Salitreenii :)

Tänään sain pitkästä aikaa vedettyä salitreenin ihan _oikeaoppisesti_ läpi :) jei. Olin ilmoittautunut pyöräilytunnille, mut tuli ilmoitus sen peruuntumisesta. Noooh, muo ei sellainen haittaa, päinvastoin, nyt oli hyvä syy ottaa saliohjelma esille ja alkaa hommiin. Oli ihanaa vetristää miten se homma nyt menikään :) Hihhei. Puolisko sattui oleen samaan aikaa PT:nsä kanssa treenaa, joten oltiin sit samaa aikaa siel. Hän kävi totee, et jösses, sul on isommat haukkarit kun mulla, ehän mä kehtaa olla sun kans tääl samaa aikaa :DDDD (no ehkä se oli vähän liioittelua, mutta kiva tietää, että työn tuloksia näkyy ;) ). Tänään mentiin kutakuinkin näin:

– lämmittelyohjelma crossilla
– ylätalja TG: 45kg x 15 x 2
– selänojennus penkillä oma paino + 5kg x 15 x2
– vatsarutistus TG 35kg x 15 x 2
– vaakasoutu TG 25kg x 15 x 2 (kevyt!)
– reiden koukistus laitteessa TG 40kg x 15 x 2
– pystysoutu mutkatanko 5+5kg x 15 x 2
– ylävartalokierrot TG 20kg x 15 x 2
– reiden ojennus TG 45 kg x 15 x 2
– ojentajapunnerrus seisten 9 kg x 15 x 2
– jalkaprässi TG 60-70kg x 15 x 2 (istuen) vaakatasossa 45 kg x 15
– rintaprässi 27,5kg x 15 x 2
– loppulämmittely kuntopyörällä
– suihku ja sauna :D + Maxim protskujuomaa :) nam!

Jännä miten painot voi vaihdella riippuen millaista laitetta käyttää. Entisellä salilla tein vatsarutistuksia hieman erilaisella laitteella, painoja oli 60-65kg :O ja samat toistot. Tolla TG:n laitteella ei irronnut tänään kuin 35 kg… tai sitten tämä on _vain_ hajoituksen puutetta ;) ja seli seli… ainahan löytyy kato selityksiä. Katotaan miten akan käy. Nouseeko painot ja mihin tahtiin. Kyl ne nousee, tiedän sen, tää on tällaista alkulämmön ottoa pienen tauon jälkeen ;) Aamuiset ojentaja, hauiskääntö, dippi ja vipunostot tuntuivat _jo_ nyt paljon helpommalta noilla 5 kilon kotipainoilla… siis lähinnä noi vipunostot tuntui helpommilta, ne on tehnyt pikkasen tiukkaa viidellä kilolla ja 15 toistoo. Mut ei käännöt eikä ojentajat nyt viidel kilolla tunnu juuri missään, saa tehdä aika monta toistoo, mut kyseessä onkin kevyt aamujumppa, eli herättely ;) Ei mikään hikijumppa. Salilla tänään taisi sykkeetkin nousta ihan kivasti, ei ollut kyllä mittaria, mutta sen kyllä tuntee itsekin. Luulen, että takana on ihan tehokas treeni :) Hyvä olo, jei! Huomen uusiksi ;) tietty.

Lopuksi nautiskelimme kahvit vielä salilla, puolisko tarjosi ;) kiitos siitä! Pikkuemäntä sai pienen limpparin ja hän oli niiiiin iloinen. Mukava päivä tai iltapäivä salilla siis takana. Täytyy ottaa uusiksi hetimiten. Ehkä korvaan huomisenkin jumppatunnin salitreenillä. Jei!