Tämä päivä

Heipä hei. Tätä päivää en ole erityisesti odottanut. Tavallaan kyllä, mutta tavallaan en. Tänään nimittäin kävin kääntymässä käräjillä. Kyllä, näin tein.

Tuollaiset tilaisuudet eivät varmasti koskaan voi olla kovin mielekkäitä, oli tilanne mikä tahansa. Eihän kukaan nyt halua käräjöidä asioista. Jos asiat saataisiin sovittua ilman käräjäoikeuden apua, niin aina parempi. Joskus niin ei vain tapahdu, ikävä kyllä :(

Onneksi tällaiset tilaisuudet eivät ole tulleet mulle tutuksi. Eikä varmastikaan olisi tullut vieläkään, ellei muo olisi kehoitettu ryhtymään käräjille. Maallikkona ei aina osaa ottaa kaikkea huomioon, joten joskus on hyvä kuunnella ammattilaisia.

Matkalla. Taisin nukkua suurimman osan ajasta, sillä edellinen yö oli hieman katkonainen unien suhteen.

Kovin oli hiljaista oikeustalolla. Jopa niin hiljaista, että sain lopulta olla yksin. Toinen osapuoli ei koskaan ilmaantunut paikalle. Ajattelin jo hetken, että tämä oli nyt sitten tässä, että asia jää käsittelemättä. Näin ei kuitenkaan käynyt, minua kuultiin ja asia käsiteltiin. Olen tyytyväinen lopputulokseen.

Eihän se nyt niin paha reissu ollutkaan :) Taskussani oli koko ajan Einin antama esine, joka mitä ilmeisemmin toi onnea matkaani. Huojentuneena sain kävellä oikeustalon ovista pihalle ja toivottavasti sinne ei tarvitse palata, ainakaan tämän asian tiimoilta enää koskaan :) Eli loppu hyvin, kaikki hyvin.

Auringonpaisteisessa bussissa taisin taas ottaa pienet nokoset kotimatkalla. Tästä on hyvä jatkaa päivää. Illalla treenit stadissa ja huomenna töihin :) Taitaapi olla jälleen fillarireissu duuniin, jei!

Että tämmöistä tällä erää. Ollaanpa taas kuulolla :) Mukavaa päivänjatkoa teille muillekin!

HEI NY!