Synttärijuhlat!

Juh, tänään on tiedossa parhaan ystäväni muksujen synttärijuhlat. Ne piti olla jo viime viikonloppuna, mutta yhden sankarin sairastuttua siirtyivät juhlat viikolla :O Harmi sinänsä, sillä viime sunnuntaina olisin saanut viellä herkutella (dieetti alkoi maanantaina) mutta tänään ei sitten enää herkutella! Bestikseni piti lähteä tähän mukaan, mutta eipä ole tainnut rouva noudattaa annettuja ohjeita :D Nih, no jokainen tyylillään. Joku tuolla foorumilla vetäisi ihan hirveet kiekat siitä, kuinka mukaan on lähtenyt joku vähemmän tosissaan oleva ja vienyt paikan joltain tosi innokkaalta. Tuohon sanoisin nyt kuitenkin näin, että mukana on 10 000 ihmistä, siis 10 000!!! Siihen joukkoon mahtuu väkisinkin joku langennut, ehkä aika monta tuhattakin! Joten, eiköhän mukaan ole päässeet myös ne jotka ovat tosissaan.

Jepulis. Itse en ole aikeissa langeta tänäänkään ;) Otan välipalani (250g maitorahka, 100g marjoja) mukaan ja nautin sen siinä samalla kun muut syövät kakkua ja pullaa :) Ei paha. Bestikseni on myös luvannut tehdä vihersalaatin, että voin sitten sen nauttia ikäänkuin päivälliseksi! Go girl!

Tänäänkin olen ollut houkutusten edessä. Puoliskolle on maistunut jäätelö ja maissilastut eiliseen tapaan, mutta oikeestaan ei ole tehnyt edes pahaa. Eilen illallakin kun odottelin BB:tä alkavaksi, puolisko söi vieressäni maissilastuja juustodipillä, mutta mieltäni ei vallannut mikään hirveä himo. Tosin maissilastujen tuoksu tuntui voimakkaammalta kuin koskaan ennen :D Tuoksuvatko ne todellakin niin hyville oikeesti? :D Minä säästelin iltapalani (rahka 250g, 10g vehnäleseitä ja 100g mehukeitto) BB herkuksi. Hyvin toimi. Siitä sitten nukkumaan, eikä edes hiukonut. Edes aamulla ei ollut nälkä. En ole tosiaan aamuisin kokenut olevani nälkäinen, en ole heräillyt yöllä nälän tunteeseen. Ihan jees siis menee.

Semmosta. Mutta nyt alan vetää lilaa luomeen ja vaatetta niskaan. Emäntä tulee kohta isältään kotiin ja lähdemme suoraan tein kohti Riihimäkeä. Jeih! Mukavaa sunnuntai päivää kaikille!