Synkkää

Sää on synkkä. No sen pystyi näkemään jo eilisen päivän lehdestä. Eli tiedossa on, että aurinko paistoi eilen…eikä sitten enää koko Jussina. Nooh, eipä tuo liioin muo haitanne, muuta kuin siinä mielessä, että en taida lähteä juoksulenkille, vaikkakin ei tuo sää ihan huono siihen tarkoitukseen olisi. Mut… no ois kiva nähdä vähän aurinkoakin matkan varrella. Ehkä siis suuntaan salille.

Heräsin tänään vasta 11.20 :O siis apua. Ihan kuin ois ollut jotain vipinää eilen illalla. Noooh, vipinät oli sitä tasoa, että ennen kymmentä taisin nukahtaa tähän sängylle, ihan vain hetki piti silmiä lepuuttaa ja heräsin 01.20. Siis kääk. No sitten kampesin soffalle katsomaan Ultimate Fightingia (rakastan tota lajia!) ja joskus kolmen pintaan vein vielä koirat pissalenkille. No sain siis nukkua rauhassa pitkään, kun ei koiruuksillakaan ollut pisuhätä.

Kävin kaupassa, ehdin sentään. On se nyt helvetti, kun jengi on ihan jo laitamyötäsessä tähän aikaan! Kaupassakin yksi jo tutuksi naamaksi tullut (en tunne kyseistä henkilöä!) viinaan menevä mies kovaan ääneen kailotti siellä miten ”Jorma” odottelee häntä jo ulkona (Jorma vissiin itse siinä kuosissa, että turha tulla yrittää kaljaa ostaa). Kertoi siinä samalla, että täytyyhän sitä nyt joskus vähän ottaa (aina kun näen sitä, se on kännissä), tästä vähän kaljaa ja pari pulloa kirkastakin on tullut hankittua. (siis aikooko se selvitä hengissä tästä Jussista?). Maanantaina kuulema taas töihin, sit voi vähän olla kylmä hiki ja vapisuttaa. (ihan omin sanoin kertoi näin kaverilleen). On siinäkin helvetti elämä. Eikö ole mitään muuta tapaa rentoutua, pitää hauskaa kuin olla kaiket vapaat kännissä kuin käki? Jaa-a. Nii-in, mihinkäs tästä pääsemmekään, eiköhän tuo alko ole päihteistä pahimpia? Se tekee ihmisistä ihan säälittäviä. Se näkyy päältä, se näkyy sisältä. Pää pehmenee, ulkonäkö kärsii. Kokonaisuus menee ihan pilalle…ja viinalla, sitä saa kaupasta, se on helppoa ja se on kivaa…hetken aikaa. Sen jälkeen se on pakko, kun ilman ei tule toimeen. Vittu mä vihaan viinaa. Olen nähnyt niin paljon sen aiheuttamaa pahaa, mielipahaa ym. lähipiirissäni, että en halua sotkea sitä elämääni, ikinä!!!!

Olen puhunut nyt ainakin tunnin ellen jo kaksikin puhelimessa… Huoh. En tiedä tuleeko tästä hullua hurskaammaksi. Olisiko sittenkin pitänyt pitää se puhelin suljettuna sunnuntaihin asti. Houkutus käy liian suureksi. Tosin en tiedä, voinko vastata puhelun toisen osapuolen ajatuksiin?????

Hyvää juhannusta… taidan ehkä sittenkin juhlistaa pienimuotoisesti tätä kesän juhlaa, jääkaapissa on nimittäin 1,2kg possunlihaa :D ai ai ai!