin ja hyvä äiti pisteet tuli muuten siitäkin, että mä olin hereillä jo aamu kahdeksalta ja suuntasin salille ajoissa ja nyt olen jo hyvän tovin ollut kotona puuhastelemassa :) Plop, plop, plop, plop kuuluu vaan :D kun pisteitä satelee!
Eikä kynttilöiden aika ole vieläkään ohitse, ei todellakaan. Minähän muuten menin ja ostin parvekkeelle sellaiset öljykynttilät (mä tein sen Sari, sorry ;) ) jotka palaa 2,5 vuorokautta putkeen :) Mä rakastan kynttilöitä! Mutta on mulla sisätiloissa käytössä myös näitä ledikynttilöitä, ihan paloturvallisuuden vuoksi, koska meillä on näitä huiskuhäntiä tässä talossa enemmänkin.

Tällaista siis tänne tänään ! Ai niin mainittakoot, että The Conjuring ei saanut mulla puntteja tutisemaan. Ei tarttenut pausettaa missään vaiheessa, eikä käsikään mennyt silmien eteen. Aika perus kauhua se sitten kuitenkin oli. Kategoriaan Manaajat. Ei mitään uutta. Mutta kyllähän siinä muutaman kerran joutu vähän hytkähtää :) ei se siis missään nimessä huono ollut, mutta näin paatunut kauhun ystävä ei vähästä hätkähdä nääs ;)

HEI NY!