Sunnuntaita!

Taas yksi viikko lähes loppuun taputeltu :) Ei paha. Ja mitä ihmettä, tänään aloitettiin sitten joulukuu. Olen tässä seurannut ihmisten hössötystä aiheesta joulukalentereineen päivineen. Mun täytyy sanoa, että mulla ei ole ollenkaan mitään innostusta asian suhteen. Kyllähän musta on kiva poltella kynttilöitä ja joo, kyllä mulla on muutamat jouluvalot asennettuna, mutta siihen se jääkin. En mä muutenkaan laita joulua mitenkään erityisesti. Musta pieni on nättiä. Ylitsetursuava laittaminen ei ole mun juttu. Jokusen tontun voi laittaa esille ihan pikku emännän mieliksi ;)

Mun joulukuu sen sijaan pyörähti käyntiin erittäin iloisissa merkein. Oli vähän jännitystä ilmoilla kun nousin puntarille, mutta yllätys oli todella todella positiivinen. Jestas sentään!

Kyllä mulla ne vatsalihaksetkin ovat, kuhan ne kaivetaan esiin :) Mulla on kyllä aina ollut vahva keskivartalo, siis vatsa- ja selkälihakset. Ihan sen enempää harjoittelemattakaan olen aina vetänyt kuntotesteissä ihan huiput mitä selkä – ja vatsalihaksiin tulee. Sehän ei siis tietenkään sano, ettäkö mun keskivartalo olisi aina ollut timmissä kunnossa :D haha.
Mun niin kutsuttu alapömppä tulee kyllä aiheuttamaan mulle varmaan harmaita hiuksia, ehkä :o Hienosti näkyy myös sektioarpi. Olenkin joskus miettinyt, että mahtaako tuo tehty sektio vaikuttaa tuohon niin kutsuttuun pömppään, vai muodostuuko naisille, joilla on kapea lantio helpommin pömppämaha kuin niille joilla on kunnon synnyttäjänlanteet. Oishan siinä logiikkaa, että leveähkö perä vie sitten sitä huomiota siitä keskivartalosta, jolloin keskivartalokin vaikuttaa kaposemmalta. Maby? Mulla on kyllä hirmu kapea lantio. Aikoinaan ihan varmuuden varuiksi mut röntgenkuvattiin tiineyden loppumetreillä sen varalta, että mahtuuko emäntä ulos sieltä ollenkaan. No olisi pitänyt mahtua, mutta eipä sitten tullutkaan :/ joo, että näin. Muo ei ole luotu synnyttäjäksi ja hyvä niin, enpä mä noita lapsia enempää kaipaakkaan. Olen erittäin onnellinen tästä yhdestä :) joka on kaikkein rakkain ikinä mitä mulla on elämässäni ollut <3
Ja sitten tadaaaaaa! Multa meinas oikeesti tippua silmät päästä kun nousin puntarille. Mä jouduin nousemaan sen päälle useamman kerran uskoakseni tämän lukeman todeksi. Mä en nyt muista koska viimeksi olisin painanut näin ”vähän”. Painossahan on aina hyvä ottaa huomioon myös pituus jota mulla on kuitenkin 180cm. Okei, ennenkuin aloin puntilla käymään niin painoin 65kg, mut siitä on aikaa aika paljon jo :D Kyllä tässä alle 70 kiloon mennään dieetin aikana, se on tosiasia!

TÄNÄÄN oli sitten vuorossaan OLKAPÄÄT – SELKÄ JA TAKAOLAT. Huomisesta pyörähtää sitten kevyt kierto käyntiin. Eli ihan rentoa menoa salilla tiedossa ja paljon lihashuoltoa. Nyt ois aika varata se aika hierojalle jälleen :)

Eipä ollut ruuhkaa salilla :) mutta jokunen tuttu sentäs oli eksynyt myös jumpalle. Mukavahan se on kuulumisia vaihdella :)

– pystypunnerrus smith
– viparit sivulle kp
– yhden käden viparit taljassa
– yhden käden viparit levypainolla
– viparit eteen levypainolla

– yhden käden alatalja
– kapee ylätalja vastaotteella
– ylätalja niskan taakse

– facepull
– reverse peckdeck (omalla tyylillä ;) ) 

Siinähän se tämänpäiväinen setti sitten olikin. Kyllähän taasen tuli hyvä mieli ja energiaakin yllin kyllin treenistä :) Joka kerta se on palkitsevaa!

Lopuksi vielä poseerausharjoitusta hieman.
Sivulta :)
Ja no, ei mikään poseeraus. Ennemminkin pullistelua ;) :D

Semmosta. Hyvä päivä takana siis. Ei se ihme tosiaan ole että treenivetimet alkaa lörpöttää. Tänään nimittäin mittasin myös perus rinta, vyötärö, lantio ja reidet. Kaikista kohtiin on lähtenyt noin kolmisen senttiä vekka :) Joo, kyllä kohta on kaivettava niitä jo kertaalleen pieneksi käyneitä treenikuteita tuolta kaapin perältä.

Jeps, mutta oikein ihanaa alkanutta joulukuuta ja alkavaa viikkoa kaikille. Jaksakaahan treenaillakin jouluhössötyksistä huolimatta. Ai niin äiti, sä kysyit mitä mä haluan joululahjaksi :D No kerron, että uuden pölyimurin kiitos ;) Nimittäin tänään hajosi lopullisesti imurinvarsi, jota olen tässä yrittänyt tekohengittää jo muutaman vuoden ajan. Ehkä siis ois aika vaihtaa uuteen. Ai niin ja rahaa saa tietty lahjottaa kans :D haha. Ei mul muita toiveita ;)

HEI NY!