Sunnuntaidagenia

Iltaa vaan kullekin säädylle. On vietetty taas blogipimentoa, mutta eipä se sitä tarkoita edelleenkään, etteikö mun elämässä mitään tapahtuisi, ehkä päin vastoin, tapahtuu vähän liikaakin liian kovalla tahdilla :o uuups. Joten jos jostain ajasta on tingittävä, niin kaiketi sitten tietokoneella roikkumisesta ;)

Treenattu on pudotussarjoin ja nyt palataan ensi viikosta taas suoriin sarjoihin ohjelman mukaan. Sain valmentajaltakin s-postia ja pikkasen sain satikutia mun ruokailuista :o uuups, ennen mulle on mesottu, että missä ne proteiinit, nyt missä ne hyvät hiilarit???? Joo eli suo siellä vetelä täällä :/ plääääh. Nyt taas tehdään pieni ryhdistäytymis liike tässä ja huomenna… ehkä tai ainakin tällä viikolla mä menen kauppaan listan kera ja sitten matkaan tarttunee niitä hyviä hiilareita: bataattia, perunaa, riisinuudelia, riisiä, quinoa. Kasviksiahan mun joka päiväisessä ruokarungossa onkin mukana suhteellisen mukavasti ;)

Perjantaina kävin hierojalla :) Tällä kertaa mulla oli kuulema tervettä jumia, ei suinkaan niin pahaa kuin edellisellä kerralla. Jälleen mainostettakoot, että jos ja kun haluatte löytää hemmetin hyvän hierojan, niin sellainen löytyy Variston Foreveristä, Tatu Saarni. Suosittelen erittäin lämpimästi!

Kuka arvaa mitä tässä kuvassa tapahtuu? Okkei, mä kerron, tehdään duunissa juurihoitoa koiralle ;) Eli kyseessä reilu vuotias labbis, jolta oli kulmahammas murtunut ja siihen teimme juurihoidon, jotta koira voisi pitää hampaansa. Toinen vaihtoehto olisi ollut hampaanpoisto. Sitä omistaja ei halunnut :)
No nyt kuka arvaa mitä tässä kuvassa tapahtuu? Okkei, mä arvaan, ettei kukaan arvaa ja / tai jos arvasikin, niin kymmenen pistettä ja papukaija merkki sille :) Eli tässä kuvassa poistamme vajaan vuoden vanhalta doggilta puhkeamatonta yläkulmahammasta. Koiraa oli purtu pentuna kuonoon ja todennäköisesti tästä seurauksena pysyvä kulmuri ei koskaan puhjennut :/ Kulmahammas on valtava hammas ja tämänkin hampaan juuri ylettyi koiran nenäonteloon. Repikääs siitä ;)
Jeps tässä kuvassa ei suinkaan vedetä lakanoita, vaan tehdään eristystä. Meille tuli perjantai illalla päivän viimeiseksi potilaaksi MRSP potilas korvahuuhteluun ja koska kyseessä on sairaalabakteeri, pitää homma hoitaa asianmukaisesti. Voitte kuvitella mikä duuni eristää koko hoitotila ja siivota se sen jälkeen :o
Nyt mä veikkaan, että arvaatte oikein :) Mikäs tämä on? Kyllä kyllä, tämä on terraario, mutta ei mikä tahansa terraario, vaan meidän maakonnien upo uusi, suoraan kaupasta eilen ulos kannettu sairaan magee ja hieno (tietty) lasiterraarioa. Jaa niin, maksoko, no kyllä makso, jumankekka. Loppukuu voidaankin elää sit … valmentajan antamien ruokaohjeiden mukaisesti :o uups, mistähän ne massit revitään????? Mayday jälleen, rahalahjoituksia vastaanotetaan ;)

Semmosta siis tänne. Ja jotta elämä ei aina niin hymyilis liikaa, koska yleensä se tuppaa hymyilemään ihan liikaa, eikö??? Niin tänään mun M lähti Tanskaan ja aikoo olla siellä neljä pitkää pitkää pitkää kuukautta. No onneksi Tanska ei ole missään maailman kaukaisimmassa kolkassa ja hyvässä lykyssä mä saatan ehkä saada mun elukoitakin hoitoon, joten tämä tyttö saattaa pakata kimpsut ja kampsut lähitulevaisuudessa ja suunnata nokkansa kohti Kööpenhaminaa ;) Jebou. Ei ois huono käydä kattoo mimmosia punttisaleja sieltä löytyy, pakkohan se ois käydä tyyppaa. Jaa mutta ei tässä sitten sen kummempia. Hei treenatkaa!