ROTT´N ROLLIA

Kylläpä on ollut koira-aktiivinen viikonvaihde. Se on hyvä kun on hoitokoiriakin, niin ei lopu lenkkeilyinto kesken :D Heti aamusta jälleen kun sain itseni sängystä ylös, lähdin omien dogien kanssa lenkille ja sitten taas nokka kohti lammen taustaa. Siellä odotteli jälleen kaksi innokasta rotityttöä ulkoiluttajiaan :)

Lähdettiin taas Kukan kanssa kiertämään lampea. Tässä pieni tottistuokio ”Maahan” ja neiti jököttää siinä kuin suolapatsas. On se hieno kulkea tällaisen hyvin koulutetun koiran kanssa :) Ilo silmälle ja omistajalleen, ehdottomasti! Olen ihan myyty tälle tytölle. Ottaisin sen varmaan ihan heti (jos saisin :D) ellei olisi omia dogeja. Ei silti, olemme testanneet, että nämä mun koirat kyllä kelpaa saman katon alle tälle neidille, mutta ois se silti vähän liikaa tässä asunnossa :D Mutta kyllä ajatuksissa on ollut, että tällainen voisi tulla joskus, sitten kun on sen aika… eli kun luonnollinen harvennus käy meidän laumassa. Tätä ”mummukoiraa” pääsen kuitenkin kuljettamaan koska vain, joten se tyydyttäkööt tällä hetkellä mun rotikkainnostusta :)

Kuvausmatka jatkuu. Tässä poseeraa Kukka, lammen laiturilla, sunnuntai aamusta :) Hienosti seisoo, kun sanoo ”Paikka”. Siinä hän ihmetteli lammen tyyntä pintaa ja puista pyrähteleviä lintuja. Komea!

Ja jälleen ”Maahan” ja siinä ollaan. Kaunis sivuprofiili. Tästä matka jatkui takaisin lammen taakse ja aamukaffelle. Kyllä rotikka on hieno koira silloin kun se on hyvin koulutettu ja hanskassa!!!!