Solana sunnuntai

No niin, kuten otsikosta voi jo päätellä, niin tänään käväsin tempasemassa treenit Solanassa. Olin aika yllättynyt miten paljon ihmisiä oli liikenteessä tänäänkin. Meinasin, että ihan saan yksin matkustaa julkisissa, mutta kappas kummaa, ihmisiä oli pilvin pimein :o

Puhelinkuvat2014 006
Sää ei ole ollut kovin kummoinen tänäänkään, mutta eipä tuo menoa haitannut. Bussilla kun pääsen oven edestä rautatientorille asti ja siitä metrolla Hakaniemeen, niin eipä ehdi edes juuri kastumaan :)
Puhelinkuvat2014 009
Pikkasen jo naamaa punoittaa treenin päätteeksi. Niin sitä pitää :) Hyvä pössis ;)

Tämän päivän schedule oli SELKÄ – TAKAOLKAPÄÄT JA HAUIKSET. Kyllähän se vain passasi. Ei tarvinnut salillakaan yksin hikoilla. Tuttuja nassuja oli taas talossa :)

  • takaolkapäät laitteessa (restpause)
  • leuanveto (huippusupistuksia)
  • ylätalja lapiokahvalla
  • kapee ylätalja (restpause) leveellä otteella (restpause)
  • HK taljassa
  • HK curlissa (restpause)
  • 1 käden hk taljassa
  • facepull taljassa
  • vatsoja

Siinäpä oli tämän päiväinen setti. Huomenna olisi sitten vuorossaan vielä takareidet ja sitten olenkin saanut tämän kierron taputeltua. Tiistaina tulee olemaan lepopäivä ja sitten aloitellaan taas uutta kiertoa ;)

Meikäläisen viikonvaihde sujui hyvinkin rauhallisissa merkeissä. Jäi tänäkin vuonna Halloweenin juhlinta väliin. Katsotaan nyt sitten seuraavaa teemaa, nimittäin nythän pyörähtää taas pikkujoulukausi vauhtiin. Let´s see, tuleeko osallistuttua tänäkään vuonna yksiikään pikkujouluihin, hmmm… toistaiseksi en ole aikeissa, mutta eihän sitä koskaan tiedä :)  Joulu on sitten varmaan seuraava juhla mitä tulee juhlittua perinteisin menoin, eli kotosalla perheen kesken. Voi jee, siihenkin on taas aika vähän aikaa. Miten tämäkin vuosi on vierähtänyt taas kuin siivillä.

Puhelinkuvat2014 011
Suihkun raikkaana selfie. Näkyy välillä jalatkin kunnolla kuvassa :D
Puhelinkuvat2014 004
Sohvaseuralainen :)

Illan viihdepläjäyskin on nautittu, joten kohtahan tästä voisi vetäytyä tirsamaahan kasvattelemaan lihojaan ;) Jos nyt vielä hetken aikaa ihmettelisi televisiotarjontaa, kun huomenna ei tarvitse kukonlaulun aikaan nousta. Huomen illalla onkin sitten tärkeä meno ja tätä mä en aijo nyt unohtaa :D sillä koululla on kehityskeskustelu :) Sieltähän sitten saadaankin pikku emännän kanssa aika rivakkaan tahtiin siirtyä kotiin, sillä neidillä alkaa partio aika pian tuon kehityskeskustelun jälkeen. Saapi tässä taas meikäläinen aikatauluttaa illan ohjelmaa tarkasti. Missä välissä syödään ja niin pois päin… Ei oo helppoo kun on vaikeeta :D Niinhän sitä sanotaan.

Mutta nyt mä toivottelen kaikille oikein mukavaa alkavaa viikkoa. Koittakaahan taas jaksaa… myös kuntoilla ;)

HEI NY!