Sunnuntai

Taas aivan mahtava sää. Eilen meni kukkumiseksi, me menimme nukkumaan vasta klo 01.30. Jestas, koskahan viimeksi olen valvonut noin myöhään. Meidän leffailta venähti…

Tosiaan kävin jälleen aamupäivästä Core tunnilla. Tämä on jo traditio. Käyn säännöllisesti tietyillä tunneilla. Se tuo hyvän rytmin arkeen. Ja koska haluan mahdollisimman monipuolisesti treenata, niin en käy pelkästään aerobisen kunnon kohottavilla tunneilla, vaan käyn myös näillä lihaksia ja tasapainoa kehittävillä tunneilla, kuten Core ja Pilates (mun lemppareita), vähemmän on tullut käytyä Pumppi tunneilla, ne pitäisi ottaa takaisin ohjelmaan, saisi treenattua raakaa lihasvoimaakin ;) mutta niitä tunteja ei mene oikein hyvin nyt tämän hetkisessä salin jumppa-aikataulussa. Hmmm… No mutta, tiedossa on, että sitäkin voisi treenata enemmän ;) Venyttelyä en myöskään unohda, sillä mitä teen jäykillä lihaksilla? Olen ollut aina notkea ja aijon vastaisuudessakin olla. Musta on ihanaa kun taipuu joka suuntaan ;) Siitä on hyötyä myös tietyssä elämänosa-alueessa ;), hih, olen joskus saanut puoliskoltani positiivista palautetta siitä. No joo, mutta siis muistakin syistä on hyvä pitää lihakset vetreinä. Pitäisi kyllä muistaa venytellä enemmän myös kotona, se jos joku on helppoa kotioloissakin! No mutta taasen summasummarum, päivä lähti ihanasti käyntiin kunnon Core tunnilla! Jei.

Nyt on ruoanlaitto meneillään. Tänään syödään ainakin kanankoipia ja tietysti salaattia ;) lisukkeeksi taitaa tulla riisiä, näin uskoisin, kana ja riisi sopivat aina hyvin yhteen.

Pikkuneiti tulee kotiin joskus kolmen maissa, sitä ennen meidän olisi tarkoitus tehdä pikkuruinen pyörälenkki, palauttaa elokuvat ja käydä anoppilan mailla katsastamassa onko matto jo kuiva. Tosin puoliskon pitäisi hoitaa työauto ajoon myös ennen sitä…joten voi olla että jossain kohtaan tulee pieni aikataulumättö, mutta so what, sillä tänäänhän on sunnuntai :) lepopäivä ja otetaan rennosti. I love it!

Olen miettinyt suhdettani puoliskooni ja kuten tässä viime aikoina on tullut varmasti aika tavalla selkeesti ilmi, olen todella tyytyväinen tämänhetkiseen suhteemme tilaan. Homma toimii, olemme alkaneet löytämään paikkamme tässä suhteessa. Hakemista se on ollut. Minä varsinkin kun olen aika ehdoton tietyissä asioissa, tietyillä elämänalueilla, niin puoliskollani on ollut kyllä sopeutumista. Hatun nosto hänelle, sillä hän on todella tehnyt itsensä kanssa aika ison työn. Se on suuri rakkauden osoitus muo kohtaan, arvostan sitä suuresti. Ja vaikka itse olenkin aika kontrollifriikki (johtunee jokseenkin paljon suhteellisen turvattomasta lapsuudestani, jossa on ollut aika alko painotteista menoa kotona, väkivaltaa jne.) pyrin kuitenkin näyttämään rakkauteni puoliskoani kohtaan esim. pienillä teoilla. Jos joskus olenkin todella ehdoton tietyissä asioissa (esim. meillä ei nautita edes sitä kisaolutta, tiedän, olen oikeesti aika tiukka tässä suhteessa… voisin olla vähemmän tiukka, mutta… no en voi itselleni mitään) niin pyrin selittämään puoliskolleni, mistä tällainen johtuu. Hän on ottanut sen hyvin ja pyrkii ymmärtämään muo ja varmaan ymmärtääkin ja siinä määrin kunnioittaakin, että sitten se kisaolutkin jää ottamatta ;) No mutta, hei, en mä nyt ihan mikään täydellinen diktaattori ole, sillä ottihan hän eilisen pyörälenkin aikana oluen terassilla :) katsoin, ettei siitä nyt suurta haittaa voi olla :D itse tosin join limua. Mitähän mä olin alun perin tässä oikein sanomassa. No asiaa tulee taas. Jeps, mutta siis, tilanne on meidän välillä vakaa, onnellinen… ja rakkauttakin riittää. Näillä mennään. Tänään viimeksi hahmottelimme, miten sisustamme tätä asuntoa, kun muutamme yhteen ;) Suunnittelu on aina kivaa.

Tällaista tänään. Eiköhän ole aika jatkaa taas puuhastelua. Nauttia tästä kesäisestä sunnuntaista täysin rinnoin.