RINTA-OJENTAJA-VATSAT

Mukavaa pyhäpäivää kaikille lukijoille. Samaa ei voi sanoa allekirjoittaneelle. Jostain syystä päivitin tänään naamakirjan statuksenikin ”Ahdistuksen määrä on vakio, joten lähdempä purkamaan sitä salille” tai jotain sinnepäin. Niin, kyllä, aivan, mulla on sellainen fiilis, ettei vois taas vähempää kiinnostaa mikään muu kuin treenaaminen. Surullista? Onko? En tiedä. Ehkä jonkun mielestä. Mun mielestä tässä ei ole mitään muuta surullista kuin se, että talouspuoli pysyy tiukilla jatkossakin. Sen tosiaan sinetöi mun rakas autoni joka ei läpäissyt katsastusta (perkele!). Sen lisäksi se kaipaa uudet kesärenkaat (perkele!) ja huoltoonhan se on vietävä, jotta saan sen leimasta läpi (perkele!). Eilen posottelin tankin tyhjäksi siitä, joten loppuloma fillaroidaan sit paikasta a paikkaan b, sillä mä en aijo laittaa pennin jeniä ton kotteron tankkiin ennenkuin on pakko, eli vasta tiistai aamuna :p kun pitää töihin mennä. Huviajelut jäi sitten sikseen, johan sitä tuli harrastettua näille pyhille yli sata kilsaa reippaasti.

No ei se auta, salille lähdin tietysti. Pyörällä on hyvä kulkea, hyötyliikunta kunniaan. Samalla myös etureiskat sai mukavasti aktivointia. Edelleenkin tuntuu edellinen jalkatreeni sekä reisissä että hanurissa. Hyvähän se on niitä vähän vetreyttää. Pikkasta jännitystä matkaan toi paikoitellen aivan sairaan liukkaat kävelytiet. Peilikirkas jää ja fillari, hmmm… siinä yhdistelmä joka voisi johtaa katastrofiin, mutta koska meitsi päätti selviytyä, niin myös tein :D

Vinopenkkiä käsipainoilla. Sarjojen välissä oli hyvin aikaa kelailla taas elämän mutkikkuutta. Aina ei voi voittaa, ei ees joka kerta. Näinhän se menee. Sen sijaan, onneksi, vinopenkki sujui mukavasti :) Jei. Taas pieni pykälä mielialaa ylöspäin :)
Tänään myös penkattiin. Hyvä fiilis jäi siitäkin käteen.
Ja mun rakas kulkupelini, joka ei katsastuksia kaipaa, vaan vuosittaisen suht huokeen huollon, odotti muo kiltisti parkkihallissa.

TÄNÄÄN siis jumpautin rintaa, ojentajia ja vatsaa. Semmonen pieni itsensärankaisu setti tuli tehtyä. Parasta terapiaa sanon minä. 

RINTA-OJENTAJA-VATSA

– ristikkäistalja
– penkki
– vinopena kp
– levitykset penkistä

– dippi
– pushdown
– ranskalainen maaten
– ranskalainen yksi käpälä kerrallaan istuen
– pushdown taljassa käsi kerrallaan

– vatsarutistukset vastuksella
– ylävartalokierrot
– vatsarutistukset pallon päältä

Siinähän se tämänpäivänen setti taisi olla. Tuli vielä lopuksi venyteltyä jalkoja ja kokeiltua myös vähän toisenlaisia vatsalihasliikkeitä ihan vaan vaihtelumielessä. Ei voi valittaa, ihan onnistunut setti. Ei kait tässä muuta lisättävää sitten tälle päivälle. Mukavaa sunnuntaita :)

12 vastausta artikkeliin ”RINTA-OJENTAJA-VATSAT”

    • Kyllä, pakko pientä mielialan kohennusta hakea jumppasalilta :) Ja kyllähän se toimii :)

  • Se TOIMII aina taatusti!! Ja koita olla stressaamatta, se vain nostaa kortisolitasoja, ja heikentää kehitystä! ;D

    • Mä koitan todellakin olla stressaamatta turhia, mutta aina ei voi onnistua siinäkään :D Nyt mä alan varmaan seuraavaksi meditoimaan ja etsimään mielenrauhaa, ettei kehitys vaan kärsi :D Kortisolit laskuun siis ”ooommmmmm” :)

  • Hei ja katottiin eile loistoleffa, se keskiviikkona ilmestyny, en nimeä nyt muista, mutta pyörätuolissa on siinä se päähenkilö, ja sen avustaja se tummaihoinen…

  • Hello! Onks sulla miten pitkä matka salille, kun fillarilla pääset kätsysti? =) Nastat varmasti on :D?

    • No kuules, mitähän mä valehtelisin, ehkä noin 3 kilsaa???? Ja joo, ei oo kuule nastoja, ihan luomukumeilla vedellään :D

Kommentointi on suljettu.