Solanasta päivää ! :)

Täällähän sitä taas dataillaan. Pakkohan se on, vaikka melkein meinasin jo jättää väliin. Okei, huomenna on iltavuoro, niin sen kunniaksi kehtaa vielä roikkua koneella :) Mutta kyllä mä tästä kohta painelen kasvu-unille ;)

Päivä on ollut onnistunut, vaikka ei ihan putkeen sitten mennytkään kaikilta osin :D Mutta ei hyvää päivää pienet sekaannukset pilaa!

Aamulla aikaisin ylös, tytölle aamupalaa, hiuksien letitys ja saattelu kouluun. Itse tempasin siinä sitten reippaan aamulenkin kera koirien :) Meidän whippetti neiti tosin on sitä mieltä, että nämä ei ole koirankelit. Hän viettäisi mieluummin aikaansa sohvalla ja jos vielä peiton saisi päälle, niin aina parempi. Öisinhän hän nukkuu mun peiton alla :)

Sitten ruoanlaittoa ja kireesti hierojalle :) Juu tänään oli SE päivä. Vihdoinkin :) Olen niin huono tässä hommassa, että edellisestä kerrasta onkin ehtinyt vierähtää tovi. En ees kehtaa kertoa kuinka pitkä aika, mutta nyt sovittiin, että tulen pian uudestaan :)

Sitten kaupan kautta kotiin. Ruokailua, eväät kassiin, treenikuteet niskaan, laturit yms. tarpeelliset rohdot naamaan ja osa mukaan :) Koirat pihalle ja dösikselle. Kyllä, olin ajoissa Hakaniemessä, MUTTA, joku toinenpa ei ollut :D

Eli tämänpäivän takapakki olikin sitten siinä :/ Eli valmentaja oli unohtanut meidän treffit :D Eipä se mitään, eihän se muo juurikaan harmittanut, sillä eihän mulla nyt ole matka eikä mikään mennä tästä Solanaan ja mukavahan se on välillä käydä sielläkin kääntyilemässä :) Näin kuitenkin Samia ja muutama sana siinä vaihdettiin ja sain sentäs Samilta positiivista palautetta. Mulla on kuulema leveät hartiat ja hieno musta tulee ;) hih… Tiedä sit häntä, yrittikö Sami vähän seivata tilannetta kehasemalla mun kuntoa ;) Oli miten oli, mutta mukavaltahan se tuntui saada positiivista palautetta, vaikkakin Sallan kanssa näkeminen siirtyi ensi viikkoon. Hän kyllä soitti mulle heti iltasella ja oli tosi pahoillaan tapahtuneesta.

No mutta ei hätiä mitiä, minähän tempasin sitten ihan ”hatusta” HAUIS-OJENTAJA-OLKAPÄÄ treenin :) Tein hauiksille ja ojentajille supersarjoja, kolme eri liikeparia :) Kyllä jytkäsi aikamoisen pumpin tassuihin! Olkapäille teinkin sitten vipunostoja sivulle, takaolkapäille, pystypunnerrusta käsipainoilla, taljassa yhden käden viparit ja vielä viparit eteen. Sen lisäksi herättelin etureisiä huomista virallista etureiskatreeniä varten reiden ojennuksilla. Hitaita pitkiä sarjoja. Niin jäätävää poltetta, että uh!

Hyvillä mielin siis suuntasin treenin jälkeen suihkuun, eikä peilikuvakaan nyt vallan masentanut :)

Kävin vielä Kampin kautta tsekkaamassa oisko sieltä löytynyt mun uuteen luuriin kuoria, mutta kyllä kait se on myönnettävä, ettei tähän kerta kaikkiaan löydy mistään sellaisia!!!! Pakkohan se on sit tilata netistä JOS edes sieltä sitten saisi :o

Kotona olinkin sitten siinä pikkasta ennen seiskaa ja taas alkoi kunnon tsembalot keittiössä. Pakko puuhastella kaikki huomiset eväät valmiiksi, sillä huomenna mulla ei tod ole aikaa kokkailla aamusta! Salille mars ja illaksi duuniin. Siitä on bodarin päivä tehty :)

Ei muuta kuin sitten kuulemiin ja jaksakaan tsempata loppu viikkokin :)

HEI NY!