T-kävelyä ja selkää :)

Nonnih, johan on ollut tohina päivä sitten täälläkin. Eilen illallahan mä jännitin, että uskaltaako tästä edes nukkumaan mennä kun oli tuon Mauno kissan kanssa vähän ongelmia. Mutta mutta iltaa kohden tilanne alkoi selkeesti paranemään Maunon kohdalla. Hän sai pissattua pottaansa selkeesti paremmin, eikä pyrkinyt pissimään sinne sun tänne :) Loistavaa, iso kivi vierähti sydämeltä siinä vaiheessa. Ehkä tulehduskipulääke ja antibiootti auttoivat ja mun ruokasäädöt, missä oli puolet tyyliin vettä ja puolet märkäruokaa. Maistui Maunolle hyvin :) Tänään tilanne näyttää ehkä vielä vähän paremmalta kuin eilen. Mauno on rauhallinen, eikä ravaa alvariinsa potallaan ja nuole haaroväliään :)

Jah, jokos mä olisin pakannut kaiken tarpeellisen Myllypuron reissua varten. Ainakin on evästä ja trinksua :) Ja kassi painoi ainakin tonnin, ainakin!
Matkalla Myllypuron Foreverille mä pysähdyin duunissa ja ihmetys oli aikamoinen. Koko firman ulkoasu oli vaihtanut tyyliään. Olihan tämä tiedossa, mut silti tuli sellainen ”WOW” efekti kun kaarroin duunin pihaan pirssilläni. Myös sisällä oli tehty muutoksia. Lähinnä värimaailma on muuttunut. Ja Animagin logolla varustettuma kelloja on tullut sinne ja tänne :) Ikea kama on saanut häädön ;)
Teippaukset toiselta sivulta. Mulle kävi muuten ihan hyvä mäihä sinällään, että duunissa oli parasta aikaa siivooja paikalla. Mä nimittäin vähän jänskätin että kehtaako sinne mennä kolaamaan, kum pulju on kiinni, että jos saan vaikka hälytyksen aikaiseksi tms. No en saanut ja tuli vaihdettua kuulumisia siivoojan kanssa :)
Maunon ruokaa. Nyt pysytään visusti tällä. En ala soveltaa enää, nih!
Mimmit pönöttää kuvassa :DSitten tulikin melkein jo kiirus Foreverille. Mutta ihan hyvissä ajoin olin paikalla. Hauska sattuma, kun ajoin ensimmäisestä risteyksestä ohi, niin muo vastaan käveli ihan sen näköinen mimmi, että kelasin sen olevan ihan varmasti matkalla Foreverille. Tein ukemit ja katsoin mihin se suuntasi ja haha, mä arvasin oikein, sinnehän hän oli menossa. Itse asiassa hän taisi olla ainut likka tästä ryhmästä joka kisaa nyt syksyllä. Muilla kisatavoitteet olivat asetettu ensi kevääseen tai jonnekin vuoden päähän… tai pidemmälle.
Tiina veti meille ihan perusteellisen poseeraus ja t-kävelykurssin. Vähän tuntui aika lyhkäseltä, enemmänkin olisi jengillä ollut innostusta treenata ja varaakin, ainakin mulla :D haha. No mutta ei se kuulkaas ole niin helppoa miltä se sitten näyttää kun sen osaa :) Esimerkiksi Tiinan kävelyä seuratessa tuli ihan sellainen olo, että simppeliä, niin vaivattomalta se näytti. Mutta meneppä tekemään perässä. Ei terve! Joo, meitsillä kun tuo lanne ei pyöri niin ”kissamaisesti” kuin ehkä saisi, mutta mutta, mä treenaan ja treenaan ja treenaan. Aikaa on vielä, mutta ei hukattavaksi asti kuitenkaan.
Hyväkuntosia mimmejä kyllä oli paikalla. Kateeksi kävi kyllä muutamankin reidet :p Mä näiden mun metrijalkojeni kanssa, puuuh, yritä niihin nyt saada kunnon malli. Paljonhan mä olen jo saanutkin aikaiseksi, mutta paljon enemmän voisin vielä saada. No mulla ei ole kuin aikaa. Ei tämä harrastus ja tavoitteiden asetus tuskin lopu ensimmäisiin kisoihin. Oliko muuten mikään yllätys, että olin porukan pisin? No ei varmasti ollut ei ;) Niin ja siitäpä tuli mieleeni, että t-kävelyähän on hyvä harjoitella, joten ainakin kuuden parhaan joukossa on parasta sitten olla, jotta pääsee edes esittämään omat poseerauksensa! Jos sarjassa on enemmän likkoja, niin ymmärtääkseni muut eivät pääse esittämään omaa osaamistaan :(
Jäin sitten vielä veivaa selkätreenin Myllypuron salille. Vieras sali on aina vähän vieras sali. Mulla ainakin oli ilmeisiä ongelmia lämmittelylaitteiden kanssa. Joko niissä oli vikaa tai sitten mussa, mutta en saanut yhteenkään laitteeseen virtaa. No joo, sain yhteen, sellaiseen erikoiseen soutulaitteseen, jossa sä ihan oikeesti pyörität vettä sellaisessa tankissa, mutta sitten en enää tajunnutkaan mitä siihen näyttöön olisi pitänyt näppäillä :D Voi hyvää päivää mikä turisti mäkin oon ;) Päädyin sitten tekemään kyykkyhyppyjä ja vipareita kevyin painoin lämmittelyksi. Siitä sitten vetämään leukoja kevennetysti, ylätaljaa leveetä ja kapeeta, kulmasoutua tangolla, vähän piti testata myös pulloveria taljassa, kun oli ihan erilainen ristikkäistalja kuin meillä. Reverse peckdeck tuli testattua. Samaten tein hauiskääntöä scottilaitteessa, se olikin taas hämärä. Mulla oli siinä vaihtoehdot 25kg ja seuraava oli 40kg :D en tiennyt miten siihen olisi saanut välimaaston painoja, joten vedin lämmittelyt 25 kilolla ja 40kg sain rutistettuja sitten aika tiukkoja 6-8 toiston sarjoja. :D No tulihan sitäkin kokeiltua. Sitten hauiskäännöt taljassa ja vielä käsipainoilla päälle. Siinähän taisi sitten olla se setti. Ihan kiva mesta, ei pöllömpi ollenkaan! Mutta aika yllättävää oli mielestäni se, että mä en ainakaan nähnyt siellä kuin yhden ristikkäistaljan :o Kuitenkin sen verran iso sali, että voisi kuvitella sillä olevan käyttöä ihan ruuhkaan asti. Ainakin meidän Foreverillä tuntuu että taljat on aina käytössä ja niitä on kaksi!

Että semmonen reissu sitten sinne. Mukavaa oli ja t-kävelyvideokin olisi olemassa, mutta en taida jaksaa virittää sitä ainakaa vielä tänään tänne… jos ees kehtaan virittää ollenkaan :D haha. Kiitos Tiina ja kiitos tytöt. Kliffaa oli :) Hei ny!

Yksi vastaus artikkeliin ”T-kävelyä ja selkää :)”

  • Jopa sulle on tuota pattia kertynyt, hienolta näyttää! Ja tuttu tunne tuo yhdistelmä pitkät jalat+massan hankkimisen vaikeus, mutta oon aina lohduttautunut sillä, että lopputulos on sitten sitäkin näyttävämpi, mitä kovemman työn on joutunut niiden reisilihojen eteen tekemään ;)

Kommentointi on suljettu.