Säpäkkää sunnuntaita!

Tänään ei ollut tietoakaan väsymyksestä salilla. Rauta liikkui kuin rasvattuna konsanaan :) Fiilis oli hyvä ja olin tosi tyytyväinen tämän päivän settiin :) On se jotenkin huikee fiilis tajuta, että sitä liikuttelee jo sellaista määrää rautaa puhtain sarjoin, jossa painoa on jo reilusti yli puolet omasta elopainosta. Taljassa lähennellään jo omaa elopainoa, niin siinähän meinaa lähteä mukana. (Okei maastavedot ja prässit nyt on ihan eri asia, niissähän nyt aina on painoa suhteellisen paljon :) )

Johan se meinasi tas leuka loksahtaa kun astelin tänään aamulla puntarille.  En olisi kyllä uskonut, mutta onhan se uskottava! Koko ajan se rasva palaa jostain :) Hyvä niin, sehän tässä on tavoitteenakin!
Ja kyllä, mä totta tosiaan aijon taistella itselleni kunnon sixbackin kisapäiväksi. Periksi ei anneta. Treenii treenii, dieettii dieettii. Kyllä se sieltä esille tulee :)

Salilla oli suhteellisen rauhallinen meno näin sunnuntai päiväksi. Jotenkin oletin, että enemmän olisi ihmisiä liikenteessä. Noh, ollaanhan tässä jo tammikuuta kuljettu yli puolen välin, että ehkä ne ensimmäiset innokkaat ovat jo hyytyneet ;) Mene ja tiedä.

Jotkut vissiin hyytyy niinkin pahasti kesken treenin, että esimerkiksi roskien vieminen roskakoriin käy ylitsepääsemättömän vaikeaksi :o Olisihan se kaikkien kannalta mukavampaa, jos jokainen siivoaisi jälkensä, eikä ainakaan kylväisi niitä pussinuuskiansa pitkin salia :( Toinen on nenäliinat! Yök! Aikuisia ihmisiä kuitenkin kaikki, luulisi että jokainen ymmärtäisi tällaiset asiat, eikö?

Meidän salille Forever Varistoon on ilmestynyt tällainen jumppapalloteline :) Aivan mahtava keksintö hei. Nyt nuo pallot ei pyöri jaloissa :) Sitä paitsi, mun mielestä toi on aika mageen näkönenkin :) Pallopuu :D
TÄNÄÄN oli vuorossaan OLKAPÄÄT – TAKAOLAT JA SELKÄ :) Vitsi että muo alkaa kohta itseänikin ärsyttää tää lause ”Mun lempparia!” Ehkä mun pitää lopettaa sen kylväminen ja todeta ykskantaan, että tykkään kaikesta ;)

– pystypunnerrus smith
– viparit sivulle kp
– yhden käden viparit sivulle kp
– pystypunnerrus laitteessa TG

– yhden käden alatalja
– kapee ylätalja vastaotteella
– ylätalja niskan taakse
– facepull

Lopuksi, kuinka ollakaan, syviä vatsalihaksia ;)

Nyt jo tunnen miten on olkapäät ja latsit hellänä, eli perille meni :) Huomenna onkin edessä lepopäivä, tulee varmaan hyvään saumaan !

Huomatkaa, ei ole tänään poissaoleva katse kuten eilen oli. Nyt irtoaa hymykin :) 
Sääkin oli tänään jälleen mitä mahtavin. Aurinko paistoi ja pakkasta oli mun makuun ihan sopivasti. Fillarilla oli siis hyvä taittaa matka salille ja takas. Kotimatkalla kävin vielä kaupan kautta tankkaamassa vähän dieettivarastojani. Ja tietysti pikku emännällekin tuli tehtyä tarpeellisia hankintoja.
Pallon päällä tuli tehtyä myös syviä vatsoja. On muuten harvinaisen hölmön näköstä hommaa, mutta jos se kerran toimii, niin so what? 
Uusi treenivihko. Ei varmaan vaikee arvata kumpi mahtaa olla uudempi. Edellinen räjähti ihan käsiin :D 
Ja kynttilöitä, niitä pitää olla. Tosin luin juuri ystäväni jakaman artikkelin siitä, että kynttilöiden liiallinen käryttäminen voi olla jopa epäterveellistä. Siinä puhuttiin siihen tyyliin, että se voi vastata jopa passiivista tupakointia :o Jasso, no eipä ole tullut mieleenkään! Mutta toisaalta, kyllähän tulen palaessa aina ilmaan lähtee jotain! Mutta ehkä mä vielä lukeudun kuitenkin kynttilöiden kohtuukäyttäjäksi, enkä näin ollen vaaranna terveyttäni :D tai kenenkään muunkaan terveyttä ;) 
Ja lunchia tuloillaan. Jäiset wokkivihannekset odottavat pääsyään pannulle. Puntarin kautta ;) On se tarkkaa, nih!
Ja jälleen valmis lunchi, nätisti tarjoiltuna taikinakulhosta ;) :D Mutta eipähän se astia makua pahenna! 
Ja leipä kylkeen. Ryvitan näkkäri, päälle saldea ja kurkkua, sekä ripaus merisuolaa. Ei se muuta vaadi! Monesti jengi on ihmetellyt mun leipiä ”Eikö sulla oo siinä ees margariinia tai juustoa? Ei tommosta voi syödä!” No kyllä vain voi. Se on täysin totuttelukysymys ;)
Ja jääkaappiseni tursuaa jälleen. Olin tänään kaupassa tarjoushaukkana, mutta njäääh, mitään syötäväksi kelpaavaa ei ollut tarjouksessa :p Joskus onnistaa, mutta tänään ei ikävä kyllä. Joutui sit ostaa ihan täydellä hinnalla täyttä tavaraa!

Luinpa muuten tänään yhden toisenkin mielenkiintoisen artikkelin koskien onnellisuutta. Mä olen paljon viimeaikoina pohtinut näitä asioita nimittäin. Mullahan oli se erittäin epämiellyttävä episodi työelämässä, josta ei tässä sen enempää. Mutta nyt kaikki on hyvin, ellei jopa loistavasti. Ja tämä dieetillä olo on ollut mulle melkein yhtä juhlaa. Mulla on hyvä olo ja mä diggaan tästä hommasta. Mulla on paljon hyviä asioita elämässäni ja mä voin sanoa, että tämä harrastus on tuonut monta monta monta hyvää asiaa lisää elämääni. Kyllä se tosiaan on juurikin niin, että sinä itse päätät siitä, kuinka onnellinen sinä olet.

Ei muuta kuin oikein hyvää alkavaa viikkoa kaikille! Ollaan kuulolla :)

HEI NY!