Ristus mikä päivä!

Kyllä! Tänään on sykitty menemään ihan helvetisti!

Tästä se sit lähtee, kuuden viikon kuuri! Ja ennenkuin innostutte sen enempää, niin EI tässä EI ole mitään anabolisia aineita tai muutakaan vastaavaa, VAAN tässä on K-VITAMIINIA. Jaa että mihinkäs mä sitä tartten? No mihinkäs sitä käytetään? Arvaako kukaan? No minäpä kuulkaas kerron. Eli tarinahan on tämä. Mun toinen koira lähti eilen landelle. Whippettini. Tänään sain sitten tietää, että neiti oli onnistunut jotenkin ihmeen kaupalla saamaan rotanmyrkkypaketin käpäliinsä, riipinyt sen auki ja pöllytellyt menemään. Herra yksin tietää onko se sitä syönyt ja kuinka paljon. Sama se, en ota mitään riskejä asian suhteen!!!! Minähän sitten lähdin suihkimaan ilta seitsemän pintaan täältä stadin korvilta Forssaan,sieltä sitten koiran kanssa suoraan stadiin YO-apteekkiin hakemaan reseptillä K-vitamiinia. Nyt voin kerrankin sanoa, että onni onnettomuudessa! Nimittäin alustavan suunnitelman mukaan mun piti olla tänään jossain ihan muualla, jopa viihteellä, mutta monen sattuman kauppaa, jäin kotiin. Kiitos myös mun harrastuksen, se veti tälläkin kertaa pidemmän korren. En siis ollut nauttinut ollenkaan alkoa, joten pystyin lähtemään autolla tälle neljän tunnin reissulle. Voi helvata kuulkaa. Nyt kaikille tiedoksi, JOS teillä on rotanmyrkkyä jossain nurkissa, niin hävittäkää nyt hyvät ihmiset sellainen sonta nurkistanne. Siitä ei seuraa mitään hyvää. On muitakin tapoja häätää jyrsijät nurkista!!!! Hitsi että muuten vähän sylettää tällä hetkellä. Tämäkin oltais voitu välttää :/ Olipahan halpa ja hauska mökkireissu, no EI vi**u ollut!
Potilas Saarinen makaa tyytyväisenä kotisoffalla. Huhhuijaa. Toivottavasti tästä selvittiin pelkällä säikähdyksellä!
Mutta SITTEN ILOISEMPIIN  asioihin. Ensinäkin yeppee, salille oli ilmestynyt uusi vapaapainojen treenialue. Okei, vielä ois vähän parantamisen varaa, käsipainot nimittäin loppuu kymppikiloon :o mikä neitinurkkaus tää nyt on olevinaan???? Huomatkaa myös uusi alakaltevapenkki. Nyt vaan ne isot raudat tähänkin nurkkaukseen niin meitsi tykkää ;) En kait mä nyt lähde raahaa toiselta puolen salia käsipainoja ??? Vai pitäskö vaan alakalteva penkki raahaa suosiolla isompien painojen luokse :o ;) Siinäpä mulle pähkinä purtavaksi ensi kerralla :D Ei vaan, kyllä mä nyt ihan oikeesti odotan isompia painoja lisää tuonne salille. Hop hop!

NYYSSÖLÄ JA MIKE aloittivat taas pyörittämään uusia Gymlogi pätkiään ja siitä riemastuneena lähdin sitten tänään tekemään poikien mallin mukaan HAUIS-OJENTAJA SUPERSARJOJA ! Jumankekka kuulkaa osu ja uppos. Kiesus mikä pumppi tumpuissa ja kiesus mikä hiki ja kiesus mikä ääni musta lähti. Eli anteeksi taas kanssatreenarit, mut minkäs teet. Helvata kun ottaa koville niin se ottaa koville, mutta tuumaakaan ei anneta löysää, viimeistä vääntöä myöden perille perkele! Siinä kuulkaa pojat katteli kummissaan kun meikä mennä tumputti pitkin salia :D haha! Mutta hei, tänään taas ritarillista miesainesta! Joku oli jättänyt smithiin painot ja kun kysyin, et hei kundit, onks täs jollain kesken? Tuli vastaus että ei oo… ja yksi pojista ryntäsi ottamaan painoja pois tangosta ;) hihi… tosin mä latasin siihen ainakin tuplasti lisää painoa, mutta kaunis ele silti :)

Ei terve, tsiigatkaa tätä tukkaa. Nyt ehkä ymmärrätte, miksi mä pidän pipoa päässä treenatessa… noin niinkuin yleensä. Kun hikoon, niin mun tupee nousee ihan pystyyn, siis ihan pystyyn. Ei auta vaikka ois kuinka laittanut, föönannut, tupeeraanut, suihkinut ja kammannut, ehei, mä näytän sit tältä :D Ahhaha. Kaunista eikö?
Ja tässä tämän päivän setti paperilla. Lopuksi tein vielä eilen bongaamani polvillenousun smithissä. Hitto muuten on tehokas liike etureisille. Ainut vaan, että tankoon saa ladata sen sata kiloo painoo, ennenkuin siinä alkaa olee haastetta. Sit alkaa olee jo haastetta säästää polvet mustelmilta vaikka ois kuinka vuorannut jumppamattoa polvien alle. Mut siis loisto liike kuitenkin. Aijon tehdä uudestaakin. Tänään siis ihan vain kokeilumielessä vedin setin sitäkin ;)

Koska nyt vihdoin on rauha maassa ja toivottavasti ihmisillä hyvä mieli… mullakin jo taas parempi kuin päivällä :) niin mä laitan leffan pyörimään ja aijon nauttia edes hitusen tästä illasta :) Ollaan kuulolla. Ai juu, jumankauta kuulkaa on tytöt laittanut parastaan Oulussa. Paljon onnea teille ;) Upeita ootte! Hei ny!