Selekää :)

Morse :) Täällä sitä taas ollaan sohvan nurkassa nysväämässä ihan keskenään kylläkin :D Haha. Mikäs tässä ollessa. Takana jälleen kiireinen päivä. Voi hyvänen aika sentään. Miten ihmeessä mä revin ajan normi arkena kaikkeen? Niinno, totuushan on se, että mulla ei juuri normi arkena ole sosiaalista elämää, mä en käy missään, paitsi duunissa ja salilla. Mä en myöskään näe ketään, paitsi duunissa ja salilla. Nyt sen todella tajuan, miten hemmetin huonolle mallille olen päästänytkään mun sosiaalisen elämäni :/ Tällä viikolla olen nähnyt ystäviä enemmän kuin helvettiläinen tyyliin vuoteen ja mä voin niin kertoa, että on tehnyt hyvää, hemmetin hyvää :) Tästähän emme voi tehdä mitään muuta johtopäätöstä kuin että mulla ei ole aikaa käydä töissä!!!

TÄNÄÄN  oli vuorossaan SELKÄTREENI. Joukkoon mahtui myös TAKAOLAT, HAUIS JA VATSA :) Ennen salille lähtöä laitoin siivoten. Illalla oli tulossa kaveri kahvittelemaan. Mähän en koskaan päästä kämppää mihinkään ruoduttomaan kuntoon, perus siistiä on aina. Silti on kuitenkin aina kivempi vähän laitella paikkoja ennenkuin vieraita tulee :) Sitä paitsi silloin on erittäin hyvä syy kontata pitkin lattioita imurin kanssa, pestä vessaa tavallista tarkemmin jne.

Siivoilujen jälkeen säntäsin salille. Likka kävi koulun jälkeen syömässä välipalan ja lähti kaverinsa luokse leikkimään ja tekemään läksyjä. Minä olin taas interaktiivinen äiti salilta käsin ja soittelin vähän väliä tilannekatsauksia. Neidillä alkoi tänään virallisesti partio ja mun piti pitää huolta siitä, että emäntä käy kotona syömässä ennenkuin lähtee partioon. Näin myös tapahtui. On oikeesti aika ihanaa kun tuo neito on jo noinkin iso, ettei tartte koko ajan olla hyysäämässä. Antaa vähän vapautta ja löysää itelleenkin. Sitä kun mulla ei ihan liikaa ole kuitenkaan koskaan!!!

SELKÄTREENI

-puolikas MAVE (ja nyt oli rauta kevyttä jumankekka olen tyytyväinen)
-ylätalja levee ja kapee
-kulmasoutu tangolla (ja hyvät painot, hyvät sarjat 60kg ja 70kg )
-kapee alatalja
-takaolkasoutu laitteessa

-HK taljassa maaten (painot nousi tässäkin :) )
-HK käsi kerrallaan taljassa 

-vatsat

Salilla sain taas positiivista palautetta, tai ainakin luen sen positiiviseksi. Nimittäin yksi herra tuli sanomaan mulle, että saan nuoremmat jannut ihan nolostumaan kun nostelen sellaisia rautoja. Kuulema pojat katsovat ihan haavi auki mun treenaamista :D Liekö hieman liioiteltua, mene ja tiedä, mutta tuskin ihan tuulesta temmattuakaan :) Ja hei, tulihan yksi kundi kysymään multa, että voiko tehdä mun kanssa kulmasoutua, kun mun painot oli sopivat hänenkin settiinsä… tosin mä tein pidempää sarjaa ;) Siinä me sitten soudeltiin vuoro tahtiin :) Hyvä treeni, oikein hyvä mieli. Ja mukavahan oli taas moikata tutut naamat salilla :)

Tästäpä sitten kovalla sutinalla kaupan kautta kotiin laittamaan kahvit tuloilleen ja ruokaa. Suihkussa en edes ehtinyt käymään, joten oli pakko tyytyä pesemään vaan naama :D Minkäs teet, kun on kiire on kiire ja silloin on KIIRE. Kaikkea ei voi ehtiä, kun koiratkin oli pissatettava.

Oli mukava juoruilla pitkästä aikaa ystäväni kanssa. Kyllähän siinä pari tuntia taas vierähti mukavasti.

Nyt mä ryhdyn iltapuuhiin. Pikku neiti pitää ohjata unille ja itse painun sinne suihkuun, vihdoin ja viimein. Sit iltapalaa naamaan ja no, sit vois vaikka seilata kohti tirsamaata. Ah!