Sunnuntai

Ah mikä sunnuntai aamu. Heräilin vasta siihen kun mutsi soitti kymmeneltä ”Nukutko sä?” ”Öööö… joo nukun, niiiiin?” Hih. Oli kyllä pakko kammeta heti ittensä ylös, aivan ruodutonta toimintaa nukkua tuolla tavalla ;) Tyttö katseli lastenohjelmia ja piirteli. Siitä on tullut niin iso jo, ettei se edes tule herättää muo kun itse herää. Kävi se jotain piirustustaan esittelemässä, jossa hän oli viisitoista vuotiaana frettinsä kanssa. Juh, tämä juttu lähti siitä, että hän katsoi ohjelmaa freteistä ja ilmoitti, että haluaa sellaisen. ÖÖÖÖÖ no juu ei, ei sellaista ei ole tulossa meille. Sanoin, että sitten kun olet iso tyttö voit hankkia sellaisen itsellesi. No kuinka iso mun täytyy olla, kysyi tyttö… No ainakin viisitoistavuotias :D oli mun hätäinen vastaus. No senhän se nyt muistaa sitten. Yhtä frettiä tämä meno täällä :DDDDD hih. No mä _luotan_ siihen, että hän unohtaa tämän keskustelun siihen mennessä :o Hope so! No mutta piirustus oli hieno, minäkin olin päässyt mukaan kuvaan ;)

Lähdin sitten tietty ihan eka viemään koiria pihalle. Pyysin että neiti petaisi mun sängyn sillä välin. (hän nukkui mun vieressä viime yön(kin) ). No kun tulin takaisin, täällä tomera pikkuneiti ilmoitti, että on pedannut sängyn, imuroinut ja nyt siivoaa omaa huonettaan :o ohhoh. No mikäs siinä. Kyllä mulle passaa, että talossa on pikku apulainen :) No pieni taka-ajaitushan tässä tietysti neidillä oli, on saatava palkkaa. Mielellään Barbie :o No sanoin, että voimme mennä katsomaan, jos löytyy jokin sopuhintainen nukke kaupasta, mitään kallista äiti ei osta.

Tämmöistä siis täällä näin aamutuimaan. Nyt vain aamupalarahkat huiviin ja baanalle. Tänään olisi ohjelmassa myös reissu Lepuskiin :) jei! Mutta palailkaamme astialle. Hyvää sunnuntaipäivää för alla!