Silver Member :D

Oih mikä duunipäivä. Ei terve. Kaikki noi meidän duunin sekavuudet, se kavallus ja kaikki kulminoitui jotenkin mulla tänään sellaiseen ärsytyksen tilaan, että olin aivan hirviö :( Mullehan maksettiin nyt ihan liian vähän liksaa ja okei, se oli sekaannus, mut jotenkin se oli piste iin päälle. Olen ollut niin huonolla tuulella. Ensin ilmoitetaan että lomarahoja ei makseta, sitten tulee liian pieni liksa… kulttuuri ja liikuntasetelit otettiin pois, kuukauden vika päivä ei enää syödä firman piikkiin. Osa noista on pieniä juttuja, mutta kun niitä kerääntyy paljon, niistä tulee iso ja vituttaahan se. Tämä mun ala on muutenkin niin alipalkattu, että tuntuu tosi tympeeltä kun säästöt kohdistuu työntekijöihin. Tänään just duunikaverin kanssa juteltiin, että vihoviimeinen säästökohde olisi duunarit, jotka ihan oikeesti mahdollistaa tuon firman olemassaolon!!! Mullakin on iso vastuualue, omaan erityisosaamista ja mun toimenkuva on laaja. Työkokemusta yli kymmenen vuotta ja valmistunut olen kymmenen vuotta sitten! Kyllä se pitäisi jossain näkyäkin, ei vaan niinpäin, että otetaan se vähäkin pois ja ollaan vaan tyytyväisiä kun jatkan työssäni. Tänään kävin esittämässä vitutuksen ollessa suurimmillaan, pienen vastalauseen meidän uudelle toiminnanjohtajalle. Katsotaan, saako hän vietyä meidän duunareiden asioita eteenpäin, toivottavasti!

No ja sitten kun tulin kotiin, katsoin että jahans, meillähän on partsi täynnä jengiä. Okei, ne oli nämä siivoojat. Luojan kiitos nyt on edes parvekelasit puhtaat. Muutenhan tuon remontin lopputulos ei vastaa lainkaan sitä käsitystä minkä itse olen saanut remontin teosta. Hyvä jos huomaa siellä jonkun käyneen :o aivan sukka remontti! Tein siitä jo reklamaation rempan suorittaneelle taholle ja vielä erikseen laitoin viestiä isännöitsijälle. Toivon, että tästä tulee jotain hyvitystä. Minähän en maksa satasta enemmän yhtiövastiketta sellaisesta rempasta jonka olisin voinut tehdä itsekin muutamassa päivässä!!!! Helvettiläinen. Jos tohon hommaan ei tuu jotain selkoa, otan yhteyttä kuluttajansuojaviranomaiseen. Mun on kyllä vaikea kuvitella, että olisin ainut tyytymätön tässä taloyhtiössä.

No postissa sentäs oli tullut jotain ilahduttavaa. Mä olen näemmä nykyään meidän salin Silver Member :D Aika räyhee salikortti entisen punaisen tilalle ;) Nyt viimeistään kaikille paljastui, että käyn ns. ”neiti salilla”. Tuo on niin uusi ja pramee, että välillä ihan hävettää. Joskus sellainen vanhanajan, hieman kellarimainen sali tuntuu varsin oikealta. Mielelläni siis käyn toisinaan valmentajani salilla jumppaamassa, siinä on vanhan kunnon kuntosalin tuntua :) Mutta siis varusteluhan tuolla on hyvä, joitakin puutteita lukuunottamatta. Peseytymistilat on hienot, eikä pukkarikaan huono ole. Palvelu on hyvää ;) Hieroja löytyy ja sinne olen menossa huomenna ja ilmaista Fustraakin tarjotaan jo toistamiseen, sinne menen perjantaina :D Ei siis valittamista.

Uusi salikortti. Oonko mä tosiaan ollut asiakkaana jo yli kolme vuotta :o aika menee niin nopeesti, huoh!

Ainut mistä voisin vielä kaiken muun lisäksi valittaa on tämä hemmetin flunssasta toipumisen aika. Mä luulen, että myös tämä käy hermon päälle, ettei pääse salille. Mutta mutta, jos vaikka huomenna taas vähän fiilistelis sielläkin. Mä en vaan voi nähtävästi elää enää ilman salitreeniä!!! Eipä kait tässä taasen muuta. Kohta tulee trimmattavaksi taas mun vanha kamu. Sitä odotellessa. Tästä illasta on pakko tulla parempi kuin edellisistä.