Takaosastoa!

Lauantai iltaa vaan kaikille. Täällä sitä istutaan koneen ääressä, nopeesti, sillä mulla olisi kerrankin jotain muutakin tekemistä ;) hahaa!

Muutakin tekemistä, niin, olemme saaneet vieraita. Muun muossa pinseri vauvan :) Pinseri vauva fanittaa Penttiä aika isosti :)
Noniin, jos sitä vaikka vähän levättäis välillä :)

Aika rentoa olemista siis tänään. Salille lähdin, kuten asiaan kuuluu, iltapäivästä duunaamaan takareidet. Ohjelmassa olisi ollut myös pohkeet, mutta oikea pohje on niin hellänä, mitä ilmeisemmin crossing tunnin jäljiltä, että päätin siirtää pohjetreeniä tuonnemmaksi. Vatsat sen sijaan treenasin ja jälleen niitä syviä vatsalihaksia metsästettiin :)

Tänään taasen jalkojen nostoa smithissä. Muutamat restpause sarjat ja ah, voin sanoa, että kyllä oli käpälät pumpissa. Hanurikin niin piukeena, että oli melkein hankala kulkea :d

Ihanan rauhallista oli salilla. Eipä siis kauheesti ihmiset käy lauantai iltasin jumpalla :o Miksi? Luulisi, että yleisinä vapaapäivinä olisi sitä aikaa just kivasti, mutta ehkä suurin osa sitten tykkää käyttää aikansa jotenkin muuten? Mmmmm… tai mä luulen, että se vilkkain aika ehkä on aamupäivisin ?!?!?!?

TAKAREIDET JA VATSA

– takareidet istuen (myös restpause)
– takareidet maaten jalka kerrallaan
– sjmv kp
– yhden jalan prässi
– jalkojen nosto smithissä (restpausea)
– balettikyykky

– vatsat vastuksella
– peffan nostot
– staattisia pitoja puolipallon päällä

Kyllähän siihen sai taas reilu tunnin vierähtämään kaikkinensa. Taisi mennä lähemmäs puolitoista tuntia :) Ei siinä, hyvä boogie ja ennen kaikkea hyvää tuntumaa. Kyllä, mä myönnän, mä diggaan mun jo hieman kiristyneestä kropasta. Josko sitä kuitenkin jäisi jotain lihastakin dieetin päätteeksi :) Hope so!

Sarjojen välillä oli pakko vetää henkeä ja venytellä. Aivan jäätävä polte, pisti kyllä irvistämään :)

Tänään tultiin jälleen tiedustelemaan, että mitä mulle kuuluu, kuinka dieetti on edennyt ja tsemppiä toivotettiin. Voi, se on kyllä aina yhtä mukavaa :) Kyllä siitä saa kummasti potkua päivän treeniin kun joku tulee tsemppaamaan. Kiitos siitä :)

Jäätävä hanu :D Ei oo ihan helpointa ottaa itselaukasimella kuvaa :D Mutta kyllä siitä nyt pientä käsitystä saa. Tosin tästä kuvakulmasta näyttää siltä kuin mun alakroppa ois huomattavasti isommassa kuosissa kuin yläkroppa, mutta totuus taitaa kuitenkin olla toinen :o
Toinen yritys. Ja on mulla kyllä kädet aika harallaan… hmmmm…
Edestä ja vinossa ollaan. No juh, mutta ehkä sieltä saadaan etureidet kaivettua esiin :)

Treenin päälle taasen saunaa ja loppuilta meneekin … kuinka yllättävää soffaillessa ja elokuvan parissa. Dieetti etenee omalla painollaan ja edelleen fiilis on hyvä ja intoa piisaa. Ollaan kuulolla :) HEI NY!