Sutina sunnuntai!

No kyllä on totta tosiaan ollut tänään suhteellisen lennokas sunnuntai. On nimittäin ollut niin fitnesstä niin fitnesstä koko päivä :D Tänäänhän meillä oli ne poseeraustreenit Forever Myllypurossa Tiinan johdolla jälleen. Aikamoinen liuta porukkaa osallistuikin tällä kertaa.

Keittiö näyttää toisinaan lähinnä joltain laboratoriolta kun mittaan ja pakkaan kaikkia safkoja ja lisäravinteita :D Haha. On tää hommaa kuulkaa, mutta kuitenkin niin koukuttavaa ja mielenkiintoista :) Tänäänkin piti pakata monta eri purkkia ja purnukkaa reissuun mukaan, sillä laskin, että mun on syötävä parikin kertaa reissun päällä, sillä tarkoitus oli jatkaa suoraan Myllypurosta Varistoon treenaamaan ;) Ja niinhän mä myös tein!!!
Typyt venailee omaa t-kävely vuoroaan. Tässä vain siis vajaa puolet meistä kuvassa!

Myllypurossa meillä olisi ollut mahdollisuus osallistua kehonkoostumusmittaukseen, mutta en osallistunut. Ei muo nyt oikeastaan kiinnosta mikä mun rasvaprossa on tai paljonko mulla on lihasmassaa oikeassa kädessä versus vasen käsi tai oikea reisi versus vasen reisi. Paljonko on rasvaa sisäelinten ympärillä ja kuinka paljon nestettä mun kropassa on :o Kyllähän tuo peilikuva mulle sen kertoo aika hyvin missä mennään :D Ihan mielenkiintoistahan se ois mittauttaa jossain vaiheessa dieettiä noi hommat, mut kattoo nyt. Mä en muutenkaan ymmärrä kauheesti niitä ihmisiä jotka tuijottaa vaan puntarin lukemia ja juoksee kehonkoostumusmittauksissa ja sitten se itse asia PEILIKUVA jää vähemmälle huomiolle :/

Hahhahaa, huomatkaa tosi kivat villasukat :D Tälleen mä hiihtelin posetreeneissä. Okei, oli mulla korkokengätkin mukana ;)

Matkalla Myllypuroon kävin kääntymässä duunin kautta. En osannut edes kuvitella, että sinnepäin ajaminenkin nosti aikamoisen ahdistuksen pintaan. Mietin että millä tasolla mun ahdistus oli kun lähestyin työpaikkaa. Jos mittataulukko ois ollut 1-10, niin mun ahdistus oli ehkä 7 :( Tosi kiva! Yritin miettiä matkan varrella, että mikä muo siinä nyt niin ahdistaa. Ei mitään syytä. No joo, kun menin sit sinne takatiloihin ja ilmoitustaulun tsekkasin läpi, muistin kyllä aika nopee mikä siellä ahdistaa! Olihan sinne ilmestynyt  (mikä on kyllä tosi hyvä asia) ilmoitus työterveyshuollosta liittyen ristiriitojen ratkaisemiseen työpaikalla. Mutta sitten oli seuraavan kokouksen aiheita ja siellä oli taas tyyliin : ja ne v***n ajanvaraukset, välinpitämättömyys, ja ne tilaukset jne. Kun tyyli on tuo käsitellä ylipäätään mitään asioita työpaikalla, niin arvatkaa vaan miten suotuisasti se vaikuttaa työilmapiiriin???? No joo, ei tartte olla penaalin terävin kynä ymmärtääkseen, että tuo ei edistä ainakaan ilmapiirin paranemista :( Juu ei tullut ikävä ei!!! Huuuuh!

Posetreenit meni ihan kohtuu hyvin, ehkä ;) Miten voikin olla niin helvetin vaikeeta levittää selkää jne. Kyllä se vaan on kuulkaas! Jos / kun taso on tasainen, niin silloin pienetkin nyanssit ratkaisee. Kyllä sitä on vaan viilattava niin kauan että se menee just eikä melkein!!! Uskokaa tai älkää, kyllä hiki valui ja selkä oli tulessa :D Sitten siihen vielä hymy päälle. Kyllä se vaan niin on, että hyväkin fysiikka voi mennä ihan harakoille jos esiintyminen mättää!!! Onneksi Tiina jaksaa aina olla niin iloinen ja positiivinen. Meitsillä varmaan menis hermo kattellessa jengin säätämistä :D :D No ei vaan ;)

Mylypurosta sitten suoraan Variston Foreverille :) Sielläpä oli tänään isänpäiväkahvitarjoilu :) No minä nautin kahvini kyllä mutta keksit jäi muille :) Oma välipala olikin kyllä ihan tarpeeksi herkullista. Mansikoita, nam nam ja proteiinijuoma :)

TÄNÄÄN olikin sitten vuorossaan OLKAPÄÄT – SELKÄ JA TAKAOLAT! Rauta liikkui kivasti, mutta kun tein pystypunnerruksia käsipainoilla, mulle tuli hieman heikko olo :/ Nyt pitää syyttää itseään, sillä turhan hepposin eväin lähdin treenaamaan. Mun ois pitänyt syödä lounas ennen treeniä! Hyi muo, hyi hyi hyi! No ei ehkä tule toistumaan :)

OLKAPÄÄT – SELKÄ – TAKAOLAT

– pystypunnerrus smith
– viparit sivulle
– yhden käden viparit
– pystypunnerrus kp

– kapee ylätalja vastaote
– ylätalja niskan taakse
– facepull
– viparit takaolille tuettuna

Facepull. Mä teen facepullin aina nykyään näin. Saan tuossa paljon paremman tuntuman takaolkiin kuin seisaaltaan tehtynä. Tuossa todella saa tehtyä vedon suoraan kohti naamaa ;) Jos olet aina tehnyt facepullin seisoen, niin kokeileppa joskus näin :)

Loppuilta meneekin sit sohvalla chillaten. Voi kuinka yllättävää :) Kohta pyörähtää TAAAAAS Titanic telkkarista ja joo, kyllähän sitä on katsottava jälleen kerran, varsinkin kun pikku neiti ilmaisi mielenkiintonsa tuota leffaa kohtaan. Onhan se hyvä, että neiti raahasi pikkusiskoltaan pussillisen leipomiaan pipareita ja pussillisen karkkeja mukanaan :p juu ei tee mieli, ei tee ollenkaan mieli, ei ollenkaan… ei yhtään… ei niiiiiin yhtään!!!! Yep. Että näillä mennään. Ollaan kuulolla. HEI NY!