Siis aivan mahtava meininki :D

Nonniin sitten, eli uuteen nousuun :) Takana ehkä todella tarpeeseen tullut nollausviikonloppu. Mun tapauksessa se ei todellakaan tarkoita pää täyteen meininkiä. Sellaista nollausta mä en kaipaa. Mun nollaus oli totaalilepo. Olin koko viikonlopun vain kotona, yksin. Ulkona kävin vain sen verran että kävin koiria kävelyttää ja ihmisiäkin näin vain kaupassa :D Tuli syötyä, maattua ja nukuttua, sekä katsottua telkkaria ihan varastoon asti :)

No sittenhän siis viikko oli hyvä aloittaa ETUREISITREENILLÄ. Ihan lennosta heitin Einille, että tahtooko se vetästä mulle treenit kun satuttiin samaan aikaan olemaan Solanalla. No kyllähän se vetäsi ja kunnon treenin vetäsikin. Kyllä täytyy sanoa, että ei ole ihan hetkeen ottanut noin hitokseen koville jalkatreeni. Oli supersarjaa toinen toisensa perään ja jalat oli niin hapolla hetkittäin, että maasta nouseminenkin meinasi käydä hankalaksi.

Ennen treeniä mulla oli tapaaminen Seikolan Hannan kanssa :) Itse asiassa tapasimme ensimmäisen kerran jo viime maanantaina. Olemme tässä hahmotelleet yhteistyökuviota ja tästä se nyt lähtee. Hanna tuo Suomeen ja jälleenmyy SusanaGateiran treeni – ja vapaa-ajan asuja. Olen ennenkin puhunut näistä treenivaateasioista blogissani. Mulla on ollut lähinnä perjaatekysymys, etten osta esimerkiksi Better Bodiesin kledjuja, ihan vain siksi, että niitä on ihan jokaisella ja onhan ne myös ihan äärettömän tyyriitä.  Minulle tämä SusanaGateira tuli tutuksi Solanan kautta. Hanna oli tuonnut sinne myyntiin treenivaatteita ja itse ostin siitä heti treenitopin, josta olen pitänyt paljon. Mallistosta löytyy ihan joka lähtöön vaatetta, niin naisille kuin miehillekin. Ja mikä mainiointa, niin hinta-laatusuhde on näissä vaatteissa kohdillaan. Ehdottomasti kannattaa olla Hannaan yhteyksissä, jos tyylikkäät ja mukavat treenivaatteet kiinnostavat :) ja ainahan ne kiinnostaa, eikö?

Tapaamisesta sitten tukka putkella Solanaan. Oli kiire näkemään kaikkia ihanaisia ja niitähän riitti taas koko kahvihuoneen täydeltä :) Se on hienoa tuon porukan kanssa, että voidaan keskustella hyvinkin henkeviä ja toisena hetkenä juttujen taso viilettää jo ihan sfääreissä :D Hauskaa on aina, niin tänäänkin. Toisiamme tukekaamme ja sitähän me tarvitaamme :) :D

Nyt alkaakin sitten olemaan jälleen tämä päivä pulkassa ja huomenna pitäisi kirmaista heti aamusta töihin. Katsotaan millaista haipakkaa siellä pitää. Tarkoitus olisi myös suunnata suoraan duunista salille. Yep, kyllä, ohjelmaa piisaa taas ihan riittämiin.

Ollaan jälleen kuulolla :) Ja oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

SusanaGateira
Treenivaatteet täältä.
Puhelinkuvat2015 025
Jalkojen palautumiseen :)
Puhelinkuvat2015 027
Uudet trikoot by SusanaGateira
Puhelinkuvat2015 029
Uusi toppi by SusanaGateira

HEI NY!