Rintaa ja paljon muuta :)

Jaahans, se ois torstai sitten jo ehtinyt iltaan. Aika menee nopeesti. Huomenna alkaa jo hieman odotettu viikonloppu, jee. Mutta toisaalta töissäkin on ollut kyllä erityisen mukavaa tällä viikolla. En voi valittaa siis siitä :) Tänäänkin hommat sujuivat jouhevasti ja mä pääsin ajoissa lähtee salille. Jee jee.

Tänään oli kyllä kova draivi päällä salilla. Päivän teemana oli RINTA-OJENTAJA-HAUIS JA VATSAT. Hauis ja vatsa oli mun oma lisä tämän päivän settiin. Nyt kun oli taas fiilistä ja energiaa oikein olan takaa, niin miksi ei??? Eli ei kun vääntämään rautaa.

RINTA-OJENTAJA-HAUIS-VATSA

-penkki 
-ristikkäistalja
-vinopena kp
-levitykset vinopenasta

-ranskalainen tangolla -> hauiskääntö supersarjat
-ojentajat taljassa -> hauiskääntö supersarjat
-ojentajadippi istuen

-vatsat vastuksella
-vatsat pallon päältä

Sarjoja jälleen 4-5 ja toistot liikkui siellä 6-10 välillä. Voimaviikkoa siis tahkotaan. Kilot nousi jälleen kivasti liikkeissä. Treenivihko on täynnänsä hymynaamoja :D Tänään (kin) kyllä kulki tosi hyvin. Olen erittäin tyytyväinen. Tänään peilistä katsoi takaisin bodari ja se tuntuu oikeesti aika hyvältä :) Itse asiassa vanha tuttu naama tuli jututtaan muo jälleen. Kyseli koska on kisat jne. Siinä sivussa puhuttiin myös siitä, miten aikoinaan hänen kisadiettinsä on mennyt mönkään kun oli tullut avioeroa ym. vaikeutta matkan varrelle. Niin, sitä kun ei ikinä tiedä mitä elämä eteen heittää, joten sitä on turha mainostaa kenellekään että minä MENEN kisoihin ensi keväänä. Mä sanon aina, että tavoite on asetettu ensi kevääksi ja jos kaikki menee hyvin, olen silloin lavalla :) Samassa yhteydessä tämä kaveri myös kysäisi, että mahtaako mulla olla kaksilahkeista tukena? ;) :) Hahaa… No hän sai vastauksensa :)

Tämä kuva ei ole tältä päivältä, mutta eipä tämän kuvan otosta kovin pitkä aika ole :)

Treenin kruunasi ehdottomasti tilanne joka lukeutuu päivän HIGLIGHTIIN.  Olin jo nimittäin lopettanut treenin ja lähdössä pois kun yksi mies tuli pysäyttää ja kysymään: ”Anteeksi että utelen, mutta oletko menossa kisoihin?” Voitteko kuvitella miten hyvälle tuulelle tuollainen kysymys saa tällaisen ”pienen” bodarin. No todella hyvälle tuulelle. Hän itse asiassa luuli, että olen jo kisadietillä :o koska hänen mielestään olen kiristynyt paljon :) No mähän en ole dietillä, kaukana siitä, mä syön kuin hevonen ja itse asiassa juuri nyt näinä päivinä parina mulla on ollut aikamoinen rantapallofiilis :D varsinkin keskivartalon kohdalla :D Mutta mikäs siinä jos jonkun toisen silmään näytän siltä, että olen dietillä ja se on sujunut hyvin :) hahaa. Ehkä mulla on siis toivoa onnistua oikeassa kisadietissä vielä ;) Oikeesti muuten, olen pistänyt merkille, että miehet ovat paljon rohkeampia ensinäkin a) kysymään mun treenaamisesta ja b) tervehtimään! Naisia ei joko kiinnosta tai ne pitää mun touhua vähintäänkin outona :D haha. Naiset myös tosi paljon nihkeemmin tervehtivät. Tähän olen kiinnittänyt erityisesti huomiota :/

Mutta mutta, nyt mä laitan leffan TAAS pyörimään. Eilinen The Host oli sitten muuten niin tökerö leffa, että en suosittele sitä. Tänään on vuorossaan The Company you keep. Katsotaan onko tämä iloinen yllätys. Toivottavasti. Ei mulla nyt muuta. Ollaan kuulolla. Jumpatkaa ja silleen. Hei ny!

2 vastausta artikkeliin ”Rintaa ja paljon muuta :)”

    • Kyllä se kummasti päivää piristää, ei sitä ole kieltäminen. Aina ei ole yhtä aurinkoisia päiviä, mutta kelläpä olisi :D Näistä pienistä hyvistä hetkistä on nautittava ja otettava kaikki ilo irti :)

Kommentointi on suljettu.