Ristus mikä reissu!

Joo todellakin, ristus mikä reissu mutta tulihan tehtyä, huhhuh! Aamu alkoi sillä, että pikku emäntä hiffasi olohuoneen pöydän lasin olevan rikki, yeah. Siistii. Siinä aamukiireessä sitten imuria esiin ja siivomaan. Me like, nooooot!

Sitten haipakkaa duuniin. Töissä pitikin sitten sutinaa ihan urakalla jälleen kerran. Kuinka yllättävää. Meidän tiimi on kyllä niin hyvin työllistetty, ettei tosikaan. Meiltä ei työt tekemällä lopu, mikä tietysti antaa aurinkoisen tulevaisuuden kuvan :) jee jee !

Töitä sitten riittikin ihan ylitöiksi asti. Huhhuh. Vasta viiden aikaan pääsin lähtee duunista. Voitte kuvitella, että siinä alkaa jo vähän väsy painaa kun on puoli kahdeksasta asti painanut menee tukka putkella. Pientä hysteeristä hihittelyä iltapäivää kohden, mutta mikäs siinä, pääasia että on hauskaa ja homma sujuu :)

Pienestä työuupumuksesta huolimatta suuntasin duunista suoraan salille. Mulla oli jotenkin sellainen mielikuva, että ois selkätreeni. Mitä vielä kun kaivoin ohjelman kassista esille, niin hienoo, mulla olikin etureisitreeni. Lovely. Pitkän duunipäivän päälle vielä verta, hikeä ja kyyneleitä salin lattialle :o

ETUREIDET

-reiden ojennus istuen
-kyykky atg
-levee kyykky smith
-prässi
-steppilaudalle askellusta yhden jalan kyykystä ;) + balettikyykky päälle failureen asti
-reiden ojennus istuen pudotussarjoin failureen

Koska päivä oli pitkä ja jalkatreeni on aina kova, niin jätin vatsalihakset suosiolla huomiselle. Pakkohan sitä on kotiinkin tulla :) ei se auta, vaikka hyvin salilla viihdynkin ja olisin varmasti viihtynyt pidempäänkin… mutta minkäs teet, kun muutkin asiat on tässä elämässä hoidettava.

Ihan putkeen ei kuitenkaan treenikään mennyt. Tänään mut ilahduttin ah niin ihanat kuukautiset. Joo mä tiedän, kaikki haluaa kuulla tän :D no ei varmaan halua, mut mä kerron silti ;) Hohhoijaa, kyllähän te tiedätte tunteen, kun kesken jalkaprässi sarjan, kun painoja on pitkälti toistasataa kiloa päällä, tunnet et jep jep, suojat sitten petti, hienoa hei. Tosi sissi vetää sarjan loppuun ja juoksee vasta sitten kovaa vauhtia (jalat tönkkönä :D) vessaan ja niinhän mä tein. Voi hyvää päivää, aina ei kaikki mene ihan putkeen. Mietinkin, että onkohan ihan viisasta mennä just tänään jumpalle… mut mikä muo estäis, joten tämäkin oli koettava sitten :D On se hienoo olla nainen ;) grah!

Nonnih, nyt sitten suunnataan ajatukset jo huomiseen. Ihanaa perjantai :) Viikko vilahti taas siivillä. Katsellaan mitä viikonloppu tuo tullessaan. Nyt idolsia, kahvia ja vähän pähkinöitä, nams. Ollaan kuulolla jälleen. HEI NY!

2 vastausta artikkeliin ”Ristus mikä reissu!”

Kommentointi on suljettu.