Takareiskaa

Uhhuhhuh. No niin, tänään oli semmonen niin sanotusti haista paska treeni :D Juu, siis väsytti, ei ollut oikein innostusta lähteä salille. Vuorossa oli takareidet, ei oikein napannut. En tosissaankaan aijo esittää, että joku treeni olisi ollut huippu, jos se ei sitä ollut. Tänään ei ollut sellaista fiilistä oikein missään vaiheessa. Suorinjaloin maastaveto oli kyl ihan ok veto, ei huono… mut olo oli vaan niin plääääääh.

Vaikka olo olkin pläääh, niin jumpalle menin silti. Tietysti ;) ei aina voi olla niin innoissaan kuin tavallisesti. Huomenna ois selkäpäivä, nyt ois syytä ottaa lepoa hyvin ja toivoa, että se motivaatio nostaa huomenna taas päätään :)

Kisat lähenee jee jee. Odotan tosi paljon, että pääsen pällistelemään ja ottamaan mun uudella kameralla kuvia kisoista :)

TAKAREIDET JA VATSA

-lämmittelyksi vähän prässiä ja soutua
-SJMV kp
-SJMV tangolla
-takareidet istuen
-takareidet seisten

-vatsarutistus vastuksella
-cruncheja pallon päällä ja lattialla maaten
-jalkojen lähennys jo loitonnus penkin päällä

Hiki tuli niinkuin aina ja kyllähän se pisti jälleen vetää henkeä oikein kunnolla sarjojen välillä. Varsinkin suorinjaloin mave on aika hevi liike kyllä. Mutta se huippufiilis oli tänään hukassa. Vähän ns. pakkopullaa tänään :/ grah.

Olen tässä miettinyt, että meitsi tarttis ihan oikeesti sponsoria. Tulevat harrastuskulut hirvittää ihan oikeesti. Se on ehkä ainut asia mikä ahdistaa kun ajattelen tulevaa kevättä.. Jostain ne massit ois pönkästävä, että saapi kustannettua valmentajalle kisadietin ja valmennuksen, bikinit ym. härpäkkeet kisaa varten (hiukset, ai niin niitä ei oo… kynnet, meikki, rusketus … kaikki!) aaaaaw, ahdistus alkaa iskemään. Pitää hankkia lisenssi, kisamatkakulut yms. Voi hyvää päivää… voisko nyt joku kiltti kiva taho ilmoittautua innokkaana sponssaa mun matkaani kohti kisalavaa???? Anyone???? Pliiiiiiiiiiis. Noh, en aijo masentua tämän asian suhteen, jotenkin tämä homma handlataan, koska minähän en unelmastani luovu, se on vissi! Mutta hyviä vinkkejä ja vihjeitä otetaan vastaan mitä kisakulujen säästämisen eteen voi tehdä ;) Kiitos!

Nyt mulla ei oikein ole sydämelläni muuta. Palailkaamme asiaan todennäköisimmin huomenna. Hei ny!

Yksi vastaus artikkeliin ”Takareiskaa”

  • Kannattaa itse olla aktiivisena sinne mahdollisten sponsorien suuntaan, lisäravinneketjuihin, kauneushoitoloihin yms. vaan suoraan otat yhteyttä, aktiivinen kannattaa tosiaan olla, itsellekin on tullut vaikka mitä kivoja juttuja tässä vastaan kun olen aktiivisena ollut :)

    Senja

Kommentointi on suljettu.