Sunnuntaita!

Lahden kisat on nyt saatu päätökseen. Team Solanan saldo oli mahtava. Juuri tuossa Maaniemen Sami päivitti, että mikä oli onnistumisprosentti 8 kisaajaa 6 mitalia! Ei huonosti, ei todellakaan. Ja ihan jokainen kilpailija kuitenkin edusti hienosti! Eikä mielestäni pelkät mitali sijoitukset ole ainoastaan onnistumisia, kyllä finaaliin pääsy noissa porukoissa on jo hatunnoston arvoinen suoritus. Respect! Hengessä mukana loppuun asti, vaikka fyysisesti läsnä en ollutkaan.

Solanassa kävin kuitenkin tänään fiilistelemässä ja törmäsin siellä useampaankin tuttuun.  Kilpailijoista törmäsin Tuomoon ja tietysti onnittelin kisamenestyksestä. Tuomo tuli hienosti neljänneksi sarjassaan. Hieman harmitteli, mutta tulimme siihen tulokseen, että hiton hienosti vedetty. Kovassa porukassa ja ainut noviisi finaalissa, joten rinta rottingilla vain eteenpäin :) Näin on. Se on hyvä, että sopivasti jää jotain hampaankoloon. Aivan kuten mullekin jäi kevään kisoista ;) Päämäärä on selkeä! Seuraavissa kisoissa sijoitusta vain parannetaan. Siihen tähdätään tosi toimin.

Ihan yksin en kuitenkaan Solanaan tänäänkään eksynyt. Olimme sopineet treenitreffit Solanan tiimin uuden vahvistuksen Jaanan kanssa. Jaana on Sallan valmennuksessa tällä hetkellä. Tavoite on asetettu ja sitä kohden matka kulkee. Tänään teimme Jaanan ohjelman mukaisen treenin. Pumppasimme OLKAPÄÄT-HAUIKSET JA VATSOJA.

  • pystypunnerrus smithissä
  • vipunostot kp
  • pystysoutu leveellä otteella taljassa
  • pystypunnerrus laitteessa
  • hk kp vinopenkistä
  • hk taljassa
  • hk scottissa
  • vatsat vastuksella
  • jalkojen nostoa telineessä (mikä ikinä tämä liike nyt sit onkaan :D)

Siinähän se setti taisi olla. Pitkään tuli juteltua treenin päätteeksi niitä näitä. Jatkoa seuraa! Tänään olin vielä aika kiltti, ensi kerralla voi olla vähän enemmän keppiä kuin porkkanaa tarjolla :D Tulipahan naurettua myös Putouksen aivan loistavalle hahmolle Kristiina Kissi Vähä-Hiilarille :D Nauroin eilen kovaan ääneen sitä katsellessani! Pitäsköhän saada Kissi Solanaan treenaamaan :D

Kyllähän tämä kisakausi aina nostaa muistoja omaankin mieleen :) Lämmöllä muistelen omaa kisakauttani. Joko aika kultaa muistot, tai sitten muuten vain mulla on pelkästään hyviä muistoja tuolta ajalta. Mä en kokenut sitä aikaa mitenkään erityisen rankkana. Toki se sitäkin oli, mutta kaikki on niin suhteellista. Me olemme niin erilaisia kaikki. Mä nyt olen aina ollut hieman hc kaikessa mitä teen, joten sinällään mulle ei tuottanut ongelmia tuokaan rupeama. Itse asiassa se oli erittäin mielekäs matka ja uskon, että olen siihen valmis vielä tulevaisuudessakin. Ainakin näin olisi tarkoitus. Nyt nautin tästä offikaudesta ja pyrin parhaaseen mahdolliseen kehitykseen. Missään nimessä en mene esittelemään samanlaista pakettia enää uudelleen lavalle. Ei se huono ollut sekään, mutta pakkohan sen on olla parempi seuraavalla kerralla !!! Mitä mieltä tässä muuten olisi?

9.4.2014 - 2
On jo päässyt unohtamaan miten kireessä kunnossa sitä oli tuolloin :) JESTAS SENTÄÄN!
15.4.2014 - 4
Hoikkeliini. Tämä kuva taisi olla jo hetki kisojen jälkeen.

Semmosia tänään tänne. Tästä on hyvä lähteä uuteen viikkoon. Katsotaan mitä se tuo tullessaan. Toivottavasti paljon mukavia juttuja. Sitähän sitä aina toivoo :)

Ollaan kuulolla. Jakselkaahan arjessa ja koittakaa myös jumppailla ;)

HEI NY!