Rankaisen rautaa!

Nonnih, kiirusta pitää niinkuin aina :) Muutamat treenit jäänyt taas päivittämättä… tavallaan… siis eilinen ja tämä päivä :D Itsenäisyyspäivästäkin selvittiin hienosti, mukavissa tunnelmissa täällä kotona. Vaan ovathan taasen jotkut urpot käyttäytyneet todella nolosti siellä Tampereen suunnalla!!!! Kyllä ois syytä hävetä oikein urakalla. Mihin tollaisella käytöksellä pyritään? Jos pointti on protestoida tyyriitä linnanjuhlia vastaan, niin miten siihen liittyy paikkojen hajottaminen ja hevosten piekseminen? Kyllä niidenkin hoitamiseen menee sitten rahaa ihan riittävästi ja siihen, että mellakat saatiin pysymään kurissa. Jonkunhan on näille kuria ylläpitäville tahoille maksettava siitä hommasta. Eli hyvä mielenosoittajat, olette ehkä idiootimpia kuin ymmärrättekää!!!

Takareisitreenin jälkeen Let´s Go Centerissä :) En ole teitä unohtanut, vaikka pidempi tauko käynneissä onkin. Let´s Go Center on monia monia vuosia toiminut perheyritys ja sen vuoksi pidän sitä ehdottomasti arvossa! Terkut siis teille :) Ootte mahtavia!

Lauantaina mä duunasin siis TAKAREIDET, POHKEET JA VATSAN :) Vielä menin kevyttä kiertoa. Kevyillä painoilla, hyvää tuntumaa hakien. Kyllähän se sieltä löytyikin. Oli taasen kiva käyttää vähän eri laitteita kuin mihin on tottunut. Esim. takareidet istuen HURrissa oli oikein miellyttävä kokemus pitkästä aikaa :)

– takareidet istuen
– takareidet seisten jalka kerrallaan
– sjmv tanko
– levee prässi
– balettikyykky

– pohkeet istuen

– vatsat vastuksella
– vatsarutistus puolipallon päällä ja pitoja

Siinäpä taisi olla lauantainen setti. Menin muuten fillarille salille. Siinähän sitä pientä esilämpöä saa mukavasti pintaan, veri kiertämään. Snadisti myös aerobista rutistusta :) Naapurin setä kysyi, että onhan sulla nastarenkaat. No ei oo ei. Mutta kyllä tuolla vielä pito on kohdillaan. Vähän kuin hiekkatiellä mennä jyristelis :) Ei paha, ei ollenkaan paha!

Pienet pakolliset poseharkat treenin päälle. Kyllä välillä on niitä epäuskon hetkiä, kun tulee se fiilis, et mitä hittoo, oonko mä muka ihan oikeesti kisaamassa ensi keväänä! Kisat tulee olee isot, paljon kilpailijoita, kova taso. Ei ole enää mitään tulokasluokkaa, vaan sinne samaan lineuppiin vanhojen konkareiden kanssa :o Kyllä mä voin ihan aidosti rehellisesti sanoa ja myöntää, että muo jännittää. Oman kunnon kanssa on kyllä ihan äärimmäisen kriittinen!
Lauantai illalla suuntasimme sitten meidän nokkelineidin kanssa stadiin. Käytiin shoppaa Kampin Mustissa ja Mirrissä. Aijaa, voitte vaan kuvitella kuka oli tohkeissaan. Äidin oli hieman löysättävä lompakon nyörejä, jotta saatiin nokkelille muun muossa tuo kuvassa oleva luu :) ja tietty Pentille tuotiin tuliaisia myös. Jos nyt joku ihmettelee miten voin olla niin raaka, että jätän Pentin kotiin ja vien Rosin shoppailee eläinkauppaan, niin syy on ihan selkeä. Pentti on pienen ponin kokoinen ja hän ei taatusti suostuisi kulkemaan bussissa :D Joten herralle miellyttämpi vaihtoehto on ehdottomasti jäädä kotiin vetää päikkäreitä ja syödä kaupungintuliaiset suoraan nenän eteen tarjoiltuna :)
Mentiin sitten ystäväni Marian <3 luokse kahvittelee ja Rosi pääsi heti upottaa hampaansa tähän mellevään luuhun. Nomnom!

TÄNÄÄN olikin vuorossaan sitten OLKAPÄÄT – SELKÄ JA TAKAOLAT! Tuli muuten vedettyä aika pitkät ja sikeet anaboliaunet :o uuuups, kuis nyt silleen pääsi käymään? Nooooh, silloin nukutaan kun nukuttaa. Lihas kasvakoot, hallelujah… tai niin mä ainakin toivon amen :) Ei muuta kuin fillari taas alle ja salille :) Super!

Sivuvipareita Human Sportissa käsi kerrallaan.

– pystypunnerrus David
– viparit sivulle kp
– viparit sivulle käsi kerrallaan Human Sport
– pystypunnerrus Human Sport

– alatalja käsi kerrallaan
– talja ”niskan taakse” laitteessa (todella hyvää tuntumaa latseissa)
– talja eteen laitteessa (eri otteita)

– facepull Human Sportissa (käy se niinkin kun talja oli varattu)

Siinäpä taisi olla tämän päiväinen setti noin niinkuin pähkinänkuoressaan :) Mulla on edelleen oikeassa olkapäässä jokin hemmetin ”juttu”. Se tuntuu tietyissä liikkeissä, esim. pystypunnerruksessa, varsinkin jos ote on leveä, kyynärpäät tulee leveesti sivulle. Mä en tiedä, onko veemäinen tunne kiertäjäkalvosinperäistä, vai mistä on kyse. Ottaa päähän, myönnetään! Kättä ei särje, mutta tosiaan tietty liike, niin auh! What can I do???? Kertokaa! Joku niksauttaja kiksauttaja hieroja ????? Ja joo, mä lämmittelen erityisen tarkasti nyt ennen olkapäätreeniä!

Pystypunnerrusta Human Sportissa :) On se vakavaa touhua, kuten ilmeestä voi päätellä :D

Semmoset treenit siis tälle viikonvaihteelle. Huomenna sitten aloitellaan uusi viikko uudessa duunissa. Okei, olenhan mä siellä jo ollut, mutta huomenna menen taasen uuteen toimipisteeseen ;) jännittävää! Siitäkin huolimatta, että ”joudun” menemään huomenna duuniin, mä aijon katsoa Resident Evil Afterlifen tänään. Todellakin!!!! Kävin sen aikoinaan katsomassa kaksi kertaa leffassa kolme deenä. Teki se sen verran kovan vaikutuksen muhun. Tosin tästä mun nelkyt tuumasesta se ei välttämättä ole niin sävähdyttävä kokemus, mut katson silti :p

Ja taasen poseharkkaa vielä kun ehdin ennen illan jumpan alkamista tuossa salissa. Venyttelin myös tuota takareisiosastoa. Tämän päivän ehdottomasti positiivisin juttu oli huomata että mun reisilihakset alkavat erottumaan! Wuhuu, kyllä ne sieltä esiin kaivetaan. Isothan ne ei ole, mutta jos saisi reidet kireeseen kuntoon, niin vaikutelma olisi kuitenkin se, että siellä sitä lihasta on! Myös paino oli tullut jälleen alaspäin viime viikon mittauksesta ;) Suunta siis edelleen hyvä!
Reittä :)

Treenin päälle tietysti vielä saunan ja suihkun kautta kotimatkalle. Fillari alle ja himaan. Mun on ehkä pakko ostaa itselleni jotain heijastimia tms. koska mustiin pukeutuvana yksilönä näyn varmasti todella ”hyvin” tuolla katukuvassa :o Ja löysinhän mä muuten huomioliivitkin kasseistani! Tosin mun jäätävän kokoinen treenikassi peittää koko selän, että sinne suuntaan ei kyllä paljon huomioliivit loista. Ja ajovalo, se on hankittava… tai jos nyt totta puhutaan, sellainen olisi tuolla kaapissa, vaatisi vain asennusta. Ja ja ja ja ja nyt kun tässä oikein vauhtiin pääsin, niin haluan myös ne ”telineet” mun fillarille, mielellään vaikka tohon eteisen seinään!!! Anyone? Kenellä ois taitoa / halua ja ideoita sen toteuttamiseen ;)

Huomatkaa hei erittäin sporttinen päälakiponnari :D Todellinen ponytail :D Pieni ja söpö … varmaan ainut asia mikä mussa on pientä ja söpöä ;) No mutta hyvä että sentään jokin on!

Ei siinä kuulkaa. Jatketaan. Mä jatkan itseni kiristelyä :) Ollaanhan taasen kuulolla. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille. Nauttikaa. Treenatkaa … tai tehkää mitä haluatte :) HEI NY!