Pyllypäivä

Nonnih, eilen teimmekin sitten täsmäiskun ”salassa” pidettyyn kohteeseen, nimittäin Ruoholahden Mayor´sille :) Mayor´s on monesti ollut mielessä, mutta vasta eilen pääsimme ensimmäistä kertaa ikinä pelipaikalle :) Mayor´shan on varsinainen bodareiden HC sali, tietysti Solana Fitness Centerin lisäksi ;) Koska Solana on yllättäen lähellä sydäntä, niin Mayor´sille ei ole tullut lähdettyä aikaisemmin. Nyt kuitenkin yhteistuumin päätettiin käydä tsekkaamassa tämäkin legendaarinen sali :)

Boosti tsufeet nassuun ennen treeniä :)
Bodarit valmiina koitokseen :) Huomatkaa kuitenkin, ketä ja mitä edustimme Mayor´silla ;) Team Solana Fitness pipot päässä, tietty :D

Mulla oli vuorossa TAKAREIDET JA PAKARAT (siitä postauksen otsikko ;) ). Einillä oli sitten taasen etureidet. Eli jalkoja tahkottiin urakalla!

Muutama kuva aiheen vierestä tuli räpsittyä ihan vain omaksi iloksi. Jos vaikka saisin aikaiseksi vihdoin ja viimein Body lehden kilpailijaesittelyn omalta osaltani :) Teksti on jo valmiina, mutta kuvat vielä uupuivat. Katsotaan, irtoisko näistä jotain mitä eilen otettiin. (Tässä on vain murto-osa :D )

Mayor´s oli juurikin sellainen mesta kuin mitä olin mielessäni kuvitellutkin. Ja kun puhuin, että kyseessä on HC sali, niin se käy ilmi muun muossa siitä, että salilta löytyy jalkaprässi, jonka KELKKA pelkästään painaa vaivaiset 280kg. Että siitä sitten vain jalkoja treenaamaan :D Muutenkin laitteet ja painot ovat sopivasti äijämäisen räyheet, eikä mihinkään turhaan neiteilyyn ole salilla sorruttu. (Vieressä on Motivus, että sieltä sitten löytyy sitä meininkiä sitä kaipaaville.)

Muutamaan tuttuunkin tuli törmättyä. Nymanin Anne oli treenaamassa valmentajansa kanssa. Pikaiset moikkaukset treenin lomassa. Samaten pukuhuoneessa törmäsin aina niiin iloiseen Annina Kiukkoseen :) Hei mimmit, oli tosi mukava törmätä.

Henkilökunta oli miellyttävää (terveisiä vaan sille nuorelle herralle tiskin takana :) ), joka innokkaana myi meille Mayor´sin paidat :) Jeah!

Pukuhuonetilat olivat tilavat ja puitteiltaan juuri sellaiset kuin kuuluukin. Kaikki oleellinen oli olemassa, muunmuossa naisille niin tärkeät föönit. Kaapit olivat hyvän kokoiset, sinne mahtu bodarin lähes lätkäkassia muistuttava säkki ihan kivasti.

Vessa oli hyvin käsillä puntin puolella. Tämä on todella tärkeää hei, ainakin tällaiselle dieettiläiselle, jolla on vessahätä noin kerran minuutissa (no ehkä hieman liioittelen :D). Salilta löyty myös hyvä tila venyttelyyn ja poseerausharjoitukseen. Plussat siitä!

Käsipainot, eikä muutkaan painot lopu tällä salilla kesken! Isompikin punttijuntti saa itsensä hyytymään näiden painojen alle ;) Isoimmat painot olivat lähes mun kokoisia :D

Punttispedet on otettu huomioon myös sosiaalitiloissa. Käden ulottuvilla ja käytettävissä oli muun muossa mikroaaltouuni ja kahvinkeitin :) Myös lisäravinnetarjonta vastaa varmasti vaativammankin bodarin tarpeisiin.

Kyllä mä lähtisin arvostamaan tämän salin tuonne 10- haarukalle. Solana on tietysti 10+ ;) Mutta kyllä mä lähtisin väittämään, että nämä kaksi salia on suveneeristi stadin parhaat alan harrastajien käyttöön! Kannattaa käydä tutustumassa :) jos bodaus on lähellä sydäntä :) Eikä tarvitse jäädä miettimään, että kehtaako sinne nyt mennäkään, jos sali on täynnä jotain sikaniskoja. Ehei, kyllä joukossa oli kaikenkokoista ja tasoista harrastajaa, eli ihan ehdottomasti kaikille toimiva paikka :)

OMA TREENI kulki seuraavaan setin turvin:

– lämmittelyksi taaksepotkuja taljassa
– SJMV kp.
– reiden koukistus istuen (oli muuten ihan uusi laitetuttavuus taas)
– 1 jalan koukistus
– leveetä kyykkyä laitteessa
– takareidet maaten
– pakarat reiden lähennyslaitteessa väärinpäin ;) (kelatkaa sitä!)

– staattisia vatsoja (juu, viikon vatsatreenitauko loppui ;) )

– pose ja t-kävelytreeniä :) Jei! (tosin jalkapäivän jälkeen on hiukka huterat koivet, huomaa hyvin miten askel on vaappuva ja horjuva :o )

Eini kirjaa treenejään :) Hyvä tyttö !
Punttispeedot iloisena ja semi energisinä treenin jälkeen. Nyt voi jo vähän hassutellakin. Treenithän vedetään aina naama peruslukemilla. Kumpikin keskittyy täysin omaan settiinsä, ei siellä pa**aa jauheta treenin aikana ;) Ohimennen ehkä moikataan :D
Relax!

Hauskaa oli! Varmasti menemme uudelleenkin. Ainut mitä jäin kaipaamaan oli Mika Nyyssölä :D Hänet olisin halunnut tavata :) Treenin jälkeen tempastiin lunchit naamariin ja käytiin vetäsee vielä after party sumpit alakerran Ciao Cafeessa ;) Eini sai maistiaisia Ciaon aivan ihanista italialaisista jäätelöistä, jotka he tekevät itse!!! Oli kuulema hyvää… no aijaa :D ihan varmasti, en epäile ollenkaan ;) Minä join vain kahvini kiltisti ja tungin purkan huuleen :D Elämä on! Mutta kuulkaas nyt kuulkaas, kohta voi kaivaa jo aamukamman esille. Ei oo todellista. Vastahan tämä alkoi ja nyt jo ”loppu” häämöttää. Ihan oikeesti, mulla jo jalat täpinöi kohti seuraavaa etappia. Nähtäväksi jää onko se vielä uudemman kerran BF vai menenkö kohti fysiikkaa :) Tavoitteita tavoitteita, niitä pitää olla. Päämäärä kirkkaana mielessä.

Näillä mennään siis!

HEI NY!

KAARTO PÄIVI @ Facebook