Räkäpää bää bää

Huhhuijaa,nyt alkaa jo pikku hiljaa risoo tämä lentsu. Tämähän alkoi aika lailla virallisesti viime maanantaina. Kuitenkin tautia uhmaten olin koko viikon töissä ja touhusin sitä sun tätä… fiksua, no ei sit vissiin, sillä edelleen podetaan. Perjantai- lauantai välisenä yönä multa lähti käytännössä ääni lähes kokonaan, eikä se ole vieläkään palautunut. Eilen sitten menin töihin, reippaana tietysti, vaikka aamulla puistelin päätäni peilin edessä ja mietin, että olenko mä oikeesti dorga vai DORGA? Moni muu olisi todennut, että vitut ja jättänyt menemättä, mutta mä en tajua mikä vamma mulla on päässä, kun poden ihan kauheen huonoa omaatuntoa, jos sairastan, enkä mene töihin :( No mulla oli hammaslääkäri sitten eilen klo 12.50 ja siitä jatkoin suoraan päiväpolille venaa vuoroani. Vihdoin ja viimein annoin itselleni ”luvan” olla sairas. En nimittäin pystynyt töissä puhumaan kunnolla asiakkaille, saatika että olisin voinut soittaa mitään asiakaspuheluja :o Kaikki ihmetteli mun ääntä … ja no, mulla meni sitten hermo kun tilanteen kruunasi jatkuvati toistuvat järkyttävät yskänkohtaukset. No nyt ollaan sit kolme päivää saigonilla ja toivotaan parasta. Tänään ääni on ehkä vähän parempi, mutta yskä on sitkee, murh.

Aamukahvia nautiskellessa totesin, ettei tee mieli syödä mitään. Kaivoin pakastimesta yhden jäätelön, sopii tähän olotilaan. No olen toiveikkaana, että kyllä tämä tästä.

Eilen käytiin ostaa iso J.Oholle Hybridi fillari :) jee jee. Päästään piakkoin vetää kunnon fillarilenkkiä, niinkuin viime kesänäkin tehtiin. Tosin meillä oli molemmilla ihan maailman yksinkertaisimmat tsygät, mulla mutsin ikivanha joku vaihdepyörä J.Oholla sen astetta hienompi Cruiseri, mutta ei sillä kyllä pitkää matkaa sotke silleen tunteella ja fiiliksellä… ja vauhdilla. No kun mä nyt ostin itelleni tuon ihan kunnon maastofillarin, niin hänen piti laittaa ;) astetta paremmaksi ja ostaa sitten Hybridi. Tosin, mulla on kuitenkin se 24 vaihdetta, hänellä vain 9 hehe. Mut tosi hyvä ajaa se kyllä on, tyyppasin sitä eilen Bike Planetin pihalla. Oi oi, kesälomaa siis odotellessa. Meillä taitaa olla hetken aikaa jopa samaa aikaa lomaa, joten voimme sitten pyhittää joitakin päiviä fillaroinnille. Mähän olen ottanut jo hyvää tuntumaa omallani, kun tein noita reippaita lenkkejä stadiin jne. Nyt on vaan tämä hiton lentsu meinannut nujertaa mut ja olen katsonut parhaimmakseni nyt vähän höllää, ettei sitten tarvi katua jälkeenpäin, kun ei tajunnut levätä. Mutta tosiaan, fillarointi kuumottais kyllä kovasti.

Tänään mulle duunataan sitten uusi kruunu mun yhteen hampaaseen. No joo… eihän se taas ilmaista ole, mutta, no… kaunis hymy on kyllä aika tärkee. Eilen siitä hampaasta otettiin sellaisia jänniä kuvia (oisko ollut jotain 3D kuvaa????? en oo varma) ja siltä pohjalta siihen on nyt rakennettu kruunu sitten niin, että saan sen suuhuni tänään klo 13.50 :) Aika nopeeta toimintaa, etten sanoisi. Mä en tosiaan voi ollenkaan arvostella kunnallista hammashoitoa, ainakaan omalla kohdallani, sillä olen aina saanut ensiluokkaista palvelua meidän hammashoitoloista :) Ehkä mä olen niiden lemmikki :D vakioasiakas nääääääs. No mulle hampaat on kuitenkin silleen tärkee homma, että yritän vaalia niitä mahdollisuuksien mukaan ja mahdollisimman hyvin. Elokuussa sitten prokkis jatkuu mun osalta :) uu jee.

Semmosta tänne. Jaha, taivas vetää ikävästi pilveen parasta aikaa. Juhannus lähenee…ja PoolPartyt :D Vielä on allas hankkimatta, mutta J.Oho bongasi sellaisen eilen yhdestä mainoslehdestä…joten eiköhän se saada vielä hankittua :) Kylmää vettä siinä tulee olemaan, suoraan porakaivosta :o uuups, mutta niin se on ollut ennenkin. Suoraan saunan lauteilta veteen vaan, kyllä sen kestää ;)

Ai niin, eilen saimme lukea lehdestä, että JackAss tähti on kuollut, auto-onnettomuudessa. Mun ikäinen häiskä… surullista :( Aika irvokasta, jätkät tekee mitä typerämpiä temppuja uhmaten henkeään ja sitten kuolema korjaa auto-onnettomuudessa :( Tosin alla oli ollut Borche, joten voisin kuvitella että sitä on vähän kokeiltu… surullista.