Tajuton tauti !

Jumalaudi kuulkaa! Tuossa juuri totesin, että en ole kuluneeseen noin kymmeneen vuoteen ollut näin kipeä, kun ehdin olemaan tuossa ma-ti ja edelleen olen toipilas :(

Kurkkupastilleja on kulunut tänään.

Kaikki tais alkaa jo sunnuntaina, nyt kun asiaa tarkemmin ajattelen. Mullahan oli sunnuntaina takareisitreeni ja olin jotenkin ihan tööt ennen ja jälkeen treenien. Sellainen pää ihan tyhjä fiilis. Tosin treenit kyllä meni hyvin :)

Maanantaina mä sitten heräsin aamulla ja kurkku oli ihan hiton kipee. No mähän en helpolla myönnä olevani kipeä, joten ihan säntillisesti painelin fillarilla duuniin. Töissä kuitenkin olo alkoi heikkenemään, joten kysyin esimieheltä lupaa lähteä aikaisemmin kotiin. No tietty sain lähteä ja onneksi lähdinkin siinä vaiheessa, koska illalla mä vasta sitten kipeä olinkin.

Olo nimittäin laski kuin lehmän häntä. Iltasella kurkku oli jo niin turvoksissa, että en pystynyt nielemään juuri mitään.

Läheiset ovat tarpeen, kun sairastaa. Eini ”pelasti” mut hoitamalla mulle antibioottikuurin :)
Muo muistettiin niin kivasti kun olin sairas. Tällainen ihana kortti tuli pikku emännältä :)
Keskiviikkona olin jo niinkin hyvässä kunnossa, että jaksoin lakkailla kynnet :D
Meillä makasi muutkin kuin minä :D
Tällä arsenaalilla saatiin meikäläinen tolpilleen jälleen.

Eli onneksi tällä hetkellä tuo kaamea tauti on enää pelkkä muisto, huono sellainen :( Olen jälleen päässyt salille, jei. Paluu Solana Fitness Centeriin oli enemmän kuin mieluisa lauantaina. Kaikki ihanaiset tuttikset olivat paikalla ja pöytä notkui Kirman synttäriherkuista. Joutuhan sitä (herkkupäivän kunniaksi) ottamaan palan kakkua ja hieman suklaata :) Nam nam. Siitä oli sitten hyvä potkaista treenit käyntiin :)

Näillä mennään :) Yritän tässä nyt päivitellä myös treeni ym. kuulumisia kun kiireiltäni kerkiän. Nytkin tulin vapaapäivän kunniaksi moikkailemaan duunikavereita toiseen toimipisteeseen. Niin harvoin tulee nähtyä näitä, joten ikävähän sitä ehtii tulemaan. Ollaan taasen kuulolla.

HEI NY!