Semmosta se on

Täällä sitä edelleen vain lomaillaan. Viikko ois vielä lomaa jäljellä. Kaikki irti siitä siis. Mikä kaikki? Niin … no vaikka sitten vain ihan chillaxointia, ihan sama… pääasia että on mukavaa.

Einin kisaprokkista tässä eteenpäin viedään. Tähän kuluneeseen puoleen vuoteen on mahtunut niin paljon kaikkea, että hatunnosto Einille, että edelleen vaan matka kohti kisalavoja jatkuu :) Heikkoina hetkinä tiimin tuki tulee aina myös tarpeeseen. Joskus se vaatii pienen potkun hanuriin ja motivaatiopläjäyksen, sen saa kyllä aina Team Solanalta :D

Eilen jo katteltiin hieman kisa-aikatauluja ja mietittiin ihan käytännön järjestelyjä. Tampereen karsinnat on tietty eka, eikä siihen ole enää kovin montaa viikkoa aikaa. Siitä sitten hetken päästä onkin Lahden isot karkelot. Näille molemmille päiville pitäisi pyhittää aikaansa koko päivän. Joo, helppoa, nooooot, kun on tätä pesuetta enemmänkin. Aina pitää miettiä, miten hoituu elukat jne. Nehän ne ovat mulla aina ensimmäisenä huolen aiheena.

Sitten finanssipuoli :o Rahaa, sitä menee. Nyt kun meidän pikku emäntäkin on ilmoittanut halukkuutensa osallistua jälleen kisakatsomoon, niin lippujenkin hinnaksi tulee lähemmäs parisensataa euroa. Sitten pitää hoitaa kuljetukset yms. yms. No joo… kyllä te tiiätte. Se pieni paniikki kiirii sitten niillä viimisillä päivillä :D Mutta koitetaan nyt välttää liikaa stressiä … sitähän tässä ei juuri olekaan ollut :D :D :D  No … osa kuuluu ihan asiaan.

Käytiin sitten tuossa koko köörillä salilla :) Pitänee ottaa pikku emäntä taas myös Solanaan mukaan. Hän on Sami Maaniemen suuri fani :)

Mitäs me sitten inspiroitiinkaan toissa päivänä (tiistaina) salilla? No tempastiin Einin kanssa aika lailla HC olkapäätreenit. Inspiraatio tuli haettua Mika Nyyssis Nyyssölältä :) Olen ennenkin saanut paljon hyviä ideoita ja kokeilemisen arvoisia vinkkejä ja treeniohjeita Mikalta (blogi). Käykääpä tsekkaa tämäkin :)

Kyllä voi sanoa, että tehtiin niin sanotusti miehen työ tuona iltana salilla :) Eikä vissiin jäänyt huomaamatta muiltakaan :D Sen verran hikee pukkasi otsaluusta ja olkapäissä oli semmoinen polte, että välillä piti melkein kiemurrella siinä tunteessa :D Hauskaa oli, itse asiassa ihan hemmetin hauskaa kaikkinensa :) Pikku emännältä tuli hieman sellaista palautetta, että aika äänekkäästi vissiin treenattiin ”kun muut olivat vaan ihan hiljaa” :D No hitsiläinen … kyllä mä edelleenkin olen sitä mieltä, että pieni ähinä ja semi kantavat karjahdukset kuuluvat punttisalille ;) Niistä saa yllättävän paljon voimaa niihin viimeisiin toistoihin. Ei kannata välittää niistä ihmisistä, jotka saattavat hieman katsoa nenänvarttaan pitkin tällaista treeninsä tosissaan ottavaa bodaria :) Hymyile vain kauniisti takaisin ;)

Tiistaina tuli myös päivitettyä ripset ajan tasalle. Taas kelpaa hetken aikaa :)

Näillä eväin viedään viikkoa loppua kohden. Tänään saattaapi olla edessä selkätreeniä Einin kanssa, eilen oli ihan virallinen lepopäivä :)  Viime yönä meitä ilahdutti aika railakas ukkonen. Kyllä nimittäin jytisi ja salamoi aika tavalla. Siistii :)

Ollaan taasen kuulolla.

HEI NY!