Rinta-ojentaja

Nonnih, tässä sitä taas ollaan. Eilinen oli harvinaisen raskas päivä taas pitkästä aikaa. Kummasti muistuttaa mieleen, miten on tärkeää pitää itsestään huolta. :) Nih! Mikään ei ole sen arvoista, että ajaisi itsensä piippuun tai antaisi kenenkään ilkeillä niin, että oma henkinen hyvinvointi kärsii. Silloin kannattaa miettiä, onko pysähtymisen paikka. Viisas ihminen toimii niin :) Ei siinä ole mitään hävettävää tai noloa myöntää, että nyt on ylitetty oman sietokyvyn rajat ;) Joistakin kerroista viisastuneena, osaan itse jo hieman ennakoida mitä tuleman pitää ;) Juu, mutta ei siitä nyt sitten sen enempää tässä yhteydessä. Loppuviimein kaikki ok ja hyvä niin.

Tattadaa! Vähän uutta lookia. Kyllästyin mun Tampere takatukkaan ja nyt haetaan hieman polkkatukkatyyliä tähän. Kasvaisi sitten nätimmin sitä pituutta ;) Jei!
Nyt oli vuorossaan siis rinta-ojentaja treeni. Myös vatsajumppaa tuli tehtyä, koska maanantain kiirehelvetin yhteydessä jäi vatsat vähemmälle huomiolle. Mitään osa-aluetta ei kuitenkaan koskaan täysin ignoorata, sehän on selvä. Joten parempi myöhään kuin ei milloinkaan, pätee myös tässä ;) That´s my opinion :)

RINTA-OJENTAJA-VATSA

-penkki (hyvin nousi rauta :) )
-ristikkäistalja
-vinopena kp
-rintaprässiä

-ranskalainen vinopenasta
-pushdown taljassa
-ranskalainen kp

-vatsat pallon päällä
-jalkojen loitonnus ja lähennys
-vähän ojentajapunnerruksia lopuksi

Voilá, valmista tuli ja ei kun suihkuun. Henkistä pääomaa ja psyykkistä hyvinvointia kartutettu taas roppa kaupalla :) Tää on mulle silkkaa terapiaa ;) Kokonaisvaltaista hyvinvointia :) Jos joskus onkin hieman angstinen olo tai kausi, niin kunnon jumpan lehauttama endorfiinivirta saa kummasti mielialan kohoamaan. Suosittelen ihan kaikille! Enkä suinkaan tarkoita, että avain tähän onneen löytyisi pelkästään punttikselta, vaan mikä tahansa fyysistä rasitusta aiheuttava liikunta toimii samalla tavalla ;) Uskokaa pois! Harvemmin kait niitä endorfiineja erittyy siellä kotisohvalla maatessa. Ja hei ÄIDIT! Näin salilla niin esimerkillistä äitiyttä että oikein tulin hyvälle tuulelle. Äiti oli ottanut kaksi alle kouluikäistä muksuaan mukaan. Toinen juuri ja juuri nousi konttausasentoon, eli oli alle vuotias ja toinen oli ehkä jotain neljän viiden vanha. Niin nätisti nämä pikkuset odottelivat kun äiti veti jumppaansa läpi. Siinä kahvakuula heilui ja muksut hymyili tyytyväisenä pitäen toisilleen seuraa. Vielä treenin päälle äiti sattui mun kanssa samaan aikaan suihkuun ja tällä välin mukelot odottelivat pukuhuoneen puolella. Pienempi oli jo puolessa välin tulossa suihkutilaan ryömien :) Tässä tullaan taas siihen, että kaikki on mahdollista kun vaan ryhtyy tuumasta toimeen ja organisoi. Moni äiti varmasti jättäisi jumpat jumppaamatta vedoten kahden lapsen kotiäitiyteen ;) ONKO MUUTEN TEITÄ KOSKAAN ARVOSTELTU ÄITINÄ JOS / KUN VIETÄTTE AIKAA HARRASTUKSENNE PARISSA? Joillakin minusta on sellainen asenne, että helposti tulee kommenttia siitä, miten voit kuluttaa niin paljon aikaa oman harrastuksen parissa. Että se aika tulisi käyttää lasten kanssa puuhatessa. Onko sittenkään näin? Ehkä on tosiaan myös hyvä pitää siitä omasta fyysisestä ja psyykkisestä hyvinvoinnista huolta, jotta voi / jaksaa olla läsnäoleva äiti sitten kun on sitä yhteistä aikaa lasten kanssa :) Taas mun mielipide ;)

9 vastausta artikkeliin ”Rinta-ojentaja”

 • WUHUU Päivi, uus komia tukka, ja penkki kulukenu, loistavvaa, mahti menot ollu sieläki, hyvä hyvä!! Onko rintaprässi muute mikä? :)

  • Rintaprässi, eli siis mimmoinen laite? Meillä on salilla perjaatteessa neljäkin eri laitetta millä voi treenaa rintaa, joten käytän vaan ilmaisua rintaprässäystä jos olen käyttänyt jotain niistä laitteista :) Tänään tuli tehtyä sellaista vinopenkkisimulaattoria :D eikö ollutkin hienosti ilmaistu ;) Ja juu, tukka on tosiaan komia, aikamoiseksi mopiksi nousee pään päälle kun salilla riehuu :D

  • Kyllä se totta tosiaan antaa ja tuo kummasti sitä kaivattua hyvää fiilistä ja vointia ihan jokaiseen päivään niin halutessamme :)

 • Vitsit Päivi, siussa on jotain sellaista asennetta mitä haluaisin itessänikin olevan sitten jos miusta joskus äiti tule :) Just tollasta, ettet liikaa kumartele esim. sille mitä yhteiskunta hyvin yleisesti odottaa, vaan ymmärrät kuinka tärkeetä on säilyttää myös ne tietyt omat jutut vaikka lapsi toki ihan oikeutetusti ja luonnollisesti oman osansa ajasta ja ajatuksista ottaakin :)

  • Kiitos Anna tuosta kommentista. Kyllä mä luulen, että se on äidin kuin äidin (isänkin) etu olla jossain määrin vähän ”itsekäs” ja ottaa se oma aika. Ainakin itse huomaan, että jaksan paljon paremmin sitten olla ja nauttia siitä yhteisestä ajasta kun on saanut vähän hengähtää kaiken arkikiireen keskellä. Kukaan meistä ei kuitenkaan ole täydellinen, mutta paremmaksi voi pyrkiä aina ;) Mä kuules luulen, että susta tulee Anna varsin hyvä äiti. Sen verran fiksu nainen oot :)

 • Kiva, uusi tyyli! :) Totta; äitien pitää päästä harrastamaan ja saada omaa aikaa tuntematta huonoa omaatuntoa! Järjestelykysymyksiä nämä ja vaatii myös ympäristöltä oikeaa asennetta. :)

  • Eiks ookki aika magee moppi :D hihi. Mut nyt kun yritän taas kasvatella, niin pakko vähän siistiä välillä ;)

Kommentointi on suljettu.