Sinkkupäiväkirjat vol 1

Nonnih, oikein ihanaa ja hyvää ystävänpäivää vaan kaikille :) Mulla on ainakin ollut oikein mukava ystävänpäivä. Ystäviä on tullut muistettua tietysti somessa ja parasta kaveriani hieman henkilökohtaisemminkin :) Ja mikäs päivän olisi kruunannut paremmin, kuin yhteiset treenit ystävän kanssa!

Eilen alkoi myös talviloma. Mikäs siinä, seuraava viikko sitten tuleekin treenattua varmasti kovaa. Pikku emäntäkin lähti nyt sinne joogaleirille mummin ja isomummon kanssa. Mukaan lähti myös pikkusisko :) Heillä on varmasti siellä mukavaa.

Raflaava otsikko tulee ihan siitä, että duunikaverini pienestä painostuksesta johtuen liityin tähän hyvinkin suosittuun ja näemmä hyvin monen käyttämään Tinder palveluun. Juu kyllä :D Mielenkiintoinen juttu, itseasiassa aivan nerokas. No kovin pinnallinen palveluhan tuo on, koska hyvin pitkälti siellä tehdään päätökset ihmisten ulkonäön perusteella, miellyttääkö vaiko ei? Mutta kuten jo olen joskus aiemminkin todennut, niin se joka väittää, ettei ulkonäkö merkkaa mitään, todennäköisesti valehtelee niin että korvat heiluu. Tuosta palvelusta mielestäni nerokkaan tekee se, että siellä ei kukaan niin sanotusti ei kiinnostava tyyppi voi lähestyä suo, koska pääset juttusille vain sellaisten ihmisten kanssa, joista olet itse tykännyt ja jotka ovat tykänneet sinusta. Eli kumminkinpuolinen matchi pitää tapahtua ennenkuin voi laittaa mitään viestiä toiselle ;) Nice! Katsotaan kuinka kauan tämä uutuudenviehätys jaksaa kestää, mutta no, onhan siellä jo muutaman ihmisen kanssa tullut vaihdettua ajatuksia. Eli ei kun Tinderi laulamaan vain :D Puhelinkuvat2015 014

Työkaverini on tosiaan jo pidemmän aikaa käyttänyt tuota palvelua, myös ulkomaan reissuillaan. Kyllähän tuo oikeesti on oikein toimiva systeemi monelle sinkkuihmiselle, varsinkin sellaisille, jotka eivät välttämättä niinkään viihdy esimerkiksi baareissa. Itsellänihän ei kerta kaikkiaan ole aikaa eikä juuri mielenkiintoakaan liikuskella missään Helsingin yössä ”metsästämässä” seuraa itselleni :D Kyllä tämä arki kaikkinensa pitää niin kiireisenä, että varsinaiseen deittailuun ei kyllä järin paljon aikaa heru. Joten no, kaippa sitä voi olla sen verran ennakkoluuloton, että kokeileepi tätäkin keinoa ;) Eipä tuo mitään ota jos ei annakaan. Itselläni varmasti ikuisuusongelmaksi tulee muodostumaan se, että mun on varmaan aika hankala löytää sellaista ihmistä mun rinnalle, joka pysyy tässä mun elämäntahdissa ja menossa mukana. Varsinkin kun tämä treenaaminen on niin iso osa muo ja mun elämää sen kaikkine lieveilmiöineen :) Yep… eli ehkä se elämänkumppani, jos sellaista ikinä mistään koskaan tulee löytymään, tulee sitten kuitenkin vastaan jossain kuntosalilla :D haha! Ja sanottakoon nyt vielä tämäkin, että ei mulla mikään pakko ole ketään löytää, mutta avoimin mielin eteenpäin elämässä. Ei auta jäädä tuleen makaamaan. Sitä kun on tuhlannut taas yhden reilu vuoden verran aikaansa turhaan, niin nyt on aika mennä taasen eteenpäin :) Hyvillä mielin, ehdottomasti! Mutta sinkkupäiväkirjat tulee varmasti saamaan jatkoa, katsotaan miten käy :D Puhelinkuvat2015 024

TÄNÄÄN meillä oli Jaanan kanssa jälleen treenitreffit, missäs muualla kuin Solanassa. Minä vein tuliaisina, näin ystävänpäivän kunniaksi, suklaata ja korvapuusteja meidän ahkerille treenaajille. Siinä ennenkuin Jaana ehti saapua pelipaikoille, korkkasimme Kirman kanssa suklaalevyn. Oli pakko ostaa tätä mainostettua Fazerin sinistä jossa on popcornia :) Juu, palan sitä maistoin ja enemmänkin olisin voinut syödä, sillä olihan se hyvää. Mutta onko suklaa koskaan pahaa? Kysyn vain. No ei ole, sellainen suklaanisti kuin minäkin olen, niin suklaa kaikissa muodoissaan kelpaa mulle oikein hyvin.

Alustavasti olin suunnitellut, että treenaisimme tänään selkää, mutta Jaana perkule oli treenannut selän juuri eilen. Pyh! Minä sen sijaan en eilen lähtenyt salille ollenkaan, koska halusin olla hyvä äiti ja saattelin meidän pikku emännän matkaan. Ja koska mummi tuli neitiä hakemaan vasta kuuden jälkeen illalla, niin en mä sitten enää viitsinyt lähteä vääntäytymään mihinkään. Sen verran epäitsekäs osaan minäkin olla, että kykenen jättämään yhdet treenit väliin lapseni vuoksi :D Yep, voin kuvitella miten siellä taasen joku pudistelee päätänsä :D Ihan vapaasti.

Itse asiassa kävimme tässä taannoin mielenkiintoisen keskustelun töissä duunikavereideni kanssa äitiydestä. Tulimme siihen tulokseen, että kukaan ei  itse asiassa voi määritellä millainen on hyvä tai huono äiti? No okei, varmasti on joitakin kriteereitä mitä voi listata, mutta pitääkö äidin olla sellainen pullantuoksuinen kotiäiti ollakseen hyvä? Mielestäni ei. Mä en ole koskaan ollut sellainen joka olisi into piukeena istunut hiekkalaatikon reunalla tai juossut avoimissa päiväkodeissa tai kuuluisi johonkin vanhempain yhdistyksiin  tms. Silti mä väittäisin, että olen hyvä äiti. Meillä ei ainakaan tarvitse kuunnella riitoja tai nähdä alkon kanssa läträämistä, väkivallasta nyt puhumattakaan. Kotona on turvallista. Kaverit ovat tervetulleita aina ja mulle voi kertoa ihan kaiken ja kyllä tyttäreni kertookin. Ei tarvitse pelätä, että äiti saa slaagin tai ei ymmärrä jotain. Olen joo tiukka ja välillä pidän aikamoisia palopuheita, mutta se on vanhemman tehtävä, asettaa ne rajat. Niin ja tosiaan tämä keskustelu lähti siitä, kun työkaverini odottaa esikoistaan. Hän on jo viidennellä kuulla eikä päällepäin juuri näy mitään. Hänkin on pitkä ja hoikka nainen. Tulee ihan oma raskausaika mieleen, sillä minähän aikoinani pystyin ns. salaamaan työkavereiltani raskauteni ihan viime metreille saakka :D Kukaan ei huomannut mitään. Jotkut tuntuvan leviävän ihan käsiin jo ensimmäisellä kolmanneksella ja näyttävät siltä että synnytys on edessä ensi viikolla :D mutta varmaan paljon riippuu ruumiin rakenteesta.

Mutta takaisin asiaan, eli tämänpäivän treeniin. Päädyimme sitten yhteistuumin Jaanan kanssa treenaaman rintaa ja olkapäitä. Otimme työnalle penkkauksen. Siitä onkin aikaa kun minä olen viimeksi ihan rehellisesti penkannut. Nyt teimme sellaisen suunnitelman, että alamme viikottain penkkaamaan ;) Katsotaan pysymmekö suunnitelmassa :D Hauskaahan se oli, ehdottamasti. Katsotaan millaista kehitystä saamme aikaiseksi. Tulipahan suunniteltua, että kysyisimme saisimmeko ihan priva opetusta alan konkareilta. Olisihan se kiva, että joku joka oikeasti tietää miten penkataan, opettaisi sitä ihan kädestä pitäen. Puhelinkuvat2015 027

Tulihan sitä toki tehtyä muutakin kuin penkattua. Mukaan mahtui vinopenkkiäkin, peck deckiä ja rintaprässiä Solanan ydessä uusimmista laitteista. Olkapäille tehtiin pystypunnusta ja vipunostoja superina, sekä vipareita eteen tangolla ja sivulle taljassa superina :) Siinäpä  se taisi sitten olla. Kuvat Hoist laitteesta on ihan esittely mielessä otettuja :D sillä mä halusin Jaanan kokeilevan tuota aivan mahtavaa selkälaitetta. Otimme videota, joita pääsette syynäämään mun instagram sivuilla, joten hopi hopi sinne stalkkaamaan, niin saatte paremman käsityksen tuosta laitteesta ja kuulette meidän laadukasta selostusta :D asiallista ennen kaikkea ;)

Puhelinkuvat2015 023
Ja jalassa Susanagateiran treenitrikoot :) Tottakai ;)

Huomisellekin tuli sovittua treffit. Vielä en paljasta mitä edessä on, sillä muuten Jaana jättää tulematta :p no ei vaan, kyllä vuorossa ois takareidet ja aijon taivutella Jaanan siihen hommaan. Viimeksihän mä treenautin Jaanan siihen kuosiin, että meinasi naiselta tulla ylen, mutta katsotaan, olenko huomenna hieman helläkätisempi. Noooooooot!!!!! Tänään olin sentään niin ystävällinen, että Jaana sai päättää yhden liikkeen mitä teimme :D Tästä onkin tullut ihan vitsi meidän kesken, että mä aina kysyn, että mitäs seuraavaksi, oisko sulla jotain ideoita ja juuri kun Jaana avaa suunsa, mä sanon mitä tehdään :D joten se siitä sitten :D

Myös Julian kanssa sovittiin, että nähdään ennenkuin aletaan hikoilee, eli kahvia koneeseen aluksi ja kuulumisten vaihtoa. Johan tässä onkin jokunen päivä ehtinyt kulumaan kun viimeksi juorusimme parin tunnin verran :D Näin se tämäkin viikonvaihde taas kuluu, missäs muualla kuin salilla :) En pistä vastaan.

Mutta toivottavasti teilläkin on ollut mukava ja onnistunut ystävänpäivä ystävien kanssa. Toivottelen teille oikein mielekästä viikonlopun jatkoa. Nauttikaahan :) ja jaksakaa myös treenailla. Jos teilläkin sattuu olemaan ensi viikko talvilomaa, niin ottakaahan siitä kaikki irti.

Ollaan jälleen kuulolla!

HEI NY!