Sunnuntain sutinat!

No tähän sunnuntai päivään sain herätä ihan rauhassa, hieman fiilistellen. Aamu oli mitä parhain :) Mikäs siinä kun on mukavaa.

Se tunne kun susta välitetään <3

Tänään sitten paluu Solanaan melkein kahden viikon tauon jälkeen. Niin, siis enhän mä suinkaan saleilta ole poissa ollut kahta viikkoa :D , mutta Solanassa ei ole tullut käytyä. En ole ehtinyt :/ Tohinaa on piisannut siinä määrin paljon, että on ollut helpompi käydä tuossa Foreverillä :) Maaniemi tosin totesi, että ethän salilla ole siis oikeesti käynyt, jos et kerran täällä ole ollut :D No joo… voihan asian tietysti noinkin nähdä ;) :D haha.

Nyt näitä reisikuvia sitten riittää :) Koittakaa kestää. Kehityskohde on ja pysyy, joten nyt kehitystä vahdataan :D Ja kyllä mä nyt oikeesti väittäisin, että sitä on jopa tullut :) Kyllä se kummasti tällaista bodaria palkitsee, kun pystyy näkemään oman työn tulosta. Mikään ei tule tässä elämässä ilmaiseksi, ei myöskään ne lihakset ;) Joten kyllä se sitä kuuluisaa verta, hikeä ja kyyneleitä vaatii :D Ja näitä kaikkia on tullut vuodatettua salilla näiden vuosien varrella!

Sain muuten alkuviikosta valmentajaltanikin uuden ohjelman ja siirtynen siihen sitten heti ensi viikosta. Hyvin samalla tavalla oli hänkin ajatelllut jatkon! Olin oikeesti ihan ihmeissäni :) … ei mulla nyt ihan tyhjä pää taida olla, mitä tulee treenaamiseen. Osaan siis jotain jo tehdä itsekin ;) haha.

Pikku neiti sai huippu mageen lippiksen koulun päättäjäislahjaksi. Olen melkein jopa kateellinen! Harmi ettei mahdu mun päähän :p

TÄNÄÄN focus oli TAKAREISISSÄ, PEFFASSA, POHKEISSA JA VATSASSA ! Kunnon vääntöä alusta loppuun. Olin kyllä treenin jälkeen jotenkin niin pää jäässä, että joo… treeni taisi tehdä tehtävänsä. Ajatus edelleen tiukasti vuoden 2015 SM:ssä. Sinne tähdätään, todellakin! Haluan nousta lavalle entistäkin kovemmassa tikissä, mitäpä sitä muuten sinne menisikään ;) Joten olen myös valmis tekemään duunia, kovaa duunia kovemman kunnon eteen. Nälkä kasvaa tässäkin syödessä. Niin se vain menee… ainakin mulla… näemmä :D

Ja mukavaahan tässä on se, että tämän bodarin arjen voi jakaa ihmisen / ihmisten kanssa, joilla on samanlaisia tavoitteita. Tämän syksyn SM lavoilla nähdään tänäkin vuonna tiimimme jäseniä :) Hienoa hienoa. Nyt tässä offikaudella voin siis fiilistellä tätä hommaa tsemppaamalla muita vaativalla matkalla kohti kisoja :)

Kyllä se vähän vetää suupieltä hymyyn, kun on taas niin sanotusti kotonaan :D Tuli tempastua jokunen sarja sissy- kyykkyäkin. Kyllä siinä perä kasvaa, hope so! Ainakin otti koville, kuten kuuluukin ;) Kaikki tai ei mitään!

Huomenna pitäs sitten mennä duunaa välivuoro töihin :) Toivottavasti on hyvä sää, sillä fillarillahan sitä taas mennään :) Toi fillarointi on kyllä tehnyt todella hyvää mun aerobiselle kunnolle. Olen pistänyt merkille, että en saa itseäni edes kunnolla hengästymään tuolla duunimatkalla, paitsi jos on kova vastatuuli. Kyllähän se hyvä hapenottokyky tukee tätä bodaushommaakin. Usein esimerkiksi jalkatreeneissä voi jäädä sarjat kesken ihan vain siitä syystä, että hapenottokyky ei vaan riitä.

Ja jo lusittu lepoviikko on myös tehnyt tehtävänsä. Olenkin tässä jo hehkutellut taannoin, miten olen voinut lisäillä rautaa ihan kivasti treeneissä, sen lisäksi huomaan, miten jälleen paikat kipeytyy hyvällä tavalla :) Tämän viikon jälkeen on kropassa kyllä sellainen olo jälleen, että on tullut treenattua ;) Tästä on taas hyvä jatkaa ensi viikkoon.

Ai niin, ja mitä tulee tähän leffaan :D Tämähän me tsiigattiin eilen, peräti kahteen otteeseen. Mä ehkä ihan himpun verran ihmettelen, että tämä oli K-12 :o eli toisin sanottuna nuorempikin saa katsoa tätä vanhemman seurassa. Okei, multa meni lainatessa hieman ohi tuo Jackass presents, mutta olisihan se pitänyt tajuta, kun pääosissa on kuitenkin Johnny Knoxville :D Eipä ehtinyt leffaa kulua varmaan viittä minuttiakaan kun tajusin mistä on kyse. Aivan jäätävän hulvatonhan toi oli, mutta huumori oli kyllä niin alapääpainoitteista, että jos sen kaltainen ei uppoa, niin kannattaa jättää väliin ;) Roisia huumoria, siis todella roisia! Aivan ilmiömäinen oli elokuvan pikku poika. Jumalaudi, että on vekaralla pokkaa, hän oli kerta kaikkisen hyvä roolissaan! Eihän tällä elokuvalla mitään oscareita voiteta, mutta kyllä tämä viihdytti ainakin meikäläisiä :D Mutta joo, miettisin kyllä kaksi kertaa katsoisinko tätä lasten kanssa … tosin meidän pikku emäntä tämän katsoi mun seurassa ja tuskin nyt sai mitään traumaakaan :D

Eli semmotteista siis tähän viikonvaihteeseen. Ollaanhan kuulolla. Jakselkaa… ja treenailkaa tai nauttikaa muuten vain tulevasta viikosta :)

HEI NY!