Sunnuntai

Tämä viikko on ollut kyllä tavallista raskaampi, aika paljonkin raskaampi. Töissä on pitänyt kiirettä ja sen lisäksi Pentti on sairastanut todella pahasti. Onneksi tilanne on nyt HYVÄ ja olen siitä NIIN onnellinen, etten voi sitä juuri sanoin kuvailla. Jännä miten sitä tällaisina hetkinä taas tajuaa kuinka helvetin tärkeitä noi haisevat ja sotkevat eläimet sitten kuitenkin on… vaikka joskus tuntuu, että ne on lähinnä rasite… mutta ei ne ole! Onni onnettomuudessa tälläkin kertaa oli se, että itse työskentelen alalla ja apu oli siis lähellä. Ei tarvinnut paniikissa alkaa soittelemaan pitkin klinikoita jotta olisi saanut  aikaa eläinlääkärille. Ja kun ortopedejäkään ei löydy ihan joka paikasta, niin se olisi tehnyt tilanteesta vielä hankalamman. Onneksi rakkaat työkaverit, tälläkin kertaa, olivat todella hengessä mukana ( niin meillä on tapana, jos henkilökunnan lemmikeistä joku sairastuu), siitä on tietysti ollut iso apu. Nyt en tietenkään vähättele asiakkaiden lemmikeitä, ne ovat ihan yhtä lailla meille tärkeitä ja jotkut koskettavat enemmän kuin toiset, mutta ei siitä sitten sen enempää.

Itse olen ollut kireä, väsynyt ja tietysti stressaantunut. Ajatukset ovat olleet niin täydellisesti tuon ison jätin hoitamisessa ja kuntoon saamisessa. Hyvä kun muistan mitä olen tällä viikolla töissä tehnyt, vaikka tekemistä on ollut koko ajan. Samaten kun kotonakin on moni asia jäänyt huomiotta. Tällä viikolla muun muossa jäi menemättä vanhempainiltaan, koska en yksinkertaisesti olisi voinut jättää Penttiä kotiin yksin kipuinfuusiossa, siitä taisinkin mainita jo aikaisemmin. Salille en ole päässyt, se kiristää hermoa ihan hirveästi. Mulla ainakin treenaamattomuus vaikuttaa suoraan mielialaan. Tosin olen ollut niin väsynytkin, että en tiedä olisiko siinä ollut edes järkeä pakottaa itseään puntille :o Joskus on vaan pakko priorisoida :/

Tänään kuitenkin aijon mennä salille huhkimaan, mielenterveys vaatii sitä :D Tytöllä on pikkusiskonsa synttärit vol 2 tänään, joten viimeistään sillä välin pääsen jumpalle. Ollaan kuulolla.