Sunnuntaista sutinaa

Aika perussunnuntai täällä käynnissä. Nukuttu on mukavasti, suhteellisen pitkään … no ehkä hieman jopa turhankin pitkään, mutta uni on hyvästä ;) Täällä ainakin taisi käydä niin, että pikku emäntä oli jalkeilla ennen muo ;) Eilen tuli kuitenkin valvottuakin suhteellisen myöhään, kun telkkarista oli tietty pakko katsoa kaikki ”mielenkiintoiset” ohjelmat :D

Kun sitten jalkeille pääsin, niin aamurutiinit kuntoon ja salille. Jostain syystä mä muistelin, että tänään ois ollut selkäpäivä, mutta oikeastaan aika iloinen ylläri oli, kun sain salilla todeta, että olikin OLKAPÄÄ – OJENTAJATREENI. Mä tykkään :) Tänäänkin oli yllättävän hiljaista salilla. Hmmm… se on vissiin ollut eilen virallistakin virallisempi pikkujoulupäivä, kun jengi on kadoksissa. Sitä varmaan useampikin korjailee tukan juurtaan tänään kotosalla maaten :D Ilmeisesti meidänkin tiimillä on ollut vallan hauskaa eilen :) Hyvä niin.

Tänään alkoikin sitten RESTPAUSE kierto. Ja nyt muistutukseksi niille, jotka eivät välttämättä tiedä, mitä restpause tarkoittaa, niin sehän siis tarkoitti sitä, että sarjojen välillä on todellakin vain pieni hengähdystauko ja seuraava sarja jatketaan hyvin pian toisen perään. Kaikkia liikkeitä en kuitenkaan tee restpausena ;)

 • pystypunnerrus restpause
 • viparit sivulle istuen restpause
 • viparit eteen taljassa
 • yhden käden viparit taljassa
 • kapee penkki restpause
 • pushdown taljassa restpause
 • ranskalainen kp
 • pushdown taljassa yhdellä kädellä

Vielä lopuksi tein lantion nostot pallon päältä, ihan vain tehostaakseni takaliston kasvua :D

Eilinen takareisitreeni tuntuu mukavasti siellä missä pitääkin, eli perille meni :) Voin kuvitella, että myös huomenna tuntuu olkapäissä ja ojentajissa mukavasti, sillä sen verran kirpakkaa poltetta oli tänään ilmoilla :)

Loppupäivä sitten onkin sujunut suhteellisen rauhallisissa merkeissä. Kaupassakin tuli käännyttyä, kun pikkasen alkoi tarpeet käymään vähiin ja neidillekin piti hankkia lamppu kattoon, kun edellinen kärähti jo varmaan viikko sitten :o Ja neiti suoritti hienosti tehtävänsä, eli vei pullot kauppaan ja tienasi siitä hieman rahaa Fatzerin reissuun :) Torttuja tuli leivottua, tai no meillähän pikku emäntä hoitaa itse koko homman ihan innoissaan. Ja ilmastointilaitteenkin sain vihdoin ja viimein siirrettyä vaatehuoneen puolelle. Ei ole ollut tarvetta ihan hetkeen :D Pientä laittelua joulua silmällä pitäen ;)

Oletteko koskaan miettineet mitä hyviä ja huonoja piirteitä omaatte? Minä olen ainakin miettinyt… aika useinkin. Ja olen tullut myös siihen tulokseen, että yleisesti hyvinä pidetyt piirteet voivatkin olla itse asiassa aika huonoja omalta kannalta katsottuna. Muiden silmissä saatat näyttää suorastaan superihmiseltä, mutta muistutettakoon, että meistä kukaan ei ole kone! Omalla kohdallani voisin mainita muutamankin piirteen, jotka kääntyvät joskus muo vastaan:

 • pedantti: Olen ärsytykseen asti tarkka asioissa. Jos johonkin ryhdyn, teen sen just enkä melkein niinkuin pitääkin. Joskus pieni suurpiirteisyys voisi helpottaa omaa stressitasoa kummasti!
 • periksiantamaton: Sanonta, menen läpi vaikka harmaan kiven, pätee kohdallani. Joskus vain olisi huomattavasti järkevämpää olla hieman vähemmän kunnianhimoinen ja antaa itselleen pikkusen enemmän löysää.
 • itsenäinen: Voisin päästä elämässä helpommalla, jos oppisin jakamaan asioita muidenkin kanssa. Mutta ei, minä haluan tehdä kaiken itse ja olla täysin omavarainen.
 • hyväuskoinen / sosiaalinen: Tutustun helposti ihmisiin ja suurimmasta osasta ihmisistä jopa tykkään. Tästäpä syystä olen myös tutustunut moniin hyvin ikäviinkin tyyppeihin, joista ei lopulta ole koitunut kuin pelkkää harmia. Luulisi että näistäkin kokemuksista oppisi jotain… mutta eipä näemmä opi ei.
 • optimisti: Olisi ehkä parempi olla pessimisti, koska se ei pety koskaan :D

Siinä muutama mainitakseni. Olen huomannut, että työelämässä noista piirteistä on paljonkin hyötyä ja iloa, mutta toisaalta kun nuo piirteet hallitsevat koko elämää, niin lopputuloksena voi olla hyvinkin loppuunpalanut ihminen. En sano, että tällä hetkellä olisin sitä, mutta olen ollut elämäni jossain vaiheessa. Onhan tämä elämä itsestään oppimista koko ajan. Hyvähän se on kuitenkin, että edes jollain tasolla tiedostaa ongelmakohdat, joten ehkä joskus voi vielä oppia toimimaan jotenkin toisin :) Toivossa on ainakin hyvä elää … ai niin mutta pessimistinä en pettyisi :D

Semmosia pohdintoja tähän iltaan. Kohtahan tässä voisi painaa vaikka päänsä tyynyyn. Huomenna treenitreffit, jei :) Ollaan kuulolla.

HEI NY!

Puhelinkuvat2014 008
Ojentajaa jumpattu :)
Puhelinkuvat2014 002
Viikonlopun puhdehommia :)
Puhelinkuvat2014 013
Tortuttajat vauhdissa :) Nam!

Puhelinkuvat2014 004