Tadaaaa!

Täällä ollaan. En ole mihinkään kadonnut, vaikka ehkä joku niin toivoisikin :D No juh, mutta siis niin kiirettä on pitänyt, että jostain on tingittävä, niin kait se sitten on se aika mitä viettää tietokoneella :o Sorry lukijat :/

Olen treenannut, kyllä kyllä. Flunssa kyllä kaatoi mut noin viikoksi ”lomalle”. Töissä siis kävin, mutta oman edun nimissä jätin menemättä salille. Vieläkin on vähän semmoinen, miten sitä nyt kuvailisi, snadisti tukkoinen olo, mutta en laske itseäni kipeäksi enää. Tätä tukkoisuutta nyt voi esiintyä ihan siitäkin syystä, että ilmat ovat kuivat ja limakalvot ärtyy. Iho kuivuu… ja wääääää, mä en kestä. Mut silti, toi ihana talvisää kyllä ilahduttaa kummasti.

Eilen tein jalkatreenin ja tänään kärsin sitten seurauksista. Ah ihana lihaskipu on jälleen löytänyt tiensä mun kroppaan :) Se on niin hiivatin mukava kyykkiä potilaiden kanssa duunissa, nostella niitä ja laskea :) Joka väliin on pakko parkaista ”Auh!”. Ehkä vähän teatraalista, mutta pakkohan sitä on mainostaa että on tullut käytyä jumpalla ;) Eikö?

Tänään oli rintatreeni ja olkapää pumppi. Jossain viimeisten vipareiden lomassa taisi lipsahtaa suusta aika iso ”Vittu” huudahdus, kun alko pikkasen polttaa ja voimat loppuu. Mutta sisulla, sisulla tytöt ;)

Muutenkin on vähän tupannut vitu**aa, kun tämän flunssan jälkeen on ollut sellainen pieni heikko peikko olo salilla. Samat painot on tuntunut ihan sairaan kovilta joissain liikkeissä. Grah, se pistää turhauttaa, eikö? No sanokaa tekin nyt jotain ;) pönkittääksenne mun kohta hajoilevaa itsetuntoa :D

Onhan tää treenaaminen sellaista ylä- ja alamäkeä. Välillä on sellainen fiilis, et nyt mennään ja lujaa kisoihin… toisena päivänä on semmonen fiilis, että paskat, tästä mitään tuu, kattellaan parin vuoden päästä :o Mutta kävi miten kävi, periksi en anna. Ihan sama nousenko sinne lavalle vaikka vuonna 2020, kuhan nousen! Pikkasen edelleen vaan jännittää se tosiasia, että tulokkaita ei enää tunneta, se on historiaa… pakko astella samalle viivalle jo kokeneempienkin kisailijoiden kanssa. Ja ne fucking korkokengät, mulla ei ole niitä vieläkään ja jos joku niin MÄ en osaa kävellä koroilla ;) Jeeeeeeeee! Siitä on hyvä lähteä.

No jah, jos sitä nyt koittais olla näin joulun alla stressaamatta liikoja. Yritän nauttia näistä ihanista pakkasilloista, kynttilöiden ja jouluvalojen loisteesta. Nauttia pikku emännän innostuksesta ja siitä että saa olla joulua viettämässä hänen kanssaan. Mitään muuta en kaipaakaan, mun pikku perhe, parhautta!

Yksi vastaus artikkeliin ”Tadaaaa!”

  • Heimoi!
    Mitä sulle kuuluu?
    Toivottavasti patti kasvaa ja rahka maistuu :)
    Hauskaa joulua ja hienoa uutta vuotta!

Kommentointi on suljettu.