Revitään siitä, eli raudasta ;)

Rautaisaa lauantaita itse kullekin säädylle. Oispa se kauhean jännää, jos mulla olisi kerrottavana jotain muutakin juttuja toisinaan kuin näitä salihommia, mutta no, kun ei ole niin ei ole. Ja hmmm… mut pyydettiin tänne nimenomaan postailemaan tästä aiheesta, joten pysytään siis sillä linjalla :D Mun tapauksessa se on helppoa, koska mulla ei oikeastaan ole mitään muita harrastuksia kuin tämä bodaaminen. Ja selkeä syy siihen on se, että mulla ei yksinkertaisesti olisi aikaa harrastaa mitään muuta. Sen verran tavoitteellisesti kuitenkin tätä hommaa teen, että se vie kyllä tehokkaasti multa ison siivun mun niinsanotusta vapaa-ajastani. Ja se loppu vapaa-aika meneekin sitten kotosalla, kotitöitä tehdessä ja lepäämällä, jotta jaksaa jälleen taas seuraavana päivänä saman rupeaman. Näin se menee.

Ai mutta hei, hittolainen, olinhan mä eilen hieronnassa. Kyllä oli kuulkaa jo aikakin. Aloin muistuttamaan suolapatsasta :/ hmmm… edelleen vain on myönnettävä, että lihashuoltoon mun ois panostettava enemmän. No nyt teimmekin sitten hierojani kanssa sellaisen sopimuksen, että tästä lähtien mä varaan aina jo uuden ajan. Näin en voi luistaa tästä velvollisuudesta. Joten uusi aika on jo tiedossa. Olkoon tämä nyt sitten vaikka mun uuden vuoden lupaukseni, mä aijon panostaa enemmän lihashuoltoon :) Yes! Eli eilen oli lepopäivä treeneistä. Chilling chilling :)

Niin ja aloitinhan mä sokerittoman tammikuunkin. Juu kyllä. Olkoot muut tipattomallaan, mä olen sokerittomalla ;) Mun tapauksessa tämä tarkoittaa siis ihan puhtaasti sitä, että suuhun ei livahda nyt mitään herkkuja. Pannassa on siis rakastamani suklaa ja siinä sivussa muut namuset. Jaa miksi? No en kyllä ole millään dieetillä, pois se minusta. Ihan vain siksi, että mä en tarvitse tuota sokeria! No jos nyt vahingossa vaikka vähän kiristyisin, niin se ei haittaa, mutta siis mitään sellaisia tavoitteita tähän ei liity.

No mutta jos sitä mentäisiin taas asiaan. TORSTAINAHAN mä kävin tempaisemassa aikastalailla hevin TAKAREISITREENIN. Sain taas treenikamulta palautetta hieman äänekkäästä suorinjaloinmaastavedosta :D No mutta kun hei ihan oikeesti, kun ottaa koville niin se ottaa koville :) ja siis ihan hyvällä se kommentti tuli :D Yhdessä naureskeltiin ;)

No perjantaina oli siis lepopäivä ja tämä jo tarpeeseen tullut hieronta :) Kyllä kuulkaas teki hyvää. Hieronnan jälkeen tuntui kuin kädet olisivat suorastaan irti :D Oli vissiin vähän selkä tuolta hartia ja lavan seudulta jumissa :o

TÄNÄÄN oli sitten OLKAPÄÄ-OJENTAJATREENI. Tämähän on näitä mun lempparitreenejä :) Tämänkin päivän treeniin olin hakenut inspiraatiota netistä. Oikeasti on ihan virkistävää käydä tsekkailemassa muiden blogeja ja bongailla hyviä uusia idiksiä, uusia comboja ja niin pois päin. Itse olen saanut montakin hyvää ideaa ja liikevinkkiä Nyyssölän Mikalta jonka edesottamuksia seuraan kyllä tiiviisti :) Nyt tämän päivän olkatreeniin ja viimeisimpään selkätreeniin ideoita tuli Bullin sivuilta. Kyllä se kannattaa käydä stalkkaamassa mitä isot pojat puuhaa :)

  • pystypunnerrus smithissä
  • viparit sivulle -> eteen superina
  • pystysoutu taljassa leveellä otteella
  • pystypunnerrus tangolla (seisten)
  • pushdown taljassa
  • ojentajaprässi
  • ranskalainen kp
  • 1 käden ojentajat taljassa

Aika mehut veks treeni oli taas tämäkin. Ja aivan älyttömän hyvä mieli tuli taas siitä, kun sain palautetta kunnostani. Mulla on kuulema paljon parempi selkä kuin useimmilla miehillä :p noooooh… riippuu tietysti kehen vertaa ;) Tosin tämä ei ole ollenkaan ensimmäinen kerta kun mulle tullaan sanomaan, että olen kovemmassa kondiksessa kuin moni mies :o Toisaalta olen mä kyllä ihan hitokseen hommia tehnytkin. Mä olen elänyt tälle hommalle viimeiset vuodet ja tuo keväinen kisakokemus vain nostatti fiilistä tätä lajia kohtaan. Yksikään milli lisää lihasta ei ole tullut tähän kroppaan ilman kovaa työtä. Mä olen repinyt rautaa ihan tosissani ja no, ne jotka ovat ehkä nähneet mut treenaamassa, tietävät mitä tarkoitan :D Olen tällä hetkellä hirmuisen motivoitunut ja palan halusta päästä salille. Valmentajaani lainatakseni, mun kohdalla ei tarvitse olla huolissaan siitä, treenaanko mä tarpeeksi ja riittävän kovaa, ennemmin siitä, että osaanko mä levätä myös tarpeeksi. Mutta nämä viisaat sanat pidän mielessäni ja yritän myös levätä riittävästi. Mutta mikä on tarpeeksi… hmm… se lienee myös hyvin yksilöllistä. Mutta missään nimessä tästä ei pidä eikä saa tulla suorittamista. Jos tähän hommaan lähtee, on tietysti hyvä sisäistää se tosiasia, että se vaatii ihan törkeen paljon duunia. Ei se homma vaan toimi, niin, että salilla käydään pari kertaa viikossa, sorry… Toki pari kertaa viikossakin on parempi kuin ei mitään, mutta sillä tahdilla ja tyylillä ei ikävä kyllä paljon lihasmassaa kasvateta tai kehoa muokata.

No mutta semmosia ajatuksia tällä kertaa. Nyt lepoa ja kohta unta palloon, jotta huomenna jaksaa taas repiä sitä rautaa. Nauttikaa :) vaikka vettä sataakin, koitetaan kestää.

HEI NY!

Puhelinkuvat2014 010
Perjantai illan menoja :D Kuten kuvasta näkyy, kova oli meno ;)
Puhelinkuvat2014 011
Laturin teossa, videota näette instassa ;)
Puhelinkuvat2014 012
Salille lähdössä, ilme kertonee enemmän kuin tuhat sanaa :) I just love this <3
Puhelinkuvat2014 021
Suomen talvi, koskaan ei tiedä, milloin on hyvä laittaa toppatakki, sadetakki tai vaikka vaan verkkaritakki :D