Sunnuntaista sutinaa ;)

Kukkuluuruu jälleen ja sunnuntaiset tervehdykset täältä.

Sunnuntain aloitin verkkaisesti, toisin kuin eilisen. Eilenhän mä heräsin jo kahdeksalta aamulla, mikä on siis mulle aikamoinen saavutus viikonloppuna ;) Eihän se nyt sinällään ole mitään, kuin suurimmaksi osaksi arkena herään kello kuusi :D Lauantai oli lepopäivä ja aloitin aamun käymällä kosmetologilla. Voipi olla että laitan tähän aiheeseen liittyen ihan omaa postausta jos viitsin.

Eilinen oli muutenkin chilli päivä. Iltapäivästä suunnattiin mun kaverin Sofian luokse ja likka jäi sinne yöksi. Tämä oli sovittu aikaa sitten. Neiti odottikin tulevaa yökyläilyä tosi paljon :)

Sofialla tuli sitten istuttua tunti jos toinenkin, koirapuistoiltiin, kahviteltiin ja syötiin. Ja nyt kuulkaa nyt kuulkaa, Sofia teki ruoaksi pizzaa, joten minäkin söin sitä. Eli seuraavan kerran kun joku kysyy multa, että koska sä olet viimeksi syönyt esim. pizzaa voin vastata että ei siitä nyt niin kovin kauaa ole ;) haha, kun viimeksi en osannut tuohon kysymykseen vastata :D 

Loppuillan vietinkin kotona katsoen elokuvaa ja tulihan BB koostekin tsiigattua siinä sivussa. Kerta kaikkiaan pitää nyt mainita, että Andy on todella iloinen ja positiivinen yllätys BB talossa tähän asti ainakin :) Kun kävin pitkin Munkan katuja autollepäin kun neiti jäi sinne yökyläilee, mietin, miten mun elämä onkaan tässä vajaan kymmenen vuoden sisällä muuttunut. Jokunen vuosi sitten olisin jo varmasti innoissani miettinyt, että mitäs mitäs mitäs sitä nyt tekis, vapaailta ja kaikkee. Baariinhan mä varmaan oisin suunnannut. Jaa, mutta eipä kuukaa käynyt tälläkään kertaa pienessä mielessä moinen vaihtoehto. En tiedä olenko tullut vanhaksi :D vaiko vain elämäntapa on muuttunut niin täysin, että en koe suurtakaan houkutusta lähteä grebaa vaapaailtoinani :D Ehkä molempia ;) njääääh, en myönnä, vanhaksi en ole tullut :D

Kotisohva ei pettänyt tälläkään kertaa :D Leffa oli hyvä: Kamppanja. Hölyn pölyn komedia, mutta hauska. Kaverin luona tuli muuten tsiigattua Amerikan Pie Luokkakokous, enkä muistanutkaan, et se on niin hulvatonta huumoria :D ahhahaha. Kyllähän ne jutut aika alapää keskeisiä on ja jossain vaiheessa meidän neiti totesikin, että tämähän on jotain aikuisviihdettä :D (ihan kuin sekin tietäisi mitä se sana _oikeesti_ tarkoittaa, hänele kaikki lapsille sopimaton telkkaohjelma on aikuisviihdettä :D).

TÄNÄÄN ei sitten enää ”lorvattukaan” :D Heräilin tähän päivään kaikessa rauhassa, nauttien aamupalani (puuroa, ylläri pylläri) ja kahvini kaikessa rauhassa. Psyykkasin itseäni päivän treeniin. Hieman oli nihkee fiilis lähtöä tehdessä, mutta salille päästyäni homma lähti rullaa jälleen omaan varmaan tyyliinsä. Aluksi oli pikkasen agrrea pinnassa, liekö johtunut kuukauden tietyn kierron vaiheesta ;) mutta mikäs sen parempi tapa ärhennellä kuin kiskoa maasta 110kilolla sarjaa ;) Johan alkoi helpottaa.

SELKÄ-TAKAOLAT-HAUIS

– mavettelua
– ylätaljaa, leveetä ja kapeeta
– kulmasoutua (painot kipusi 75 kiloon, I´m happy)
– kapee alatalja (sarjaa huikeesti 60 kilolla!)
– reverse peckdeck

– HK taljassa 
– tuplahaukat taljassa
– hk käsi kerrallaan taljassa

Venyttelyjä, keskittyen jalkoihin :)

Hyvää settiä tuli vedettyä ja itse olen todella tyytyväinen kohonneisiin painoihin. Joskus tuntuu, että eihän tässä mitään kehitystä tapahdu, mutta hetkonen, mennääs ajassa taaksepäin! Muistan kun ylätalja 35-40 kiloa oli mulle ihan tarpeeksi kova pala purtavaksi, tällä hetkellä naama alkaa vääntymään irveen 60 kilon kohdalla kun toistoja on takana sen kuusi :D Kyllähän siinä on kehitystä. Tai kun kulmasoudussa 40 kiloa oli iso juttu, nyt 75 kiloa alkaa tuottamaan haastetta :D Ja tämä kehitys on tapahtunut tässä kuluneen noin kolmen vuoden sisällä.

Bodypatukka!

Ja kyllä kuulkaa taas tämän bodarin mieltä lämmitti kummasti kun eräs nainen, kyllä totta tosiaan nainen, tänään salilla alkoi kehumaan miten hyvässä kunnossa olen ja että treenaanko oikein kisoihin :) Sitten siinä kerroin tulevaisuuden suunnitelmista ja hän sanoi ihailevansa ihmisiä jotka jaksavat ja kykenevät saavuttamaan tällaisen kunnon :o Hienoa. Kyllähän sitä tämäkin naama vääntyi hymyyn ja usko itseen vahvistui taas pikku riikkisen lisää :)

Biancaneven bling blingi tänään päässä. Jotain naisellisuuden rippeitä mustakin löytyy :D

Kauheesti muuten tuntuu eri blogeissa ym. fitness sivustoilla nousevan esille ajatuksia siitä kuka on oikea fitness harrastaja tai millainen on oikea kilpaurheilija fitnessissä :o Okei, se on varmaan ihan totta, että kaikista ei välttämättä ole kisaamaan, mutta so what? Kuka sit on oikeesti fitness? Kaippa kuka tahansa joka haluaa olla :D Mulle nyt mikään ”täydellisen” ruokavalion noudattaminen tai tietty määrä punttitunteja viikkoon ole mittarina siinä kuka on fitness ja kuka ei. Eiköhän ne tulokset sitten puhu puolestaan ;) Ja voihan fitness elämäntyyliä noudattaa muutenkin kuin vain pyrkimällä maksimaaliseen lihaskasvuun tai rasvattomaan kroppaan. Ja mitä kisaamiseen tulee, niin anteeksi vaan, mun korvaan särähtää pahasti, että on väärin kisata jos aikomuksena ei ole voittaa ???!!! WTF? Totta kai jokainen tekee parhaansa ja pyrkii parhaimpaan mahdolliseen kisakuntoon, mutta miten niin ei voisi kisata, vaikka tietäisi, ettei välttämättä ole se voittaja. Okei, tällä ajattelutyylillä mäkin olisin voinut jättää parit puolimaratonit juoksematta, koska en aikonut voittaa niitä :D haha. Jos nyt joku sanoo, että lähtee hakemaan kisasta kokemusta tai haluaa vain voittaa itsensä, niin miten niin se on väärin??? Kaikki ei kuitenkaan voi voittaa, jonkun on joka tapauksessa oltava kakkonen, kolmonen jne. Eiköhän myös valmentajan vastuulle voi jättää sitä arvostelukykyä jos itsellään ei sitä ole sen suhteen, onko sitä kisakunnossa vai ei :D Ja totta munassa fakta on se, ettei kaikkien fysiikka yksinkertaisesti sovi tähän lajiin kilpailemiseen asti. Kaikki ei voi olla bikinimisuja tai kehonrakentajia, sorry, mut ei kaikki voi olla kilpajuoksijoitakaan tai formula kuskeja :) That´s the way it is. Ei siti ole väärin juosta tai ajaa autoa kilpaa ;) kilparadalla :D

Ei mul muuta, mä oon puhunut, vaikenen. Hei ny!