Rakkautta ja rautaa ja Solanaa

No niin, eli niinpä niin. Toinen lomaviikko vetelee loppusuoriaan :) Mikäs tässä on ollut lomaillessa, kun säät ovat olleet paremmat kuin hyvät. Ehkä jopa liian hyvät? Mutta en valita, sillä nyt on sentään oikea kesä :) Jei! Esimerkiksi työkaverini oli lomalla kesäkuussa ja suurin osa hänen lomastaan kului vesisateen merkeissä :( Ei kiva. Eli näin ollen voimme todeta, että mulla on käynyt kyllä hyvä munkki säiden suhteen ainakin :) Tosin mä en koskaan lomaile kuin vasta niin sanotusti loppukesästä :)

Solanassakin tuli ”piipahdettua” eilen. Piipahdettua lainausmerkeissä sen vuoksi, että menin pelipaikoille puoli kahdentoista aikaa… ja taisin lähteä vasta viiden pintaan kotia kohden :D Minkäs sille mahtaa, hyvä seura, hyvä sää, hyvät jutut ja ja ja ja…  Olemme saaneet tiimiimme jälleen kerran lisävahvistusta :) Tällä pojalla on hyvät lähtökohdat syksyn miesten fysiikka kisaan ja Sami Maaniemi pitänee varmasti huolen, että paketti ei jää vajaaksi :) Team Solanalta on tulossa kyllä koko joukko kovia kisaajia syksyn mittelöihin. Rahkeet riittänee monilla ihan sinne SM lavoille asti :) Jei. Huippu syksy tulossa ! (ja jos jotakuta nyt jäi vaivaamaan että pojittelen tiimimme uutta jäsentä, niin kerrottakoot, että meidän tiimin / salin kaikki raavaimmatkin miehet ovat mulle poikia <3 )

Itse treenailin eilen Solanassa rinnan – ojentajat ja olkapäät ! Satuin samaan aikaan meidän Didin kanssa salille ja siitähän mulle aukesi hieno mahdollisuus päästä katsomaan mimmin kisakondista, kun hän päivitti tilannetta valmentajansa Sami Maaniemen kanssa :) Priva show :) Hyvältähän se näyttikin! Go Didi Go!

Meidän lomalainen saa chillata vielä viikonlopun yli ja kohtahan se koulu sitten alkaakin jälleen. Ensi tiistaina käy taas tassut koulutiellä :) Kavereita on varmasti ollutkin jo hieman ikävä.
Jos jollain sattuu jostain ihmeen syystä olemaan sellainen käsitys, että mä koreilen treenikamoilla, niin tässä totuus :D Treenitossutkin on kulutettu kirjaimellisesti puhki. Huom, tossujen pohjat ovat kevlaria :D Mähän olen myös uhitellut, että en laita suunnattomia summia treenikamoihin, eli en maksa niin sanotusti merkistä … ehkä kuitenkin suhteellisen hyvästä laadusta olen valmis maksamaan. Tämän vuoksi multa ei myöskään löydy, edelleenkään, yhden ainutta Better Bodies kledjua! Varmasti on hyviä treenikuteita, hyvännäkösiä jne. mutta hinta on aika lailla kova, kun halvemmallakin saa kelpo materiaalia. Mihin tämä ajatukseni perustuu? Siihen, että ei ne treenikuteet tee kenestäkään sitä bodaria, vaan se työ, minkä tekee se kroppa niiden kuteiden alla :D
Työtä työtä työtä! Sitähän se vaatii. Pyyteetöntä sellaista. Näiden vuosien varrella (lähemmäs kymmenen vuotta tässä on tahkottu) ei palo tähän hommaan ole sammunut, eikä näemmä sammu, vaan yltyy entisestään.
Se että bodauksesta on tullut elämäntapa, ei tietenkään sano sitä, etteikö elämään mahtuisi mitään muuta. Kyllä toki mahtuu! Kesälläkin on mahtunut monen monta ihanaa rantalomapäivää ja niin pois päin. Tänään olisi jälleen kerran tarkoitus emännän kanssa nauttia tällaisesta päivästä :) Rakastan!

Eilen käydessäni Solanassa näin tietysti kaikkia ihanaisia, suurimman osan oikeastaan :) (no ihmekös tuo, jos paikalla notkuu reilu viisi tuntia :D). Kävi myös niin hyvin, että näin valmentajani Salla Kaurasen :) Salla onkin jo ehtinyt kaipailemaan muo, kun en ole käynyt hetkeen THE salilla :) Eipä siinä auttanut kuin riipiä kudetta niskasta ja näyttää kuntoa :) Positiivista palautetta sain siististä offikunnostani ja myös Salla pisti heti merkille, että olen saanut reiteen lisää muotoa ja pakkohan hänen oli vielä päästä nipistelemään, että onko se vain pelkkää laardia ;) mutta ei se ole :) Erottuvuuskin on kuulema (ja niin se kyllä onkin) parempi kuin mitä oli viime offilta kisadieetille lähdettäessä :) Ei mitään selittelyitä. Fakta on tietysti se, että naisena offikuntoa on mahdoton pitää ”rasvattomana”, se on vastoin fysiikan lakeja :D mutta kyllä se voi silti siisti olla. Enkä minä ainakaan halua joutua tilanteeseen (ja toivottavasti en joudukkaan), että mulla olisi parisenkymmentä kiloa kiristeltävää seuraavan kisadieetin kynnyksellä, ei ei ei! Sallalle myös valmentajana pisteet kotiin siitä, että hän ei unohda valmennettaviaan missään vaiheessa. Jos ei muutamiin viikkoihin kuulu mitään kanaemon <3 poikasista, niin alkaa perästä kuulumaan :D Hyvä niin ja niinhän sen on syytäkin olla. Itse olen ajatellut, että Sallallakin riittää taas hommia, kun hän saattelee kisalavoille uutta settiä, enkä minä nyt offilaisena koe olevani suuren huomion tarpeessa, mutta lämmittäähän se sydäntä, että valmentaja huomioi kuitenkin :) Tottakai!

Team Solana <3
Onneksi täällä osataan ottaa myös rennosti :D Rosi päikkäreillään :)
Kyllä sitä kisakuumetta on ilmoilla itselläkin, nyt tosin hieman eri tavalla kuin omiin kisoihin valmistautuessa. Syksyn karsintoihin on nyt viisi viikkoa aikaa ja fiilikset nousee päivä päivältä. Ihan aidosti oikeasti olen ihan hitokseen innoissani omien tiimiläisteni puolesta. Kovaa työtä on tehty pitkin kevättä ja nyt sitten syksyllä katsotaan kuinka pitkälle se hedelmää kantaa. Ja varmasti tulee kantamaan pitkälle :)
Pentti my man <3
Ja Eini my love <3 Einikin alkaa olemaan aika lailla kireessä kunnossa! Onhan tämä ollut taas ihan erilainen matka kohti kisoja, kun on saanut / voinut niin sanotusti sivusta seurata toisen dieettiä. Eihän se helppoa ole hetkittäin ollut, mutta kuka on koskaan väittänytkään, että se helppoa olisi? Toisilla se on helpompaa kuin toisilla … toisilta se ei ehkä onnistu ikinä. Mutta mikä tässä elämässä olisi kaikille yhtä helppoa tai vaikeeta? Ei varmasti mikään. Jokainen on yksilö, niin fyysisiltä kuin psyykkisiltäkin ominaisuuksiltaan.
Ja se mun offikunto, tadaa, tässä sitä on :D
Ja offikunnosta puheenollen, on hyvä muistaa, että ei se niin kutsuttu bulkkaaminen tarkoita sitä, että napaan vedetään kaikkea maan ja taivaan väliltä ja niin paljon kuin vatsa vetää. Järki on pidettävä käsissä tässäkin asiassa. Ruokailusta niin ikään puhuimme Sallan kanssa myös. Vaikka mun kroppa mitä ilmeisemmin sietää suhteellisen hyvin ylimääräisiä kaloreita koostuen myös niistä turhista ja ei niin kehittävistä hiilareista (suklaa, jäätelö! :o ) niin silti munkin on pidettävä mielessä se, mitä mun on oikeasti järkevää syödä maksimoidakseni oma lihaskasvuni ja kehitys! Ei se pullaa puputtamalla ole tämäkään kroppa rakennettu. Eikä sitä pullaa puputtamalla jatkossakaan rakenneta! Mutta niin tiukka en ole minäkään, ettenkö sallisi itselleni myös niitä nautintoja koostuen siitä jäätelöstä ja suklaasta ;) aina toisinaan, toisinaan jopa joka päivä lomalla :D
Juu ei tähän kuntoon pullaa syömällä päästä :)

Eipä mulla kaiketi tässä vaiheessa ole juuri lisättävää. Loma jatkukoon ja jatkukoon :) Nautitaan näistä päivistä. Palaillaan taasen asiaan! Eiköhän tässä ollut päivityspläjäystä taas vähäksi aikaan.

HEI NY!