Takareidet tahkottu

Niin mitenkäs se viikko on lähtenyt siellä käyntiin? Täällä aika semi rauhallisissa merkeissä. Aamulla kampesin itseni tuossa puoli kymmenen pintaan ylös sängystä ja sen jälkeen onkin tullut suoritettua yhden jos toisenkin sortin kotitöitä.

Aamupuuron jälkeen tempasin kuitenkin treenikledjut niskaan ja polkasin lähisalille Foreveriin tekemään tämän kierron viimeisen treenin, eli TAKAREIDET. Satoi tai pastoi, (tänään satoi, ylläri) minä en treeneistä tingi.

Tuohon aikaan aamupäivästä Foreverillä on yleensä rauhallista. Niin tänäänkin. Senioreita lähestulkoon kaikki muut treenaajat :) Sopii mulle, on ainakin tilaa mellastaa :) Tänään ohjelmassa oli:

 • takareidet istuen (restpause)
 • takareidet maaten (restpause)
 • sjmv kp
 • taaksepotkut
 • reisien levitykset
 • pohkeet hackissa
 • ”aasin pohkeet” smithissä
 • vatsat vastuksella
 • jalkojen nostot taljassa

Kyllähän tuossa taas ihan mukavan hien sai pintaan ja pisti taas kummasti puhalluttamaan. Mutta jos jalkatreeneistä pitää se pienempi paha valita, niin kyllä se on tämä takaosaston treeni. Etureidet ovat aina pahemmat, ainakin mun mielestä ;)

Salin jälkeen kipin kapin kotiin, pikku neidille välipalaa, vähän imurointia, vessan sekä keittiön siivousta ja ruoanlaittoa. Eipähän tarvitse peukaloita pyöritellä. Nyt illalla meillä on vielä neidin kehityskeskustelu koululla.

Sain myös aloitettua tänään valmentajalleni, Salla Kauraselle, lupaamani ruokapäiväkirjan. En aijo todellakaan kaunistella mitään, vaan kirjaan kaikki ylös. Olen kuitenkin pitänyt mielessä koko ajan Sallan antaman ohjeen, että mitään ateriaa tai välipalaa ei tule korvata herkuilla. Eli jos (kun :D ) on pakko herkutella, niin se kaikki on sitten ylimääräistä. Taivaan tosiasia on myöskin se, että jos perus ruokailurunko on kohdillaan, niin vähemmän livahtaa sitä shaisseakin sinne suuhun. Ei se vatsa kuitenkaan loputtomasti vedä.

Aijon tulevallakin kisadieetillä ulkoistaa kokonaan ruokarunkojen suunnittelun Sallalle. Syön mitä hän käskee. Voin olla luottavaisin mielin, että syön hyvin. Eli ei tarvitse vetää sitä kanaa ja parsaa koko puolvuotta :D Mä taidan muutenkin olla aika helppo tapaus syömisten suhteen, sillä mä en valita. Mä syön mitä sanotaan ja that´s it. Niin helppoa se on. Ainoa toive, minkä olen esittänyt Sallalle ruokien suhteen, on se, että mielelläni en syö äyriäisiä, mutta katkaravut menee kyllä. Eipähän nuo raaka-aineet paljon muuksi kuitenkaan muutu. Sitä samaahan mä syön joka tapauksessa vuoden jokaisena päivänä, pieniä variaatioita tehden :) Määrät tietysti ovat hieman eri ja kaikki ylimääräinen herkuttelu jää pois. Olen siis jo aloittanut henkisen valmentautumisen tulevaan. Viime yönä itse asiassa näin unta, että olin kisoissa. Näitä unia tosin tulee nähtyä tuon tuosta :) Ehkä tämä on tavallaan taas ajankohtaisesti ”akuutti” asia, sillä kevään kisoihin osallistuvat ovat nyt aloitelleet dieettejään. Käydään vielä tsemppaamassa kevään kisaajat Kultsalla ja sitten voikin alkaa keskittymään omaan rupeamaan :) Tavallaan sitä odottaa jo aika paljon :)

Törmäsin tänään facebookissa salihoroskooppiin :D Omani sanoo näin:

Kauris (22. joulukuuta – 19. tammikuuta)

Kauriit ovat kunnianhimoisia ja kurinalaisia ja he noudattavat treeniaikatauluaan rutiininomaisesti. Käytännöllisyys ja johdonmukaisuus ovat treenaamisessa kauriille tärkeitä asioita, sillä he eivät odota näkevänsä minkäänlaisia tuloksia ilman kovaa työtä.

Kyllä määä tuon voin allekirjoittaa :D

Nyt kun päivän tärkeimmät hommat alkavat olemaan pulkassa, niin voinkin keskittyä televisiotarjontaan. Tyttären kehityskeskustelukin on nyt käyty, kauppareissu tehty, elukat syötetty ja koirat lenkitetty. Huomenna joutuu sitten jälleen nousemaan kukonlaulun aikaan, sillä aamuvuoroa pukkaa. Huominen tulee olemaan myös lepopäivä treenien osalta. Keskiviikko onkin sitten hieman ulkonäkökeskeisempi :D sillä mulla on ripsihuolto ja jälleen treeniä tiedossa :) Näillä mennään :)

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille! Nauttikaa :)

Puhelinkuvat2014 005
Kyllä on kestävät kynttilät parvekkeella. Vieläkin ne jaksaa vain loistaa, vaikka lauantai päivällä ne sinne laitoin :) Ihanaa :)
Puhelinkuvat2014 007
Ruokaa, ruokaa ja vähän vielä lisää ruokaa. Kyllä ihan perus safka on hyvää :)

HEI NY!

2 vastausta artikkeliin ”Takareidet tahkottu”

  • Voi jee, mikähän se oli :o Nyt mä en enää muista mistä mä sen bongasin, dääm. Koitan etsiä jos löytäisin :)

Kommentointi on suljettu.