Sutina sunnuntai :)

Iltaa iltaa. En ole kerta kaikkiaan ehtinyt päivittelemään tämän päivän tohinoita, koska sitä on riittänyt ihan kiitettävästi. Tohinaa siis :) Laitoin kellonkin soimaan tavallista aikasemmin (eli ennen puolta päivää :p) jotta ehdin puuhastella kaikkea ja siitä asti olenkin sit ollut menossa ja / tai tekemässä jotain :)

Onpahan epätarkka kuva. Varmaan taas tassut tutissut päivän jumpan jälkeen :D TÄNÄÄN OLI VUOROSSAAN RINTA JA OLKAPÄÄT ;) meitsin lempparia. Tänäänkin treeni oli täynnä itsensä ylittämistä. Penkissä vaan aloin hannaa, enkä uskaltanut alkaa kokeilemaan mihin ne voimat oikeesti riittäis. Melkein pyysin viereistä kundia vähän tsekkaa mun perään, että olisin voinut lähteä vähän kokeilee… mut en sit viittinyt :o Nolo minä :D

TÄNÄÄN RINTA-OLKAPÄÄT

– penkki 40-55kg 12-6 toistoo 5 sarjaa (tässä kyllä ylitin itseni. Sen verran kevyesti rauta nousi tänään, että olisin varmasti nostanut enemmänkin, mut tuli pupu pöksyyn, myönnetään)
– vinopena kp (hyvin lähti tässäkin :) )
– ristikkäistalja
– pullover kp

-viparit istuen
-viparit seisten
-viparit ylös asti

Lopuksi vielä putkirullailua. Ah se on kyl aika vinkee vehje. Vähän jäi hampaan koloon tavallaan tuosta  penkistä, kun kerrankin nousi hyvin, siis mun mittapuussa hyvin ;) niin nyt ois ollut just se kerta kun ois ollut kiva jos ois ollut joku treenikamu messissä. Tiedä mitä olisin puskenut max ylös :o Nyt se jäi arvoitukseksi :/ hö! Joku toinen kerta sitten. 

Tättärää, tsiigatkaa, uusi treenipaita. Uuuuuu… ostin eilen, ylläri ylläri, mistäs muualtakaan kuin Stadiumista ;) Me like. Musta … tietysti :D
Jumpan jälkeen menin pihalle auringonpaisteeseen nauttimaan ansaitun palkkarin.
Uskollinen kulkupeli odotti kiltisti pihalla :) Fillaroin muutaman mutkan kautta himaan, koska oli niin taivaallinen sää :)
Kotiin ruoan laittoon. Helppoa ja nopeaa. Kasvikset höyrytykseen, riisinuudelit kattilaan ja soijasuikaleet paistoon. Njam!
Maittava lopputulos :)

Kun pääsin siis lopulta sohvan nurkkaan ruokalautaseni kanssa, niin soikin puhelin :) Jee muokin kaivataan ;) No ei vaan. Kaveri soitti ja kysyi, että lähettäiskö hei Rajasaareen. No hei lähettäiskö vaan. Venaa nyt sekuntti, niin mä syön eka. Joo joo, mä soitan sulle sit kun nostan kytkintä… ai kauan menee… no joku viistoista minsaa :D haha.

Kaverin koira Piina noutopuuhissa :)
Pentti ja Piina ovat löytäneet sielujen sympatiaa väliltänsä :)
Piina vähän kurmuuttaa meidän Rosinaa.
Majakka ja Perävaunu vauhdissa. Reiluu hei kun toisella yltää koko ajan jalat pohjaan. Perävaunu saa polskia minkä kerkii kun toinen vaan loikkii eteenpäin :D
Sainhan sut kiinni!!!! Pentin ilme kertoo ehkä enemmän kuin tuhat sanaa kun Piina nappaa toista pakaroista :D

Semmonen päivä siis tänään. Loppuillan kruunasi elokuva Mahtava Oz, joka olisi ihan taatusti 3D versiona todella vaikuttava :) Hyvä leffa, suosittelen jos ette ole vielä katsoneet. Eilinen kauhuleffa jäi vähän laimeeksi. Alku lupasi hyvää… mutta loppuakohden homma jotenkin lässähti, eikä muo oikeastaan ees pelottanut :D

Nyt mä toivotttelen teille kaikille mukavaa loppuiltaa / yötä ;) ja hyvää alkavaa viikkoa. Mulla on huomenna lepopäivä ;) menen hierottavaksi, ah… jee jee :) Ollaan kuulolla. Hei ny!

2 vastausta artikkeliin ”Sutina sunnuntai :)”

  • Hyvältä tuo sun olkapää näyttää tuossa ylimmässä kuvassa :)
    Mullakin on hieronta huomenna ;)

    • Joo kato se on taitolaji poseerata niin että näyttää mahdollisimman isolta :D haha!

Kommentointi on suljettu.