Ristus sentään!!!

Tattadaaaaaa! Täällä ollaan. Takana taas aikamoinen viikko kaikkinensa. Viime viikonloppuhan meni aivan levätessä. Mulla oli viime viikolla torstaina duunissa iltavuoro ja heti putkeen perjantaina aamuvuoro, joten tuo combo on mulle vähän liikaa :D Olin perjantai vuoron jälkeen kuin nukkuvan rukous. Muutenkin takana oli treenirikas viikko, joten kuulostelin sitten omaa vointiani ja tulin siihen tulokseen, että hittookos tässä, lepo tekee hyvää.

Ja niinhän se sitten tekikin. Kun maanantai koitti, niin oli jo kova polte treenaamaan. Tulikin vedettyä sellainen jalkatreeni (muistaakseni se oli maanantaina?) että huhhuh. Jalat ovat oikeastaan vasta nyt toipuneet siitä setistä. Kävelin koko viikon kuin mikäkin ankka :D

Syksyn kisailmoittautumisetkin sitten oli ja meni. Mä en enää jaksa surkutella tilannettani, pääsin siitä yli aika nopeasti ;) Se oli vain sellainen hetkellinen epätoivon hetki, mutta nyt on asian suhteen jo ihan hyvä fiilis. Innolla toki kannustan kaikkia tulevia kisaajia ja erityisesti tietysti oman tiimin jäseniä. Mistä tulikin mieleeni …

… tänään kun olin jo lähdössä kotiinpäin Solanasta, niin pukkariin ilmestyi Meri Taskinen :) Meidän tiimin kevään fysiikkakilpailija. Nämä tulee olemaan Merin ensimmäiset kisat ja kyllä tyttö näytti olevan kondiksessa! Heti omakin fiilis nousi jälleen kummasti kun näki luonnossa mimmosta edustusta meidän porukoista on jälleen tulossa lavalle :) Yes!

Oma viikonvaihde onkin mennyt tällä kertaa sitten jälleen hyvin samalla kaavalla kuin aina yleensäkin. Kotona, Solanassa ja kotona :D No mitäs sitä muutakaan. Kotona on lähinnä tullut nautiskeltua olosta vaakatasossa, telkkaria katsoen sekä sitten siivoten. Aika perus, etten sanoisi. No eipä nuo kelitkään kovin houkuttele ulkoilemaan, kun räntää sataa niskaa jo toista päivää ainakin :p yök, en tykkää.

Perjantaina tosin kävin jälleen hieronnassa. Nyt olen tehnyt ryhtiliikkeen tässä asiassa. Pyrin käymään kuukausittain hieronnassa tästä eteenpäin. Kyllä se vain tulee aina tarpeeseen. Kotona voisin pyrkiä enemmän venyttelemään. Juu aina voi parantaa.

Tänään on treenien lisäksi tullut chillailtua ja juoruttua puhelimessa sekä Kertun että Jaanan kanssa. Mä aika äärimmäisen harvoin harrastan puhelimessa juoruamista, mutta välillä sekin on ihan hauskaa ja piristävää puuhaa :) Solanassa sen sijaan tulee aika usein juututtua suusta kiinni :D

Tästä sitten taas uuteen viikkoon kehitystä metsästämään :) Ollaan jälleen kuulolla :)

HEI NY!

Susanagateira: Tiedustelut ja tilaukset Hanna Seikola hanna_seikola@hotmail.com

Puhelinkuvat2015 033
Myös näin offilla on tarkoitus pitää kunto suht siistinä :) Toppi Susana Gateira
Puhelinkuvat2015 043
Tänään tuli pumpattua myös habaa. Sen lisäksi oli vuorossaan selkä ja takaolat :)
Puhelinkuvat2015 051
Ja treenin jälkeen. No mä en ole koskaan ollut mikään kulinaristi, joten :D
Puhelinkuvat2015 014
Saimme duunin kautta Berneriltä lahjapakkaukset, jotka sisälsivät mm. tämän kalorimittarin :D Juu, jos vaikka jaksais opiskella miten se toimii ;)
Puhelinkuvat2015 026
Eilen oli olkpää – ojentajatreeni :)
Puhelinkuvat2015 031
Lauantai illan viihdepläjäys: Kingi :D
Puhelinkuvat2015 020
Tuli vaihteeksi kokeiltua treeniä myös vähän löysemmissä byysissa. Tällä kertaa jalassa oli Susana Gateiran pitkälahkeiset shortsit :)

Puhelinkuvat2015 028